Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי צריך לעשות לטויוטה טיפול 75000, אחרי הרבה מחשבות, קראתי המלצות, והחלטתי לראשונה בחיי ללכת למוסך שאיננו מורשה, כי אני לא פרייר, הגעתי קיבלו אותי יפה, אומנם המוסך בלגן, ולא נראה כמו בית מרקחת כמו שאני רגיל, מצד שני המוסך לייד הבית ותוך שעה גמרו את העבודה, הבטיח לי ששם את השמנים הכי אכותיים, והתשלום רק 550 שקל.

לא יכלתי להתאפק והתקשרתי למוסך של כדי לבדוק כמה הגנבים היו לוקחים לי על הטיפול, ואז חרשו אוזניי :"זה טיפול קטן, 650 שקל". איזה טמבל אני חסכתי כולה 100 שקל.

אני מתנחם בזה, שתמיד דוחפים במרכזי מנקה פיח, קליפסים לביטנה. מצד שני החליפו לי גם מנורה ומסנן מזגן במחיר הזה.

עריכת הנהלה

אם אתה רוצה שאנשים יכלו לקרוא את הודעותיך, אנא התחשב בהם והקפד לרווח לאחר סימני פיסוק. תודה.

עריכה אחרונה על ידי menir1
פורסם

בס"ד

להבא, תבדוק מחירים לפני.

לענייננו, מוסך מורשה טוב, רק עם אתה מחפש אחריות/רצון טוב, לא מעבר(לפי דעתי), מקצועיות?, תלוי במוסך, ישנם מוסכים לא מורשים (גבע/אורן, לדוגמא), שהם בכמה רמות מעל, כמה וכמה מוסכים מורשים, מנסיון שלי.

בקיצור, כל דבר לגופו.

מה שכן נשגב מבינתי, אלה אנשים, שנוסעים ברכבים בני, מעל 10 שנים, ורצים על כל פיפס למורשה יבואן...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מה בעצם מטרת הפוסט?

זה שיש מוסכים מורשי יבואן ויש כאלו שלא, כולם יודעים.

זה שמוסך מורשה יבואן לרוב יקר יותר מהשאר, כולם יודעים.

זה שיש כאלו שקוראים למוסכי יבואן "גנבים" גם לא חדשה גדולה.

מבלי להעלות חשבונית או לפחות הצעת מחיר עם טיב החלפים, גם המחירים לא תורמים לאיש.

אז מה בעצם באת לומר פה?

יום טוב גם לך

פורסם

מסנן אוויר מקורי? מסנן קבינה (מזגן) מקורי ? - יכול להיות שכאן מסתתרים המאה שקלים - בכל מקרה אני לא מתכוון לרגע להגן על מוסכי רשת יבואן - אני מתקומם נגד מוסכים כללים שמנצלים את הבורות הרציונלית של הציבור ותוקעים מחירים בלי הכרה.

גם אם סיפרו לך שמסנן השמן מקורי - זה לא מרגיע כבר ראיתי מסנני שמן Toyota מזויפים ללא שסתום bypass.

פורסם

המטרה שלי הייתה, לכל מי שלא הבין, להראות שבגלל שלא בדקתי קודם הבדלי מחיר בטיפול הספציפי הזה, בין מוסך מורשה לרגיל, הפסדתי, יכלתי בעוד 100 שקל, לעשות טיפול שהייתי יותר רגוע כלפיו, יכלתי להגיד כשאני ימכור את האוטו שכל הטיפולים נעשו במוסך מורשה.בקיצר ניסיתי לחסוך, והמהלך לא היה שווה לדעתי.

פורסם (נערך)
המטרה שלי הייתה, לכל מי שלא הבין, להראות שבגלל שלא בדקתי קודם הבדלי מחיר בטיפול הספציפי הזה, בין מוסך מורשה לרגיל, הפסדתי, יכלתי בעוד 100 שקל, לעשות טיפול שהייתי יותר רגוע כלפיו, יכלתי להגיד כשאני ימכור את האוטו שכל הטיפולים נעשו במוסך מורשה.בקיצר ניסיתי לחסוך, והמהלך לא היה שווה לדעתי.

לטיפול הבא ממליץ לך לבקש ממוסך רשת יבואן 2 הצעות מחיר מקורי ותחליפי רק תדרוש תחליפי OEM בלבד.

לדוגמה אני מטפל במוסך קרסו בקאשקאי של אישתי טיפול קטן מסנן שמן מקורי הסכמתי (עדיף על המסננים המקוריים המזויפים)

שמן מכיוון שכמעט כל מוסכי רשת יבואן ממשתמשים בשמנים זולים, בקשתי להחליף לשמן של Liqui Moly במקום שמן של פז ותוך 5 דקות הגיעה אופנוע עם גלון שמן LIQUI MOLY RN 710

עריכה אחרונה על ידי danniel
מחיקת קשקשת
פורסם

המחיר במורשה יבואן כולל מע"מ?

שאני הייתי נכנס ליבואן או מורשה מטעמו, לא היה ביקור שהסתיים בפחות מ-4 שעות, גם על הדבר הקטן ביותר.

היום אני מתאם מראש במוסך שלי, מגיע ומתפנים אליי כמו שקבענו. שעתיים ואני בחוץ.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מה מטרת השרשור? חסכת בין 15 ל-18 אחוז מעלות העבודה (מ-650 ו-550 שקל בהתאמה), לדעתך זה לא שווה, לדעת אחרים זה כן. הפרשי מחירים בודקים לפני שמבצעים קניה ולא לא צריך לבוא ולהתלונן על הפרש שכל בר דעת מבין שהוא הוגן.

איזה טויוטה? מה נעשה בטיפול? שוב, מה המטרה?

אם יהיו לך תשובות ענייניות, שלח לי הודעה פרטית. בינתיים ננעל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...