Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון Miles&More של לופטהנזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו הצטרפתי למועדון, פשוט כי הוא כולל בתוכו את כל החברות ב-star alliance.

צברתי נקודות - עד פה הכל יפה.

איך לעזאזל אני מממש את הנקודות?! האתר לא ברור, ואין שום דרך לדעת איך אפשר להפוך את הנקודות הארורות האלה למשהו פרקטי.

למישהו יש נסיון עם השטות הזאת?

פורסם

שים לב שאצלם נקודות נמחקות לאחר כמה שנים. לי נשרפו כבר בטח מעל 10K נקודות.

את הנקודות שיש לך אתה יכול לנצל לטיסות או לקניית מוצרים בחנות האינטרנטית שלהם אם אתה עובר בשדה בפרנקפורט שבו ניתן לקבל אותם.

ישנה גם אופציית משלוח של מוצרים, אך רק בתוך האיחוד האירופי... אז אם יש לך חבר\קרוב באיחוד תוכל לשלוח אליו מוצר.

פורסם
15 אלף בערך...

זה כלום, האמת. אם תמיר את זה בהערכת שווי יצא לך בערך 200 דולר. טבלת הטיסות של M&M נמצאת כאן:

http://www.meilenrechner.de/flugpraemienberater/index.php?language=eng#mileagedata

לפי מה שאני רואה, המינימום זה בערך 30000 מיילים.

וזה קישור לבזבוז מיילים באופן כללי:

https://www.miles-and-more.com/online/portal/mam/rowr/spend?l=en&cid=10001

פורסם

אפשר לנצל את הנקודות בזמן טיסה, נגיד במסגרת דיוטי פרי שיש במטוס, שימוש בשירות WIFI או רכישה בחנויות הדיוטי פרי של Heinmann.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפשר לנצל את הנקודות בזמן טיסה, נגיד במסגרת דיוטי פרי שיש במטוס, שימוש בשירות WIFI או רכישה בחנויות הדיוטי פרי של Heinmann.

נכון, אבל בד"כ זה ניצול לא יעיל של מיילים. השווי שלהם הרבה יותר גבוהה.

פורסם

לפני שנתיים ניצלתי נקודות שהיו לי בלופטהנזה לטובת לילה במלון בסלובניה והשכרת רכב לכמה ימים בסלובניה.

עד כמה שזכור לי את עשיתי את ההזמנות דרך האתר של miles&more

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התגובות.

מה שכן מעניין אותי, בתור מישהו שמאוד סובל בטיסות, זה שדרוג לביזנס נניח. אפשרי? איך משדרגים?

פורסם

בזמנו היה להם שת״פ עם כל מיני עסקים ישראלים, שלחתי זר פרחים למגויסת שמצאה לי עבודה והשתמשתי במיילים שלהם..

תבדוק באתר הישראלי של לופטהאנזה.

פורסם
תודה על התגובות.

מה שכן מעניין אותי, בתור מישהו שמאוד סובל בטיסות, זה שדרוג לביזנס נניח. אפשרי? איך משדרגים?

בבקשה, טבלת השידרוגים בטיסות:

https://www.miles-and-more.com/mediapool/pdf/17/media_240111517.pdf

הטבלה מתייחסת לכיוון אחד. הלוך חזור תכפיל ב-2. בנוסף, לא ממליץ לשדרג בלופטהנזה עצמה טיסות לאירופה, כי זה ביזנס אירופאי והוא בלאי. במקרה כזה הייתי הולך על שדרוג בסוויס לדוגמא, ומוודא שבטיסה הרלוונטית הם שולחים את אחד המטוסים הרחבים שלהם.

שים לב שאם אתה תושב ישראל ומתחיל את הטיסה שלך מישראל, אתה נחשב לאירופה מבחינת השדרוגים:

" 8) For members residing in Egypt, Algeria, Israel, Jordan, Lebanon, Libya, Morocco, Syria and Tunisia who start their journey in their country of residence, the Europe region awards apply"

פורסם

את רוב הטיסות אני עושה דווקא לארה"ב - שם אני הכי סובל (10 שעות לכיוון ומעלה).

נניח ויש לי מספיק נקודות לשדרוג, איך אני משדרג? דרך האתר? בצ'ק אין עצמו לפני הטיסה?

יש מועדון אחר שמשתלם יותר מבחינת צבירה וניצול של נקודות?

פורסם (נערך)

אם אתה טס הרבה לארה"ב אז אולי כדאי לך לשקול את המועדון של יונייטד לשנה הבאה (Mileage Plus), שגם הם חלק מ-Star Alliance.

אחד היתרונות בטיסה איתם (אחרי שתגיע לסילבר, כ-2.5 טיסות לניו יורק וחזרה) זה שדרוג למחלקת אקונומי פלוס, עם יותר מרווח לרגליים, בחינם (על בסיס מקום פנוי, כאשר ככל שאתה עולה בדרגות כך אתה מקבל את השדרוג יותר זמן לפני הטיסה).

כשתגיע לגולד (כ-5 טיסות לניו יורק וחזרה) אז תקבל גם גולד ב-Star Alliance (כניסה לטרקלינים, נתיב "מהיר" בבטחון/צ'יק אין וכדומה) וכן גולד ב-Marriott, אם זה רלוונטי לך.

מה שכן, כדי לקבל סטטוס של יונייטד אתה חייב לפחות 4 טיסות ספציפית איתם (בעוד שנקודות אתה צובר עבור טיסות עם כל חברה של Star Alliance), אז קח את זה בחשבון.

אני אישית משתמש בנקודות בעיקר לרכישה של מוצרים ושירותים שונים (למשל מוצרי אלקטרוניקה, השכרת רכב, לילות במלונות וכדומה).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

כשבדקתי לפני כמה שנים אגיאן נתנו את היחס הכי טוב לחברי סטאר הרלוונטים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

באיגיאן מגיעים מאוד מהר לסטטוס גולד, במיוחד עם טסים איתם כמה טיסות, אבל טבלת המימוש שלהם לא משהו.

לגבי שידרוגים, עושים את זה מראש או באתר החברה או שמתקשרים למוקד שלהם לפני. השאלה באיזה class הכרטיסים שלך? בנוסף, אם אתה טס על חשבון החברה, שווה להתעקש על כרטיסי פרימיום אקונומי. זאת לא תוספת גדולה מידי מבחינת מחיר, אך נוחות הטיסה בהחלט הרבה יותר גדולה. בטח שבטיסות של 10 שעות. גם עלויות השדרוג מפרימיום לעסקים הרבה יותר זולות מבחינת נקודות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...