Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי c4 2015, שלפי האתרים בחול צריכה מגבים של 30"+26". חיפשתי בהום סנטר הקרוב ואין להם את מידה 30".

היום נסעתי לטן, כבר הרבה זמן אני שומע ברדיו את הפרסומת שלהם על זוג וישרים ב40 שח.

אז מסתבר שהדגם הנורמלי עולה 60 ש''ח וגם להם אין 30". המתדלקת (האדיבה) התווכחה שלא מותקן לי גודל כזה, מדדנו ובאמת שמותקן לי זוג של 28". אני מניח שהבעלים הקודמים החליף ולא סיפרו לו עד הסוף מה התקינו.

אשמח להצעות איפה למצוא מגב בגודל כזה במחיר סביר באיזור חיפה.

פורסם

מגבים ב 40 ש"ח (אם אינך חבר מועדון של טן) הם מגבים פשוטים ולא מגומי מלא (סיליקון,שקצת יותר איכותיים),שעולים כפול וכל המגבים הללו בד"כ תוצרת קוריאה /סין.

בתקופה הזו,שיש כ"כ הרבה פרסום על "הכן רכבך לחורף",כדאי לבדוק דווקא במורשה היבואן-אולי תופתע מהמחיר של זוג מקורי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שים לב שחיבור המגבים אצלך הוא לא סטנדרטי. ללא מתאם מיוחד, מגבים ב40 ש"ח ממילא לא מתאימים לרכב שלך.

יום טוב גם לך

פורסם

לא מדוייק. אם אתה קונה זוג מגבים תוצרת בוש המתאים לרכבך ולא לעוד 100 רכבים אחרים אתה לא מקבל שום מתאם כי לא צריך.

אכן לפעמים מגבים מקורים בתקופת החורף יותר זולים ממגבים תוצרת בוש או כול חברה בעלת מוניטין טוב.

איזה כייף לי :)

פורסם

קניתי מספר פעמים מגבים של בוש. דגם הרכב שלי מופיע על האריזה ברשימת הדגמים להם המגב הזה מתאים. עדיין יש באריזה 10 מתאמים.

פורסם
ברשותי c4 2015, שלפי האתרים בחול צריכה מגבים של 30"+26". חיפשתי בהום סנטר הקרוב ואין להם את מידה 30".

בכדי לדעת מהו האורך המקורי של המגבים נסה לחפש לפי מק"ט ייצרן הרכב או חפש את המק"ט באתר של הייצרן/ייבואן הרכב.

מאוד ייתכן שהאורך של המגבים המקורים הוא 28" או מידה מילימטרית (במקור) שתורגמה למידה אינצ'ית קרובה.

פורסם
קניתי מספר פעמים מגבים של בוש. דגם הרכב שלי מופיע על האריזה ברשימת הדגמים להם המגב הזה מתאים. עדיין יש באריזה 10 מתאמים.

אולי לרכבך. אני קניתי לרכב שלי ולא קיבלתי אף מתאם.

פורסם

לא מדבר על רכב ספציפי אחד.

כל מגב "סיליקון" שיצא לי לראות עד היום, של בוש ולא של בוש תמיד היה מתאים למגוון דגמים והגיע עם סט מתאמים.

פורסם

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, מספר פעמים קניתי מגבים תוצרת בוש, AEROTWIN או AEROECO, עם סט מתאמים.

• תוכן חדש...