Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR: ב.מ.וו סדרה 7- מתיחת פנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב.מ.וו סדרה 7 משופרת מבחוץ ומבפנים-

חמישה מנועים חדשים, שינויים בשלדה ושימוש נוח יותר בפנים הרכב: ה-7 המחודשת שאמורה להגיע אלינו באביב, היא יותר מסתם נסיון של ב.מ.וו לתקן את הבעיות ה"אסטטיות".

העיצוב מעורר המחלוקת נרגע, והימצאותה של מערכת iDrive פשוטה יותר בתא הנוסעים היא בעצם הוכחה והודאה שהנסיונות הראשוניים של ה-iDrive היו יותר מדי חכמים ומתוחכמים.

מתחת למכסה המנוע החדש, רק מנוע ה-V12 בעל ה-439 כוחות סוס של ה-760i נשאר ללא שינוי. המנועים החדשים מזניקים את הביצועים ללא שינויים גדולים בצריכת הדלק.

ה-730I נהנית מתוספת של 27 כוחות סוס, בזמן שה-735i וה-745i מקבלות תוספת של 34 כוחות סוס כל אחת, ובנוסף מקבלות שמות חדשים- 740i ו-750i בהתאמה.

רוב הקונים הבריטים יבחרו את ה-730d (כעת עם 231 כוחות סוס, כוח אשר משתווה לכוח שמפיק מנוע הבנזין 3.0 ליטר הישן).

ה-745d החדשה, בעלת מנוע V8 שמייצר 300 כוחות סוס, מחליפה את ה-740d, ולא תגיע לבריטניה ואין כל כוונה להביא גם את ה-535d בעלת הביטורבו.

השלדה המחודשת יושבת על צמיגים רחבים יותר ב-14 מ"מ, הותקנו בלמים גדולים יותר וישנה אפשרות בחירה מבין שתי מערכות מתלים.

המחירים עדיין לא נקבעו.

המנועים החדשים של ה-7 המחודשת-

730i- מנוע 3.0 ליטר, 258 כוחות סוס, 6 צילנדרים.

740i- מנוע 4.0 ליטר, 306 כוחות סוס, V8.

750i- מנוע 4799 סמ"ק, 367 כוחות סוס, V8.

730d- מנוע 3.0 ליטר דיזל, 231 כוחות סוס, 6 צילנדרים.

05.jpg

30.jpg

23.jpg

אדם.

פורסם

מקדימה (מכסה מנוע)היא נראית (רחמנה ליצלן) כשייכת למשפחת VOLVO (אוף, קחו את זה בקלות - יש דימיון)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

משום מה האחורה מזכיר לי אודי...

אהבתי את העיצוב שלפני מתיחת הפנים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא האבתי בכלל את מתיחת הפנים, אהבתי יותר את העיצוב המוחצן של הנוכחית...העיצוב שלה סולידי מידי (לפחות בתמונות) לטעמי.

פורסם
אהבתי את העיצוב שלפני מתיחת הפנים.
כנ"ל.
פורסם

אני אהבתי.... ובעיקר אהבתי את היצע המנועים החדש שחזר להיות סדרתי כמו בסדרה 7 היוצאת..:wink:

הדבר היחיד שעדיין מפריע לי (ואני לא יודע איך זה לא שונה במתיחת הפנים) הוא הפנסים האחוריים!

לא יפה לעין לראות את זכוכית אורות הרוורס נקטעת פתאום ביחד עם הבגאז'...:?

אמיר.

פורסם
אוטו ממש מדהים סוף הדרך, אולי לפני המתיחה הוא נראה יותר יפה אבל זה אוטו מדהים לאללה
כל ב.מ.וו לא משנה איזה סדרה או שנה הוא מדהים

Zoom-Zoom...

פורסם
לאט לאט, הם מתקנים את העוול הנורא שעשה להם כריס באנגל.

תודה iceman, על התרגומים המצויינים.

למרות שיש המון אנשים שחושבים כמוך, אני לא מסכים, לדעתי לעשות נעשה רק טוב, העצוב שלו היה ממש יפיפה וככה גם עכשיו אחרי המתיחה

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בוא'נה, מה קרה להם שם בבוואריה?!

התחת מזכיר 626 סטיישן. הפרונט זוועתי כמו הקודם(טוב, הגזמתי קצת..).

בהשוואה למתחרות- היא הברווזון המכוער.

172

• תוכן חדש...