Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש להחליף את הרכב, מאזדה 3 2008 1.6.

אין לי יותר מדי זמן לחיפושים,ובשביל האחריות אני מעדיף לקנות מחברת ליסינג (לא פוסל שוק פרטי).

כרגע אנחנו זוג, עם מאזדה 3 2008 1.6, רוצים להחליף למשהו יותר חדש (סביבות 2013 וצפונה).

התקציב הוא עד 50K.

הייתי בינתיים בשתי סוכנויות-הציעו לי את הI25 ואת הקיה ריו.

מה שחשוב לי ברכב זו בטיחות לפחות ברמה הזהה למאזדה שיש לנו עכשיו (מאמין שלא תהיה בעיה לענות על זה).

אמינות (המאזדה תודה לאל ראתה מוסך רק בטיפולים,זו פחות או יותר הציפייה שלי מהרכב הבא)

צריכת דלק-אני אסתדר עם כל רכב שלא זולל יותר מהמאזדה (גם נראה לי שלא בעיה לענות)

תא מטען-מרווח יחסית.

העדיפות שלי היא לסופר מינית טובה, כזו שתהיה גם קצת זריזה אבל לא מצאתי משהו טוב. חשבתי בהתחלה על רנו קליאו, אבל הבנתי שיש להם בעיה עם המחשב גיר (התייעצתי פה פעם על אחת כזו וזה ירד מהפרק) ואני לא רוצה ליפול עם זה.

על פניו הקיה ריו נראית לי עסקה טובה, אבל אני פתוח לעוד אופציות.

חשוב לי שהרכב יחזיק (אני מקפיד על טיפולים כנדרש) לפחות 4 שנים ללא בעיות מיוחדות (הכוונה שלי היא להחזיק אותו אצלי 4 שנים בעזרת ה').

המאזדה אצלנו במשפחה משנת 2012, נקנתה עם קרוב ל70 אלף ק"מ וכרגע עומדת על 202 אלף ק"מ (מחליפים רק כי מרגישים שהיא קצת מתיישנת ורוצים להתחדש כשעוד יש לנו את האפשרות)

*מצאתי קיה ריו פרטית מטופלת במוסך מורשה, אומנם שנת 2012 ולא חדשה יותר כמו שכיוונתי, אבל עם 30 אלף ק"מ מאדם מבוגר (יש היסטוריית טיפולים והכל) ב40K. שווה לשקול?

פורסם

אני בעל קיה ריו סאדן ידנית סוף 2013.

הרכב היום על 60,000 ומראה סימני אמינות גבוהים מאוד.

במהלך התקופה שהוא בבעלותי מ 0 קמ הוחלף סליל הגה במסגרת האחריות.

והוחלף מעבר לזה דברים של בלאי כמו נורות וצמיגים.

אני מטפל באופן עצמאי ברכב כל שנה ולא לפי קמ כי אני לא מגיע לממוצע שצריך.

רק תבדוק שהקימה המדוברת היא הצורה החדשה ולא הישנה כי לא תרגיש חידוש מבחינת המאזדה.

טל.

פורסם

הריו אופציה טובה לדרישות שלך, אמינה, מרווחת מאחור ועם בטיחות טובה אם כי המבחן ריסוק בוצע ב 2011.

הריו בעיר מרגישה נוקשה אך מחוץ לעיר יציבה, היא לא חיסכונית והמנוע מרגיש עצל.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התבלבלתי. הקיה שהציעו לי זו קיה פורטה, 2012. 30 אלף קמ (מוסך מורשה כמו שרשמתי) מחיר 40 אלף (זה בערך המחירון מאמין שאפשר להוריד עוד קצת) האם שווה למרות שזו פורטה ולא ריו?

ריו מצאתי בינתיים רק מחברות הליסינג..

פורסם

אין כמעט ריו פרטיות רובם הגדול נמכר לליסינג

לגבי הפורטה לא יכול להמליץ לך אני לא מכיר את הרכב אני רק יודע שבשנה הזו החליפו לגיר 6 או 5 הילוכים .

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
אין כמעט ריו פרטיות רובם הגדול נמכר לליסינג

לגבי הפורטה לא יכול להמליץ לך אני לא מכיר את הרכב אני רק יודע שבשנה הזו החליפו לגיר 6 או 5 הילוכים .

הפורטה אמורה להיות טובה יותר מהריו? מצא חן בעיני גם האבזור (גרסת LX) ונראה שמדובר ברכב נוח ומפנק יחסית (בטוח יותר מהמאזדה) אם צריכת הדלק תהיה 1/13 או משהו בסגנון אני לגמרי אהיה בסדר עם זה.

אבדוק במקביל גם ריו בסוכניות ליסינג (אולי אמצא אחת עם אבזור טוב)

פורסם

קודם כל הצעה ממני אם אתה מוצא בן אדם פרטי שהוא בייחוד מבוגר שלא נסע הרבה על הרכב וטיפל בו היטב תקפוץ על המציאה כי תחשוב על זה הוא לא השתולל בכביש וגם שמר עליו. הריו היא רכב מאוד אמין שהיא אומנם לא חזקה כמו המאזדה אבל יותר חסכונית, לא פחות אמינה וגם מרווחת מאחורה.

פורסם
הפורטה אמורה להיות טובה יותר היא רמה מעל.

אוקיי אחלה תודה :) טוב לדעת.

קודם כל הצעה ממני אם אתה מוצא בן אדם פרטי שהוא בייחוד מבוגר שלא נסע הרבה על הרכב וטיפל בו היטב תקפוץ על המציאה כי תחשוב על זה הוא לא השתולל בכביש וגם שמר עליו. הריו היא רכב מאוד אמין שהיא אומנם לא חזקה כמו המאזדה אבל יותר חסכונית, לא פחות אמינה וגם מרווחת מאחורה.

מסכים, בעיקרון אני אמור בעז"ה ללכת לראות את הרכב בשישי ואם הרכב יהיה בסדר נקח לבדיקה ונסגור. קצת מציק לי שאני קונה רכב שהוא כמעט בן 6 (הרכב עבר טסט השבוע אז אני מתאר לעצמי שגם העליה לכביש היתה לקראת סוף 2012 ולא בשלב מוקדם יותר של השנה ההיא) מצד שני-מטופל רק במורשה עם ק"מ כל כך נמוך חבל לי לפספס

• תוכן חדש...