Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיג'ו 308 שנת 2011, לאחרונה השלט התקלקל והפסיק לעבוד.

מחיפוש מהיר בעלי-אקספרס (וגם באמזון ואיביי אני רואה דוגמאות דומות, בסוף הכל מוצרים סינים חלופיים) אני רואה שנמכרים כל מיני שלטים חלופיים, חלקם עם פידבקים טובים וכמויות גדולות שנמכרו.

האם לדעתכם מדובר על משהו שיכול לעבוד? ראו לינק להלן לדוגמא.

במידה והשלט החלופי אכן מתאים (במחיר כזה נמוך, לא יקרה כלום אם אזמין בכל מקרה) האם ידוע למישהו איך לתכנת אותו לבד או שאני חייב לעשות זאת אצל בעל מקצוע?

https://www.aliexpress.com/item/jingyuqin-HCA-Hu83-2-Buttons-Remote-Folding-Car-Key-For-Peugeot-307-3008-308-408-433MHz/32842245609.html

פורסם
ניסית החלפת סוללה בשלט הקיים?

כמובן שניסיתי, השלט נדפק איכשהו, לא כזה קריטי.

השאלה אם השלט החלופי יכול לעבוד?

פורסם

כדי ששלט חליפי יעבוד נדרשים 3 דברים:

1. שהשלט יהיה מאותו סוג/פונקציונליות (למשל האם השלט הוא מסוג rolling code או לא?).

2. תדר השלט חייב להיות זהה לשלט המקורי.

3. תכנות השלט לרכב שלך (לפעמים נדרש ציוד יעודי לצורך ביצוע התכנות, ציוד שיש במוסך או אצל מתקין אזעקות רכב).

פורסם

אני בזמנו גם החלפתי שלט ל308

עשיתי את זה בפאר המנעולים בפ״ת.

אני לא זוכר בדיוק כמה זה עלה אבל אני זוכר שזה היה לא הרבה

שווה לך להתקשר לבדוק

פורסם

השלט הזה מובנה עם צ'יפ לנטרול מערכת אימבולייזר.

אם יש בידך את ה-PIN CODE תוכל לשכפל את השלט בכל מקום שיש בו מחשב דיאגנוסטיקה תואם מקורי.

לחילופין - אצל מנעולנים שמצויידים במכשור שיכול לקרוא את ה-PIN מהמחשב תוכל לעשות קידוד בלי המחשב דיאגנוסטיקה תואם מקור.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי שוב לכולם,

אז קיבלתי את השלט החלופי שקניתי מעלי-אקספרס, ועכשיו אני מחפש דרך לקודד אותו לבד.

ממה שקראתי פה בפורום וברחבי הרשת, אני מבין שניתן לקנות מכשיר שמתחבר ל-OBD וקורא את ה-

PIN CODE

הנוכחי ומתכנת אותו לשלט החדש.

אז מה שעובר לי בראש, אם יש מכשיר יעודי שמתחבר ל-OBD, למה שלא תהיה תוכנה למחשב או לטלפון שתתחבר לרכיב ה-OBD שכבר יש לי שמשמש אותי כיום רק לקריאת מידע ממחשב הרכב.

מישהו מכיר תוכנה/אפליקציה כזאת שיכולה לשמש לקריאה/כתיבה וקידוד השלט?

למישהו יש אולי רעיון אחר איך לקודד את השלט לבד? אין מצב שלא עשו את זה כבר לפני. לא מדובר פה על פיזיקה גרעינית, סה"כ קידוד שלט.

• תוכן חדש...