Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום, נכשלתי בטסט על 2 צמיגים קידמיים, החלטתי שאולי עדיף להחליף כבר את כל הארבעה.

אני מתלבט בין 3 סוגים שונים של צמיגים בתקציב עד 300 לצמיג:

Dunlop

205/55R16 91V SPFM800

Goodyear

205/55R16 91V EFFICIENTGRIP PERF TL

Falken

205/55R16 ZE914 91V TL

ההבדלים בין היקר ביותר (הראשון) לשניים נעים בין 50-70 לצמיג ,השאלה שלי היא מה עדיף והאם זה שווה את ההבדל במחיר?

יש לי הונדה סיוויק האצ'בק שנת 2009 שלא נוסעת כלכך הרבה ביום יום

משום מה אמרו לי שיכול להיות שחברה אחת תייצר דגם מסויים בכמה מדינות למרות המותג. למשל הדגם הנוכחי של הדנלופ נאמר לי במקום מסוים שמוכרים תאילנדי, וה-good year גרמני

זה הגיוני שכל פנצ'ריה תמכור אותו דגם של צמיג באותו מחיר, רק שמיוצר במדינות שונות והאם זה משפיע על האיכות?

בכל אופן אשמח לעצה מה כדאי לקנות ואם יש אופציות נוספות בשמחה ,תודה.

פורסם

בנוסף, בטסט אמרו שהמנורה מסנוורת ויש לבדוק עם חשמלאי יש לציין שהאוטו עבר תאונה מקדימה והוחלף כל היחידה מה יכולה להיות הסיבה ואשמח לשמוע על מקום אמין וזול לטיפול תודה

פורסם

אל תקנה את הדגם הזה של דנלופ.

תחליט לפי הנכונות שלך לשלם יותר או פחות בין גודייר גרמני לפאלקן.

כמובן, גודייר צמיגים ברמה יותר גבוהה ומחזיקים יותר זמן/ קילומטרים. אבל אם לא נוסעים הרבה וכאשר נוסעים עושים זאת בצורה רגועה, פאלקן מספיקים מעל ומעבר לרכב משפחתי סטנדרטי ל 3 שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הדגם של דנלופ אומרים שהוא גרוע, לא ניסיתי.

הפאלקן נחשב bargain אבל לא הכי אהבתי קצת רועשים קצת פחות נוחים מהפירלי שיש לי.

האפישנטגריפ נחשב הכי טוב מבין השלושה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
הדגם של דנלופ אומרים שהוא גרוע, לא ניסיתי.

הפאלקן נחשב bargain אבל לא הכי אהבתי קצת רועשים קצת פחות נוחים מהפירלי שיש לי.

האפישנטגריפ נחשב הכי טוב מבין השלושה.

ההבדל בין רביעיית פלקן לגודייר 320 שח

השאלה אם החיסכון בדלק לטווח הרחוק וההבדל שווים את הכסף, אני לא יודע עוד כמה זמן אחליף את הרכב האמת יכול להיות שנה ואולי יותר..

פורסם

לא הצריכת דלק זה מה שרלוונטי מבחינתי. אלא הרעש והאחיזה.

לגבי אחיזה לא עשיתי מבחני מעבדה בנושא בין שניהם ולא היו לי את האפישנטגריפ אז אין לי בסיס להשוואה.

מה שכן הפאלקן היו לי רועשים קצת ופחות נוחים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

במקומך הייתי קונה פאלקן. הם יחזיקו מעמד 3 שנים\45 אלף קילומטרים (קדמיים), 60 אלף קילומטרים (אחוריים).

לסיוויק 2009 הם מתאימים בהחלט. לא רואה סיבה לשלם 30% יותר על גודייר, כאשר יש סיכוי שהרכב יימכר בעוד שנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...