Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אלו היו הלבטים שלי, אזי אני הייתי מתלבט בין הקלריון לפנסוניק.

ואדי, אתה הוא זה שלא ראה/שמע קלריון או פנסוניק מהרמות האלו.

לאלפיין אפשרויות חיתוך מגוונות, אך יש לו בעיות עם דיסקים צרובים. (הוא מעדיף TDK )

ואישית, אני לא יכול לסבול מכשירים עם אישיות משלהם. חוצמזה, שלקלריון והפנסוניק סאונד צלול, ובאס הדוק יותר מלאלפיין.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לאלפיין יש בעיות עם צרובים ??

אני אישית לא ניתקלתי בזה ואין לי אף דיסק של TDK.

ולגבי הסאונד הצלול והבאס ההדוק .. נו באמת ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במפגש המרכז הקודם, הבאתי דיסק שצרבתי שעה לפני כן (סמסונג) ושמעתי אותו כל הדרך בר"ד 1600 של פיוניר, ללא שום בעיה.

שמעתי אותו בשני מכשירים של אלפיין, 9833 של אלון, ו9835 של חבר פורום שאיני זוכר את שמו (עמך הסליחה) ועוד כמה, והדיסק קפץ כל פעם במקום אחר.

לפי היכולת הזאת, אף אחד מהם לא שווה מחיר של 4000 ש"ח, כשמכשיר הכי פשוט של פיוניר עושה עבודה טובה יותר.

ולגבי הסאונד,לדעתי, הוא טוב יותר בקלריון ובפנסוניק.

שלומי

פורסם

אני מקבל את מה שאתה אומר לגבי הצרובים - למרות זאת אני יציין שוב שלא הייתה לי אף פעם בעיה בעניין הזה אצלי .

לגבי הסאונד - אני חושב שהבדלים בצליל מקורם בכיוונים שונים שיש למערכת ולא נכון ליחס את זה לסאונד של אלפיין או סאונד של קלריון , וכמובן גם משאר הרכיבים שהיא משודכת אליה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לי דווקא כן היו בעיות עם צרובים באלפיין 9835.

השתמשתי בדיסקים מחיקים (CD-RW) במכשיר פיוניר 8400 וכשקניתי את האלפיין העברתי את הדיסקים אליו.

היו מספר שירים שבשלב מסויים, בלי הודעה מוקדמת השיר היה נתקע! התקלה חזרה במספר דיסקים חדשים אחרים שצרבתי במקומות שונים (כלומר, בשירים שונים).

אחרי בירורים עם הנציג של אפריל טקליין, היבואנים של חברת אלפיין - יוסי, בדקתי את העניין עם דיסקים רגילים והבעיה נפתרה (שירות מעולה, אגב. הגיע אליי עד הבית).

כמובן שבפיוניר מעולם לא ניתקלתי בבעיה הנ"ל.

ד"א, הועלתה טענה על ידי נציג אחר של אלפיין (שגם הוא עזר בפיתרון הבעיה) שדיסקים רגילים איכותיים יותר מדיסקים מחיקים. יש למישהו ידע בנושא?

פורסם

במפגש שעבר באמת קפץ לשלומי הדיסק אצלי ברכב אבל לי זה כמעט לא קורה למעט דיסקים צרובים שנמצאים אצלי כבר יותר משנתיים, לא יודע אם יש קשר לסוג הדיסק אבל היום אני צורב על דיסקים של VERBATIM ואין שום קפיצה ולא חצי קפיצה...

איציק.

פורסם
וואלה? חשבתי שאתה קונה רק מקורי כמו רובנו...(פחחח).

:)

שהוא אמר שהוא שם רק דיסקים רגילים הכוונה לדיסק צרוב רגיל ולא אחד שאפשר למחוק ולצרוב שוב...

רק רציתי להבהיר את זה למקרה שלא הבנת....

ואם כן הבנת אז אני לא הבנתי את התגובה שלך ואל תתיחס למה שכתבתי.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
לי דווקא כן היו בעיות עם צרובים באלפיין 9835.

השתמשתי בדיסקים מחיקים (CD-RW) במכשיר פיוניר 8400 וכשקניתי את האלפיין העברתי את הדיסקים אליו.

היו מספר שירים שבשלב מסויים, בלי הודעה מוקדמת השיר היה נתקע! התקלה חזרה במספר דיסקים חדשים אחרים שצרבתי במקומות שונים (כלומר, בשירים שונים).

אחרי בירורים עם הנציג של אפריל טקליין, היבואנים של חברת אלפיין - יוסי, בדקתי את העניין עם דיסקים רגילים והבעיה נפתרה (שירות מעולה, אגב. הגיע אליי עד הבית).

כמובן שבפיוניר מעולם לא ניתקלתי בבעיה הנ"ל.

ד"א, הועלתה טענה על ידי נציג אחר של אלפיין (שגם הוא עזר בפיתרון הבעיה) שדיסקים רגילים איכותיים יותר מדיסקים מחיקים. יש למישהו ידע בנושא?

השוני בין התקליטורים המקוריים, לבין אלו הצרובים, הוא בכך שהמקוריים מוטבעים (שבלונה)

ואילו הצרובים, פשוטו כמשמעו. אך יחד עם זאת המאסטר הוא צרוב, וממנו עושים את השבלונה

לשאר התקליטורים.

ועופר, לגבי הסאונד, כמובן שמדובר כשהמכשירים ב FLAT .

שלומי

פורסם

האמת היא, שאין לי מושג. אף פעם לא ניסיתי..

זה רעיון טוב. אני אנסה, אם אמצא הבדלים אעלה ע"ג הפורום.

פורסם

אינפו שלי

אף פעם לא נתקלתי בבעיה עם צרובים....

לגבי הבדלים בין CD-R ו CD-RW זה בדיסק עצמו, עשוי מחומר שונה שאפשר לשנות אותו בערך 1000 פעם... לא כמו בCD-R רגיל שזה חד פעמי. לכן דיסק CD-RW יותר "קשה" לקריאה כי ה"עומקים" בין 1 ו-0 יותר קטנים... מי שלא הבין, סליחה

אפשר לצרוב בכל מקרה במהירות יותר נמוכה ואז האיכות של הדיסק עולה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...