Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי נוזל קירור של LM, מה שהיה הכי איכותי (כך לפחות נראה לי) בחנות..

הנוזל בצבע אדום, אני לא יודע אם יש לצבע איזו השפעה, פשוט יודע שבדרך כלל נוזל אדום מתאים לגרמניות, אבל אולי זה סתם ככה, אני נוטה לחשוב שהדבר היחיד שחשוב הוא שהנוזל יהיה איכותי, והצבע לא משנה.

בכל אופן, אשמח לשמוע מה אנשים שיודעים אומרים..

מצרף תמונה של הבקבוק

תודה!

הרכב הוא לנסר 2011 1.5 סמ"ק

20190104_130421-490x1008.jpg

20190104_130421-980x2016.jpg

פורסם
תוכל לבדוק באתר של LM אם מבחינתם זה מתאים או לא, רק תמלא את פרטי הרכב:

https://www.liqui-moly.com/en/service/oil-guide.html#oww:/api/v1/oww/101/ISR/ENG/1/

לא מצאתי שם מוצרים שמתאימים לרכב שלי, אבל זה מה שכתוב על המוצר באתר שלהם:

Intended useUsed for all cooling systems and engines, particularly aluminum high-performance engines in passenger cars, commercial vehicles, buses, agricultural machines as well as stationary engines and equipment that require cooling system protection of this quality.

פורסם

כמה עולה הנוזל המקורי ביונדאי שופ כשאתה שוקל לקנות תחליפי ?

בנוזל קירור ושמן גיר,אישית הייתי משתמש רק במקורי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האמת שהמחיר (במקרה הזה) בכלל לא הפריע לי, חיפשתי את הכי הטוב שהיה בחנות החלפים.. במקרה היקר ביותר שהיה שם..

מחליפים מים פעם באיזה 3 שנים.. מעדיף לשים מהו איכותי שישמור על מערכת הקירור

מאמין שיש בשוק מוצרים טובים יותר ממה שמציגים אצל היבואן (לא מכיר את יונדאי שופ) בגלל זה לא בדקתי בכלל אצל היבואן או משהו..

יש המלצה?

המים האדומים שונים מהירוקים?

פורסם

ביונדאי שופ יש את החלקים המקוריים - אומנם הם מתעסקים עם יונדאי אבל יש חלפים משותפים להם ולדגמים שונים של מיצובישי בעיקר מהשנתונים האחרונים.

צריך לבדוק אם נוזלך הקירור המקורי של יונדאי כלשהי מתאים למיצובישי הזו ואת זה יאמרו לך ביונדאי שופ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

טוב, ככל הנראה פשוט אלך ליבואן ואקנה נוזל קירור מקורי של מיצובישי. תודה!

האם זה הנוזל שמתאים לרכב שלי?

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-mz313950

דרך אגב, לגבי מה ששאלתי, לצבע (אולי בעקיפין) יש השפעה, יש חומרים כאלו ואחרים בכל נוזל קירור וחלקם יכולים לפגוע ברכיבים במערכת הקירור במידה והנוזל לא מתאים לה, למשל אטמים יכול להפגע.

לא אקח סיכון ואקח מקורי..

עריכה אחרונה על ידי msti
פורסם

כן. אני החלפתי לפני שנה וגם קניתי במורשה. קח בחשבון שלא תמיד יש להם את הארבעה ליטר. שאני הייתי, היה רק 17. אז נתנו לי חומר מרוכז, ואמרו לי לדלל עם מים ביחס של 1:1. 1531061248773.jpeg

פורסם (נערך)

זה גם ללנסר 1.5 2011?

הייתי בשישי במיצובישי וביקשתי את המק"ט של הנוזל וזה מה שנתנו לי:

mz320130

לא ראיתי שיש אותו בארץ בכלל..

עריכה אחרונה על ידי msti
  • תוכן חדש...