Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפי הגהים מאחורינו, שנים שתפרנו הגהי עור, אלקנטרה, עץ ומה לא...אבל, עדיין לא ייצרנו ללקוח הגה קרבון!

אז למה לא להתחיל עכשיו?

גאים (מאד) להציג לכם את ההגה קרבון הראשון שיימסר ללקוח מהסדנא שלנו, 100% כחול לבן.

קצת על ההליך ואשמח לענות על שאלות.

1. לקחנו הגה מקורי של FR

2. פרמנו את העור והחזרנו את ההגה למצב עירום

3. חתכנו את הגומי המקיף את שלדת ההגה באיזורים בהם אנחנו לא אוחזים והשארנו גומי באיזורי האחיזה

4. את האיזורים שחתכנו החלפנו בשכבת (או יותר נכון שכבות) קרבון איכותי, אפוקסי ולכה.

5. באיזורי האחיזה תפרנו עור איכותי חדש עם תפרים צהובים (אני אישית מעדיף אלקנטרה אבל...עניין של טעם)

6. החלטנו עכשיו גם לעשות את הגימור המשולש קרבון אז חלקכם ישימו לב שהוא לא גמור.

GDhe4i.jpg

D3ilqk.jpg

T6sCkh.jpg

8Xaz4G.jpg

cQK8St.jpg

eyjSrK.jpg

uoWtvG.jpg

4dpRfN.jpg

dy8RhS.jpg

rulNX4.jpg

פורסם
מרשים ביותר! אני גם רוצה.

מהי העלות של התעוג?

מסיימים הרכבה של הכל ונרכיב מחיר, אטרקטיביות מובטחת!

החסרון כרגע הוא שאני משבית לך את הרכב ללא הגה אלא אם אני מצליח להשיג מפירוק הגה תואם.

תפירה לוקחת יום אחד כשליצוק את הקרבון מגיע לכמה ימים טובים לפני התפירה.

במספר קבוצות וואטסאפ קיבלנו הסתערות על האופציה של בניית הגה קרבון אז נכין מחירים, קצת היערכות לוגיסטית ואעדכן פה בפוסט הכל.

• אחראי פורום
פורסם

נראה נהדר.

תוכלו להראות את התהליך מסביב? תבניות, נגטיבים, מתן צורה וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ללא ספק הכי מקצועיים בארץ !

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

יפה מאוד!

אני מאוד אוהב את השרשורים האלה. תמשיכו!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...