Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק 2008 דגם ES

האוטו נעול בחניה, החלון בבוקר ברצפה ירד לבד פשוט ...

בחורף זה סכנת נפשות .... מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

ביום גשום?

בניסאן סאני שהיתה לי, בימים גשומים, הבקרה של אחד החלונות האחוריים היתה משתגעת ומרידה / מעלה לי את החלון. ניתקתי עד הקייץ.

:turn-l:
פורסם

אם מותקן מרים שמשות בהתקנה מקומית, שווה לנתק אותו (להוציא פיוז) ולראות אם התופעה חוזרת.

אצלי הייתה תופעה דומה במגאן ישנה, המרים שמשות הותקן במיקום לא מוצלח במיוחד ובחורף היו מגיעים אליו מים

יום טוב גם לך

פורסם

האם יש לך מרים שמשות ואתה נועל את הרכב והוזב בלי להסתקל על הרכב?

יש מנגנון הגנה שגורם לשמשות לרדת לבד כאשר יש התנגדות.

מה שקורה, עם הזמן מתווסף אבק ולכלוך על אטמי גומי של החלון, וברגע שמרימים, לפני להגיע למעלה, יורד לבד אוטומטי.

צריך לנקות את אטמי גומי (מסילות) של החלון. (רצוי עם תרסיס סיליקון)

פורסם

היה לי סיוויק 2007 .היה בעיה עם החלון שהיה עולה , מגיע כמעט עד למעלה , ואז יורד למטה, לפי מה שבזמנו הבנתי (לפני 10 שנים), זה היה תקלה נפוצה בהרבה מכוניות, וכל מי שהלך במסגרת אחריות, תקנו לו, אבל היה לו בעיות עם האיטום בחלון. אולי זה קשור.

• תוכן חדש...