Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

רכשתי את הרכב לפני כשנה, וכבר אז היה בעיה שזה לא נפתח בלחיצה של הכפתור.

קניתי מפירוק אחד שהיה בסה"כ במצב טוב והלכתי לאיזה מוסך שהבריג את זה. בהתחלה זה היה בסדר ואז לאט לאט התחיל להיות קשה לפתוח את זה עד הסוף... עכשיו זה כבר ממש בעיה. לא תדלקתי כבר איזה חודש בגלל שהרכב לא היה בשימוש כמעט, ועכשיו פתחתי לבדוק ולא יכול לפתוח את זה עד הסוף. המתכת ששמתי לכיוונה חץ בתמונה קיבלה צורה והכול שם מעוות. כל ס"מ שאני מנסה לפתוח את זה זה מאוד קשה ואני מפחד שזה פשוט יישבר.

לפי איך שזה נראה אני מניח שגם המכסה הזה לפח?

ואם כן מה אפשר לעשות בנושא? יש אולי איזה מכסה אחר (כבר 2 כאלה הלכו לי) שאפשר להתקין שאני לא אצטרך להתעסק עם זה יותר ולבזבז סתם כסף? מישהו אולי מכיר מקום באשדוד עם פיתרון?

תודה מראש.

לצערי זו התמונה הכי טובה שהצלחתי לצלם בגלל שאי אפשר כמעט לפתוח את המכסה.

IMG_20181202_152142.jpg

מצאתי תמונה בגוגל של המכסה, סימנתי בעיגול שחור את המקום הבעייתי אצלי (תתעלמו מהחץ)

123.jpg

עריכה אחרונה על ידי nhhbhdv
  • תוכן חדש...