Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לפני לא כחודש עברתי תאונה כשבוע לפני רכשתי את האוטו מדובר על מאזדה 2 שנת 15.

לאחר שמשהי נכנסה בי מאחורה, לקחתי את האוטו לתיקון במוסך "עד" רעננה.

האוטו נכנס לתיקון בהמשך אעלה תמונות.

החליפו לי כנף שמאלי ליד דלת תדלוק.

עכשיו בפעם הראשונה שבאתי לקחת את האוטו חשבתי שהם סיימו לתקן הכל ואז בסוף בחור בשם קמי מהמוסך אמר לי שהזמינו מתלה מקורי משהו כזה והוא לא היגיע, זה יגיע אחרי החג. בפעם הזאת שיצאתי עם האוטו לכמה ימים עד שיחליפו לי את המתלה הכל עבד פיקס לא היו בעיות סחיבה בכלל כמו שקניתי את האוטו לא רציתי אפילו להחזיר להם את האוטו בשביל המתלה. טוב חזרתי אליהם אחרי כמה ימים שירכיבו את המתלה.

מפה התחילה לי בעיות סחיבה, לאחר כמה ימים חזרתי אליהם שוב עם בעיות סחיבה תיארתי להם את זה שאם נגיד אני לוחץ על הגז מ60 קמש אז הוא היה נותן בוסט ומעלה בכיף אוטומטית ל80, בקיצור בדקו אמרו לי לא נגענו לך מקדימה ואין כל כך מה לעשות שיש מצערת חשמלית, לא וויתרתי דיברתי עם עוז מנהל המוסך באמת שהוא שירותי מאוד ודאג לעשות איתי נסיעת מבחן הוא התחיל לנסוע על הרכב נתן קיק ואמר הרכב מגיב טוב, הוא טען שזה אולי פסיכולוגי כי נתנו לי רכב חלופי בזמן הזה, מפה לשם נסענו עוד עוד מאזדה 2 שהייתה במוסך שנת 2008 ואני נהגתי בה קודם ואיך ששמתי את הרגל על הגז הרגשתי את הכח עליו אני מדבר, ואחרי שהוא גם נסע הוא הרגיש שיש בדברי משהו.

הוא הכניס את האוטו לבדיקה וראה לפי היצרן של הרכב שהאוטו כמעט לא רחוק מ60k

אז הוא ראה שצריך להחליף פלאים כי גם הוא לא ראה שהחליפו (והאוטו בן שלוש) אז החליף גם פילטר אוויר וגם אמר שיעשה ניקוי מלא למצערת. טוב אחרי ההחלפה אני כן הרגשתי שיפור בדיוק לשבוע ואז הרכב שוב חזר לבעיית הסחיבה חזרתי אליהם לא ידע כבר מה לעשות, שאלתי אותם אולי זה קשור לאיך שהם הרכיבו את המשאבת דלק חזרה או משהו שקשור לפילטר דלק שחונק את האוטו ככה, אמרו שלא נגעו בזה בפעם ה2 שהגעתי ראה שצריך לעדכן גירסה ופה כבר איבדתי את האמונה שאני יוכל לפתור את הבעיה של הסחיבה והאוטו יחזור לקדמותו, סורי על החפירה.

אשמח לשמוע לעזרה ממכם (:

זה נראה שיש לי אוטו חדש ואני לא באמת מהנה ממנו...

195-5.jpeg195-8.jpeg195-11.jpeg[ATTACH]511437[/ATTACH]195-32.jpeg195-31.jpeg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...