Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 45k. (כותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב של 45k רכב ראשון.

עד עכשיו היו לי שני רכבים שהייתי נעול עליהם אחד הונדה crz ו אלפא מיטו 155 (קשה למצוא אחת שמורה ובלי שיפורים) .

לא מפריע לי רכב עם שני דלתות רוב הנסיעות עם 2 אנשים.

שימוש ברכב הרוב בעיר, ולפעמים מחוץ לעיר עבודה ויציאות.

מחפש רכב ספורטיבי, שיהיה זריז יחסית , יפה , אמין אבל לא מצאתי כלום לא משנה לי ידני או אוטומט.

חשבתי על סדרה 1 עד 2010 אבל הבנתי הטסט שלה בשמיים קבוצת רישוי גבוה ולא מכיר אותה לגבי אמינות ואחזקה.

יש לכם עוד רכב ? אשמח לשמוע על רכבים בסגנון.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם נוריד את סעיף הזריזות אז תוכל למצוא יונדאי ולוסטר שנכנסת לתקציב. אופציה נוספת וזריזה יותר (אם כי אינני יודע דבר לגבי האמינות) היא איביזה קופרה דור קודם.

בשניהם אני מתכוון לדגם ידני.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
אם נוריד את סעיף הזריזות אז תוכל למצוא יונדאי ולוסטר שנכנסת לתקציב. אופציה נוספת וזריזה יותר (אם כי אינני יודע דבר לגבי האמינות) היא איביזה קופרה דור קודם.

בשניהם אני מתכוון לדגם ידני.

תודה רבה אבל ולוסטר לא מתחבר אליה כל כך, והקופרה הדור הקודם אין אחת שמורה חחח כל אחת מפוצצת תוספות ידיים גבוהות ואין סטוק כולן קרועות בטח אשמח לעוד המלצות אם יש תודה :)

פורסם
לאון 2012 ידנית

לגבי הלאון בדקתי עליה היא מוצאת חן בעני אבל אמרו שיש לה בעיה של צריכת שמן וזה פוגע במנוע ידוע לך משהו?

פורסם
מגאן קופה 1.2 ידנית, לא מאוד זריזה אבל לא עגלה נוראית.

פחות הטעם שלי בדקתי עליה תודה רבה בכל זאת

פורסם

כמעט כל מנועי VAG TSI ה 1.8 ליטר משנים אלו אכלו קצת שמן. גם חצי ליטר בחודש שעולה 20 ש"ח עדיין נראה לי שווה. שוב, ידני, לא DSG. מידי פעם יש אחת כזאת לא "משוברת". לא הרבה, אבל יש.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
כמעט כל מנועי VAG TSI ה 1.8 ליטר משנים אלו אכלו קצת שמן. גם חצי ליטר בחודש שעולה 20 ש"ח עדיין נראה לי שווה. שוב, ידני, לא DSG. מידי פעם יש אחת כזאת לא "משוברת". לא הרבה, אבל יש.

לא הקטע ה 20 שקל הבנתי זה פוגע ברינגים והוא אוכל שמן בצורה לא נורמלית זה הבעיה

• תוכן חדש...