Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה :

הדגם הזה הוא הרבה יותר טוב מכל הדגמים , ההיתרונות שלו הם שהוא טוב , החיסרונות שלו שאף אחד לא מכיר אותו ולא יודע באיזה דגם מדובר .....:|:roll:

אז על איזה HU אתה מדבר? תכתוב?

פורסם

או , מזמן לא ניתקלתי בשאלה כל כך קלה בפורום.

9835...

למה ?

כי יש לו את כל הפיצרים שאני רוצה שיהיו מבחינת סאונד , כי יש לו תצוגה טובה מאוד וכי אני מחזיק מהמותג אלפיין . לא צריך יותר מזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

Clarion DXZ945MP השאלה אם תצליח להביא אותו ב4 כי הוא עולה בארץ 4 וחצי ובחול ב3 ככה

מכשיר טיפה מסובך אבל סוף הדרך מכל הבחינות עם איכות של קלריון !!

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני ראיתי את הקלריון ב 3500

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מצד אחד אני היתי מתפשר וחוסך לי איזה 2,000 שקל ורוכש לעזרתי את ה- PIONEER DEH-6750

מגיע לסביבות ה 2,000 ש"ח... אחלה מכשיר יוצא לי לשמוע אותו כל יום שאני נוסע לעבודה עם חבר שלי, יש לו הרבה אפשרויות משחק ופונקציות לכיוון התדרים והרמקולים,ממש לא מסובך והתצוגה שלו ברורה.

מצד שני אם אתה באמת רוצה להוציא בסביבות ה 4 אלף ש"ח.. יש לך כמובן את האלפיין ש OFER - DOTAN למעלה הציע..ויש עוד כמה שאני מאמין שאחרים יחשבו עליהם.

אבל אני יציע לך אותו - PANASONIC MP3 C-9800W

70*4 וואט מלא פינקציות, אני מציע לך אותו לא כי זה הדבר היחידי היכר שאני זוכר כרגע, בגלל שזו דעתי האישית וחוויתי להשתמש בו פעמים שלוש לפני כמה שבועות, קצת מסובך אבל מבינים מהר את העניין בשימוש שלו.

מקווה שעזרתי לך ביעוץ :)

גידי

לפעמים חופש בחירה זה בכי רע... :grin:

פורסם

בעניין ה 4*70.

נתון יפה. (ונגיד שהוא אמיתי . נגיד )

אני חושב שזה מיותר לחלוטין .

אני לא מכיר אף אחד שקנה הד-יוניט ב 4000 שקל ולא חיבר אותו למגברים חיצוניים . כך שעניין המגבר הפנימי לטעמי הוא די שולי ואני מאמין שגם לרוב הצרכנים הפוונציאלים של מכשירים ברמה הזאת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אולי מבחינתך זה מיותר אבל אם שמת לב.. הוא לא ציין שיש לו מגבר חיצוני או כל עזר אחר להרמת ההספק.

לכן רשמתי לו את הנתון הזה למקרה שלא ירצה במגבר חיצוני או למקרה שאין לו ויוכל להסתפק בהספק המאוד מכובד הזה.

פורסם

אדי, לידיעתך הסדרה היקרה של פנסוניק לא נופלת מהסדרה הבינונית של אלפיין שהם בערך אותו מחיר.

אם בא לך לראות ביקורות על הסדרות הגבוהות של פנסוניק - אתה מוזמן לשלוח ה"פ ואני אשלח לך לינק ותיווכח.

לא אמרתי שאלפיין לא טובים, פשוט אם אתה מוסיף 1000 שקלים במחיר שהבחור רוצה להשקיע הוא יכול לקבל פנסוניק באותה רמה ואפילו מכשיר יותר טוב מאשר האלפיין שמוצע בארץ (ואני לא מדבר על הסדרה הגבוהה של אלפיין שאין בארץ ה-F1).

קבלו לינק בכל זאת שלא תגידו שאני מבלבל ת'ביצים:

http://www.testberichte.de/preisvergleich/level4_car_hifi_16936.html

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אתה לא אמור להבין את הטקסט, תסתכל פשוט על הדירוג בצורה יבשה, לי אישית יש תכנה מיוחדת שמתרגמת לי כמה טקסט שאני רוצה באיזו שפה שאני רוצה וקראתי את זה, הם פשוט מרחיבים יותר על המוצר על הפלוסים והמינוסים. הדירוג בהחלט ממצה ומשקף.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
ידידי אתה כניראה לא ראית אלפיין בחיים שלך שאתה משווה אותו לפיוניר או לפנסוניק.....
אחי אם לא שמת לב.. לא השוותי שום נתון ולא ערכתי שום גרף שמשקף נתונים או חסרונות ויתרונות.

כל שעשיתי הוא לתת לבחור yossi-X-R-3-I עצה אישית שלי.

מבחינתי הנושא סגור ואין לי עוד מה להוסיף בו נכון לעכשיו.

נ.ב אם לא פנית אלי בהודעה שלך אז ראה הודעה זאת כמיותרת.

לילה טוב.

• תוכן חדש...