Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה אל תשכחו אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האייקונים מצחיקים במקרה שלך, בוא תראה איך אני קורא באייקונים שלך:

הסמיילי השלישי והרביעי מימין (רעיון וחיוך) זה אומר ששיבצו אותך 5-9 יומיות?

והסמיילי החמישי (אצבע משולשת) זה בטח איזה נגד טיפש ומניוק שעשה לך את המוות?

והשישי זה זמן שהעברת בכלא/ריתוק? שאר האייקונים דווקא יותר קלים לזיהוי.

בסוף עשית בשכל :king:

מממ יותר כמו "מתחיל בתותחנים, נשלח לטירונות רגילה (הבילבול), ולאחר מכן למחסום ארז להיות "בו"מ" (בודק מעברים) זה הסימני שאלה, אח"כ קצת גימלים (אני לא אוהב כלא\ריתוק\מעצר) למחשבה, ואז הרעיון, הולכים לקבן מוצאים פטור בגלל שאני לא מסוגל לקבל פקודות (נפשי?לא בדיוק...) והולך הביתה לבחורה והאוטו :D

פורסם
נוב-01, אבל השלמות לרובאי 05 עשיתי במרץ-03, ואחרי זה פלוגה כ"ב (אז הם בדיוק עברו ממג"ב מרכז לאיו"ש). נפגשנו?
לא... אני מחזור אוג' 01 ושירתתי במג"ב יריחו (פלוגה ל"א) רוב השירות.
פורסם
נוב-01, אבל השלמות לרובאי 05 עשיתי במרץ-03, ואחרי זה פלוגה כ"ב (אז הם בדיוק עברו ממג"ב מרכז לאיו"ש). נפגשנו?

פקד מולה מולה עדיין שמה? אם כן מסור לו ד"ש מצחי עם הגולף השחורה, לסוחר מנועים הזה...

חחחח וואלה עדיין בחווה..נמסור לו ד"ש מהגולף:wink:

As soon you touch this limit, something" happens to you; suddenly you can go a little

bit further. With your mind power, your determination, your instinct

and your experience as well, you can fly very high."

• תוכן חדש...