Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט נפלת על חבר'ה לא מתוחכמים במיוחד שהבינו שיש להם עסק עם מה שלואיס סי קי מכנה insane person ולא ידעו כיצד להיפטר ממך אז הם נגררו לאיומים.

אתה בעצם אומר את הדברים הבאים:

1. המלאי שלהם שגוי באופן מהותי לאורך שנים

2. הביקורת הפנימית של החברה לא עולה על הליקויים או מתעלמת

3. הביקורת החיצונית לא עולה על הליקויים או מתעלמת מכך

וכמובן אין לך שום ראיות.

האמת כל כבוד להם שבכלל התייחסו אליך. אני פשוט הייתי מוחק את המיילים שלך וזהו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי אבל ככל הנראה אין לך הבנה איך חברות גדולות, בורסאיות מתנהלות.

אם אתה נתלה באילנות גבוהים כמו לואיס סי קי כדי להבין סיטואציה של חברה בורסאית, זה רק מחזק את הדברים.

1. נכון

2. יודעים או מעדיפים לא לדעת בכוונה.

3. לא יודעים ולא יכולים לדעת.

המכתבים נשלחו בדואר רשום עם אישור מסירה.

אם היית זורק אותם לפח, היפ היפ הוריי - מצאנו 'שעיר לעזעזל' שניתן לפטר עקב רשלנות שבגללו המידע החשוב הזה לא הגיע להנהלת החברה, וכמובן שלא ידענו ואנחנו מתנצלים.

מה שחסר לך זו הבנה של דינמיקה פנימית בין יחידות שונות בחברות גדולות בורסאיות (ולא משפחתיות).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

כמובן אין לך שמץ של הוכחה או אפילו מושג קלוש כיצד עובד מנגנון ביקורת פנימי וחיצוני, אבל זה לא מונע ממך לזרוק רפש בחברה ובמשרד רואה חשבון שמבקר אותם.

אכלת לכולם את הראש, שרפת אלוהים יודע כמה שעות (כנראה על חשבון המעסיק שלך, אבל מי סופר בכלל) וזרקת איומי סרק, אבל היי העיקר שחסכת את ה-100 שקל על כדים.

הם הבינו שיש להם עסק עם insane person שצריך להיפטר ממנו בהקדם האפשרי ולא כי איימת לפנות לרשות לניירות ערך.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אז מה אתה מציע? להמשיך לשתוק שעשקו אותו בלי תגובה?

שגונבים לך אפילו שקל מהכיס הפרטי- כל האמצעים כשרים. לא צריך להיות יפה נפש.

אני רק חושב בכאב על אלו שלא יכולים להתגונן (מבוגרים/קשישים/עולים חדשים וכד') מול השיטה הדרקונית הזו, ונאלצים לשלם כסף שאמור היה לשמש להם לצרכים חשובים יותר.

פורסם

זה לא רק קשישים/עולים חדשים וכו'. גם סתם אנשים רגילים אוכלים אותה.

המסקנה/עצה שלי מזה - שאם יש פה מישהו שמנוי לשירות הכדים של מי עדן - תתקשרו אליהם ותשאלו כמה כדים ריקים יש לכם כרגע בבית על פי הרישומים שלהם. יכול להיות שמאוד תופתעו.

אם אומרים לכם מספר נכון ומדוייק - תבקשו לקבל את זה בכתב. לפחות אחת לשנה.

אם היינו לקוחות פעילים - אז היה לנו יותר כוח מיקוח ביד.

פורסם

פוסט מעניין.

אפשר לדעת מה איימו עליך דיסקו?

אני גם חושב שהלכת רחוק מדי. לא היה יותר פשוט לדרוש מהם הוכחות

ולמה נזכרו בסוף ומעולם לא דיווחו לך על חוסרים משך השנים,

אנו מניסיון של 10 שנים בחברה מקבילה כל הזמן רואים בחשבוניות

באותיות קידוש לבנה כל חוסרים של כדים וכו'. שלא לדבר על האתר ועל שרות

הלקוחות היעיל שכאמור גם ויתר לנו על כמה כדים רקים.

אם חברה מתוקנת לא מציגה שקיפות רק אחרי שאתה מתנתק זה לבד מחזק

טענה של שיטת מצליח, ואין צורך להרחיק לכת.

זה נישמע פשוט מאד ומשכנע מאד מאשר להיכנס לקרביים ולהסתכן ב(ט)תביעה

מול כרישים,

וכאמור סכום כ''כ קטן, מחזיק מההצלחה שלך מולם אך משהו לא מסתדר לי.

פורסם (נערך)

חוסר שקיפות זו בהחלט התנהלות לא ראויה מצד החברה. רק בגמר חשבון נזכרו שחייבים להם כדים שאלוהים יודע לפני כמה שנים נעלמו או לא נעלמו בלי שום אפשרות להוכיח אחרת. איפה הייתם כל השנים? למה לא התקשרתם? למה לא שלחתם מכתב?

מצד שני לטעון שמדובר במעשה מרמה בלי שמץ הוכחה ואפילו הבנה בסיסית כיצד מתנהלים תהליכים באותה חברה ולהתחיל ללכלך על כולם מהעובד הזוטר ועד המשרד שמבקר אותם... כאילו מי אתה בכלל?!

פורסם

כשהאירוע התחיל פרסמתי שאלה בפורום ציבורי גדול, שקרה לי מקרה כזה וכזה, והאם קרה לעוד אנשים.

קיבלתי טלפון מהחברה שבה מאיימים עלי בתביעת דיבה בגלל השאלה ששאלתי ותיאור המקרה.

שאלתי מי מאיים, ענו לי "החברה". שאלתי אם לפני האיום התייעצו עם עו"ד של החברה, ענו שזה בהנחיית העו"ד של החברה. שלחתי אותם לומר לעו"ד שלהם שאני ממליץ להם לפרסם בלוח 'דרושים' מודעה חדשה שדרוש עו"ד לחברה, ובפעם הבאה שיאיימו עלי שלא יעשו זאת באמצעות שליח, אלא שהעו"ד עצמו יתכבד לרשום מכתב מסודר עם האיום, את הכתובת הם יודעים.

לא שמעתי מהם עוד איומים.

כמובן שגם ההשתלשלות הזו נמסרה למבקר הראשי וליו"ר הדירקטוריון.

חברה גרועה ועלובה שאני מקווה שבכמה שנים שעברו מאז עברה ריענון רציני בעיקר בתחום של אתיקה.

chemguy,

כנראה שיש לי הרבה יותר הבנה וידע בתחום ממה שאתה מדמיין, אבל בוא נסגור את זה בזה שאני אידיוט ואתה חכם, משכיל ויפה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)
כשהאירוע התחיל פרסמתי שאלה בפורום ציבורי גדול, שקרה לי מקרה כזה וכזה, והאם קרה לעוד אנשים.

קיבלתי טלפון מהחברה שבה מאיימים עלי בתביעת דיבה בגלל השאלה ששאלתי ותיאור המקרה.

שאלתי מי מאיים, ענו לי "החברה". שאלתי אם לפני האיום התייעצו עם עו"ד של החברה, ענו שזה בהנחיית העו"ד של החברה. שלחתי אותם לומר לעו"ד שלהם שאני ממליץ להם לפרסם בלוח 'דרושים' מודעה חדשה שדרוש עו"ד לחברה, ובפעם הבאה שיאיימו עלי שלא יעשו זאת באמצעות שליח, אלא שהעו"ד עצמו יתכבד לרשום מכתב מסודר עם האיום, את הכתובת הם יודעים.

לא שמעתי מהם עוד איומים.

כמובן שגם ההשתלשלות הזו נמסרה למבקר הראשי וליו"ר הדירקטוריון.

חברה גרועה ועלובה שאני מקווה שבכמה שנים שעברו מאז עברה ריענון רציני בעיקר בתחום של אתיקה.

chemguy,

כנראה שיש לי הרבה יותר הבנה וידע בתחום ממה שאתה מדמיין, אבל בוא נסגור את זה בזה שאני אידיוט ואתה חכם, משכיל ויפה.

יש לשאול ויש לשאול.

אשמח אם תציג את הניסוח המקורי של הפוסט.

פורסם

זה נישמע פשוט מאד ומשכנע מאד מאשר להיכנס לקרביים ולהסתכן ב(ט)תביעה

מול כרישים,

וכאמור סכום כ''כ קטן, מחזיק מההצלחה שלך מולם אך משהו לא מסתדר לי.

לא מסתדר לך כי אתה מתייחס לסכום, לא לעיקרון. שמכניסים לך יד לכיס ללא רשות? ואתה יודע שאתה צודק כי מישהו מנסה לעשות עליך סיבוב, למה אתה צריך לפחד? גם מול "כרישים"

באמת שלא מבין את הטיעון הזה.

שאתה צודק וישר? אל תפחד מאף אחד.

פורסם (נערך)

לא הבנת את כוונתי או שלא הסברתי ברור.

כמובן שאין לוותר על שקל אחד ששולם שלא כדין כוונתי

שניתן לפתור את העיניין בהליך פשוט של תביעות קטנות

שבו מוצג בבירור חוסר השקיפות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)
לא מסתדר לך כי אתה מתייחס לסכום, לא לעיקרון. שמכניסים לך יד לכיס ללא רשות? ואתה יודע שאתה צודק כי מישהו מנסה לעשות עליך סיבוב, למה אתה צריך לפחד? גם מול "כרישים"

באמת שלא מבין את הטיעון הזה.

שאתה צודק וישר? אל תפחד מאף אחד.

צודק. אין ויכוח בכלל.

אבל יש הבדל בין להגיד במקרה *הספציפי שלי* התרחש א', ב', ג' ובין אתם חרא, גנבים, נוכלים, רמאים, דוחות כספיים שלכם שקריים אני הולך לרשות לניירות ערך.

כאילו בן אדם...

אפשר לחשוב הוא היה עובד בכיר בתוך המערכת שאסף ראיות במשך שנים ורוצה לחשוף את הכביסה המלוכלכת לעיני הציבור, אבל הקשר היחיד שלו לחברה זה הכדים שהניחו ליד הדלת שלו.

פורסם

נגיד והוא אומר להם "חפשו אותי בסיבוב, לא חייב לכם כלום".

עדיף לתבוע אותם או לחכות שהם יתבעו אותו?

בבית המשפט לתביעות קטנות עליהם להוכיח הכל אם הם תבעו אותו, לא כך?

לדעתי השופט יבוא פה לטובת הלקוח במקרה הספציפי הזה.

האם אני טועה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אשמח אם תציג את הניסוח המקורי של הפוסט.

כנראה שתישאר עצוב.

לשעבר:

• תוכן חדש...