Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי ביצעה טסט נהיגה בשבוע שעבר, נסיעה חלקה ללא הערות מהבוחן מלבד 'יותר מהר' פעמיים. כמובן ללא נגיעה בהגה או בברקס.

לתדהמתינו נכשלה. בדוח מופיעים 3 הערות (קיצרתי את הטקסט):

1. איתות / מראה (2)

2. הקפדה על קצב נסיעה קבוע ללא הפרעה לתנועה (3).

3. אחזקת ההגה, נסיעה בקו ישר (3).

האם זה נורמלי להכשיל על דברים כאלו?

זו נראית לי החמרה מוגזמת על הדרישות לפני הרפורמה.

ידוע שברפורמה החדשה הערה שאינה מסכנת לא אמורה לפסול אם לא בהצטברות נקודות מסויימות.

האם פורסם או שמישהו יודע מדד לחישוב הנקודות? על סעיפים 2 ו3 אפילו וידיאו לא יעזור. הרי הכל בעיני המתבונן.

אשמח גם לעצתכם אם לנסות להגיש ערעור

פורסם

אני לפני הרבה שנים נכשלתי בטסט על אופנוע על האצה לא מספיק מהירה בנתיב האצה (כמו סעיף 2) אז כנראה שזה נורמאלי.

פורסם

קשה לי לענות לך, אבל נראה לי שיש כאן באמת הצטברות של הערות שגרמו אולי לפסילת המבחן.

אני קצת חולק עליך בקשר ל"מסוכנות" של הליקויים.

אני כן יודע שכל טסט אמור להיות מצולם (ייתכן וניתן לבקש עותק של הסרט לצורך ערעור / בדיקה).

alfa 156 2.5.

פורסם

תתעלמו, תגיד לה שתנהג בבטחון ושתיגש שוב לטסט.

יש אנשים על הכביש שבאמת לא ברור איך עברו טסט, וברגע שמישהו נכשל על שטויות כאלו אתה מבין שהטסטר סתם דרעק.

פורסם (נערך)
אשתי ביצעה טסט נהיגה בשבוע שעבר, נסיעה חלקה ללא הערות מהבוחן מלבד 'יותר מהר' פעמיים. כמובן ללא נגיעה בהגה או בברקס.

לתדהמתינו נכשלה. בדוח מופיעים 3 הערות (קיצרתי את הטקסט):

1. איתות / מראה (2)

2. הקפדה על קצב נסיעה קבוע ללא הפרעה לתנועה (3).

3. אחזקת ההגה, נסיעה בקו ישר (3).

האם זה נורמלי להכשיל על דברים כאלו?

זו נראית לי החמרה מוגזמת על הדרישות לפני הרפורמה.

ידוע שברפורמה החדשה הערה שאינה מסכנת לא אמורה לפסול אם לא בהצטברות נקודות מסויימות.

האם פורסם או שמישהו יודע מדד לחישוב הנקודות? על סעיפים 2 ו3 אפילו וידיאו לא יעזור. הרי הכל בעיני המתבונן.

אשמח גם לעצתכם אם לנסות להגיש ערעור

לרגע חשבתי שאתה מדבר על איך שאישתי נוהגת במשך 25 שנה :-P

אני בוודאי בדעת מיעוט לגבי עצם הכישלון עקב שלושת הנושאים, אבל מנסיוני המועט (ראה חתימה) , יש הרבה יותר נהגים שאינם מאותתים או בודקים מספיק במראות ומפתיעים את שאר "משתמשי הדרך" , אני נתקל לא מעט בכאלה שמופתעים לראות שאני נמצא לצידם אחרי שניסו לעבור מסלול מימין לי כשאני נמצא מרחק של 3 מטר במסלול השמאלי מאחור (עבורם אני בשטח מת). נגיעה קלה בצופר מעירה אותם מתנומתם.

קצב הנסיעה זו מחלה אחרת , נסיעה איטית והאצות בלתי צפויות , חוויה מוכרת, בכל מקום . לחליפין האצה קצרה ובלימה על פני מאות מטרים (אני מכנה את זה נהיגה עם דוושת הבלמים במקום דוושת הגז, כשהיחס הוא 10% האצה חריפה ו 90% בלימה עד כדי עצירה) אבל גולת הכותרת היא הסעיף השלישי - הנטיה לשוט בתוך הנתיב ועיתים לגלוש קלות לנתיבים אחרים (כמו שחלק מנהגי המוניות שומרים על האופציות לבחור נתיב התקדמות מהיר) החזקת ההגה היא מחלה אחרת, מורי הנהיגה עדיין מלמדים אחיזה ב 10,2, במקום 3.9 והתוצאה היא אותו שיוט בנתיב בנהיגה רצופה בקו ישר (הידיים מתעייפות פשוט, כמו במסלולי הנינג'ה :-P)

אז אולי זה נראה כל כך נורא עד כדי הכשלה בטסט, אבל בטווח הארוך, טוב מוקדם מאשר לנסות לתקן מה שהופך להרגל בשלב יותר מאוחר.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...