Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת משאיות פורד בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
F-MAX כמו כל המשאיות האחרות של פורד שמיובאות לארץ מיוצרת בסניף התורכי של פורד - Ford Otosan, אותו סניף שמייצר גם את הטרנזיט ואת הקונקט..
אמנם לא קשור למשאיות אבל מי זוכר את הניסיון לייבא מכוניות מתוצרת אוטוסאן לישראל..? היו בנויות מפיברגלאס עם מכלולי פורד... סוג של סוסיתא טורקית... להבדיל, אוטוסאן שרדה ומפעליה עובדים במלוא הקיטור...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
להזיז את הרכב קדימה/אחורה מהשלט, כמו בב.מ.וו. סדרה 7 החדשה? וגם לשלוט על המתלה הפנאומטי, כדי להתאים את גובה הרכב לסמיטריילר שאותו מתכוונים לחבר?

החלק השני נכון, תראה את התשובה של Silence. רק מה עושים הכפתורים ימינה/שמאלה אני לא יודע.

אולי שליטה על כל כרית בנפרד.

מה עם בלמי מנוע ? Jakob's Brake, Telma Retarder?

ישבם מנוע 400KW ועד ריטרדר אופציאונלי 600KW.

גם מיכל דלק, יש אחד סטנדרטי 600 ליטר ואחד נוסף בצד השני 450 ליטר שהוא אופציה. הוא יותר קטן כי באותו צד יש את הציוד למניעת זוהם אוויר שכאמור תופס הרבה מקום.

פורסם
בוקי, תודה על השרשור והעדכונים. אני מוצא הרבה יותר עניין בזה מאשר בקיה סטינגר שבשרשור המקביל.
אני עוד יכול לספר שבקטלוג ובפרזנטציה מתוארת מערכת שיודעת לבצע עידכוני תוכנה דרך האינטרנט בלי להגיע למוסך וגם יודעת לעשות אבחון תקלות מרחוק. זה לא משהו ייחוד לפורד אבל אין את זה עדיין במכוניות פרטיות.

פורסם (נערך)
אתה צודק. מעט יותר אבל זה הסדר גודל, משקל כולל עם עגלה הוא עד 42 טון, משקל הגורר עצמו 7.5 טון. מאחורה מתלה אוויר.

צודק, ומרחיב, 43 טון עם מכולה ימית.

החלק השני נכון, תראה את התשובה של Silence. רק מה עושים הכפתורים ימינה/שמאלה אני לא יודע.

אולי שליטה על כל כרית בנפרד.

.

לא מכיר את הרכב הספציפי אבל אם השלדה מצוידת במתלי אוויר גם בסרן הקדמי אז עם הלחצנים האלה בוררים בין הסרנים.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...