Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה אל תשכחו אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נוו , עוד ג'ובניק .:lol:

האמת שגם אני ראיתי את הדברים ככה בהתחלה שהתגייסתי (לוחם במג"ב),

אבל במוקדם או במאוחר גם אתה (בלי לזלזל בך חלילה) תרצה להיות ה-"נוו , עוד ג'ובניק .:lol:"

בכל מקרה, כך או כך, שלוש שנים לתוך הפח (יצא חרוז), אבל חייבים לעשות את זה...

מאחל לך בהצלחה,

צחי.

No worries 8)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צחי, איזה מחזור אתה? גם אני מג"בניק לשעבר...

פורסם
"לטחון כמו משוגע" לא הייתי אומר ...

אבל כן אתה תטחן קצת הקשבים וכו :)

שיהיה בהצלחה וגיוס קל !

ותזכור תמיד ... שהקב"ן הוא כמו לחיצה בין פורש לפיאט 127 אורגינלית ! ... פשוט ... קסם ! :D

חזק!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
כן אז ככה , מכיוון שהלכתי לגיבוש צנחנים , סיימתי אך לא התקבלתי ניתנה לי הפריוילגיה לגשת ישר לגיבוש יח"טיות לפחות זה מה שנאמר לי בגיבוש צנחנים עצמו .

זאת גם הסיבה שאני מתגייס להנדסה במקום לחירמ"כ .

מקווה לטוב , רוצה מאוד יעל !

אהה ויש עוד סיירת חדשה , קוראים לה "סמור" היא היחידה שמתמחה בטיפול במנהרות .

קצת לא הרבה, נא לשמור על בטחון שדה ... תודה מראש.

פורסם

שיהיה לך אחי שיפשוף נעים :)

גם אני במג"ב כרגע בסיפוח חוות שיקמים ככה אני שייך לניצנה בתור לוחם מג"ב אני לא מתלהב מלוחמי איו"ש לקום בבוקר עם שחפץ קרמי מצד שני עדיין נשאר בי הרעל ואני לא מרגיש נטחן אז לא להכליל...עם כל המערכת הדפוקה של משמר הגבול אני אוהב תחיל הזה!:twisted:

As soon you touch this limit, something" happens to you; suddenly you can go a little

bit further. With your mind power, your determination, your instinct

and your experience as well, you can fly very high."

פורסם
צחי, איזה מחזור אתה? גם אני מג"בניק לשעבר...

נוב-01, אבל השלמות לרובאי 05 עשיתי במרץ-03, ואחרי זה פלוגה כ"ב (אז הם בדיוק עברו ממג"ב מרכז לאיו"ש). נפגשנו?

גם אני במג"ב כרגע בסיפוח חוות שיקמים ככה אני שייך לניצנה בתור לוחם מג"ב אני לא מתלהב מלוחמי איו"ש לקום בבוקר עם שחפץ קרמי מצד שני עדיין נשאר בי הרעל ואני לא מרגיש נטחן אז לא להכליל...עם כל המערכת הדפוקה של משמר הגבול אני אוהב תחיל הזה!:twisted:

פקד מולה מולה עדיין שמה? אם כן מסור לו ד"ש מצחי עם הגולף השחורה, לסוחר מנועים הזה...

No worries 8)

פורסם

אבל במוקדם או במאוחר גם אתה (בלי לזלזל בך חלילה) תרצה להיות ה-"נוו , עוד ג'ובניק .:lol:"

אחרי 4.5 שנים של שירות שושו על אזרחי אני פתאום מוצא את עצמי מהרהר באיזה כיף היה יכול להיות אם לא הייתי חתיכת נכה מזורגג והיו לוקחים אותי לקרבי. ואז אני נזכר בחבר שלי שיצא מהחירמ"כ כל 3 שבועות וזה עובר לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אור אל תקשיב לכל הג'ובניקים האלה (מת עילכם ח'ברה ) אני סיימתי לפני חצי שנה את שירותי בהנדסה קרבית ,התחלתי ביעל ועברתי לסיור 603 (אתה עוד תשמע על זה) ,החיל הזה מתחלק לשניים :אלה שמההתחלה תחנו ומגיעים למקומות טובים (יחטי"ות זו הגדרה לא נכונה) ואלה ששבוזים שלוש שנים .

חוץ מזה הנדסה זו חור שחור אין יוצא ומי שנכנס נשאר ,אז תוציא ת'מיטב ותהנה מכל רגע .

אם יש לך עוד שאלות פנה בה"פ.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
שירות במשרד הביטחון בקריה. כל מילה נוספת מיותרת :wink:
הנה השירות שלי -

:roll::snipersmi:| :| :sleeping: :sleeping: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::ladysman: :ladysman: :ladysman::hihi::ladysman: :ladysman: :ladysman::scatter: :scatter: :2gunfire::ladysman: :ladysman: :ladysman::scatter::turn-l: :turn-l: :wave::ladysman: :ladysman: :wave::roflmao: :roflmao: :roflmao:

זמן קצר מאוד בתור המכונאי של מטוסי התצוגה הנייחת של מוזיאון חיל האויר, אחרי זה הגרפיקאי ומעצב התערוכות שלהם.

כל מילה נוספת בנידון תהיה לזרות מלח על פצעים של אנשים. :twisted:

מוטי.

פורסם
הנה השירות שלי -זמן קצר מאוד בתור המכונאי של מטוסי התצוגה הנייחת של מוזיאון חיל האויר, אחרי זה הגרפיקאי ומעצב התערוכות שלהם.

מכונאי של מטוסים מושבתים... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

זה באמת התפקיד הכי הזוי ששמעתי עליו בחיים שלי.

וחוץ מזה תהיה לי בריא - כל השירות עם דוגמניות ומילואים בLA. חיים טובים!

פורסם

גיוס נעים ובהצלחה!

תן את כולך בגיבוש יחטיות. אם אתה בנאדם איכותי, אתה ממש לא רוצה לשרת בגדודים של הנדסה..

יעל אוליי קשה מדי להגיע, אבל יהל"ם ויחס"פ גם נחשבות לאיכותיות.

ואני רואה פה שהפורום נשלט ע"י ג'ובניקים!!

172

פורסם
השירות שלי:

:conf::?::idea::lol::fist::loco::wave2::mm_cool::beerchug::king:

או בקיצור, שירות מהיר של 4 חודש של "תלך לפה , תלך לשם תלך לשם תלך לפה, נמאס , קבן , הביתה!"

האייקונים מצחיקים במקרה שלך, בוא תראה איך אני קורא באייקונים שלך:

הסמיילי השלישי והרביעי מימין (רעיון וחיוך) זה אומר ששיבצו אותך 5-9 יומיות?

והסמיילי החמישי (אצבע משולשת) זה בטח איזה נגד טיפש ומניוק שעשה לך את המוות?

והשישי זה זמן שהעברת בכלא/ריתוק? שאר האייקונים דווקא יותר קלים לזיהוי.

בסוף עשית בשכל :king:

No worries 8)

• תוכן חדש...