Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך הרבה שנים היינו מנויים לשירות הכדים של מי עדן.

לאחרונה החלטנו להפסיק את ההתקשרות, שאלנו את הנציגה האם יש ציוד שעלינו להזדכות עליו ואמרה שלא.

אחרי חודש קיבלנו מכתב ״סיום חשבון״ שטען שיש ברשותנו 15 כדים ריקים.

מה שכנראה קרה זה שהנציג שאסף את הכדים לא סימן כראוי את ההחזרה וככה במהלך השנים נצבר ״חוב״.

כמובן שהחזרנו כל כד שקיבלנו. מעולם לא קיבלנו איזשהו התראה או מכתב במהלך השנים שחסרים כדים.

שיחה למוקד אמרה שמבחינתם - זה מה יש וזהו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסרב לשלם.

היה לי מקרה דומה עם נביעות שבסיומו איימתי לפנות לרשות לני"ע שיבדקו את הדוחות הכספיים שלהם עקב מצג שווא של נכסים. (כדים אצל לקוחות ששווים כמה עשרות שקלים לכד, כפול כמות לקוחות יוצא הרבה כסף בדוחות שהם יודעים שאינו אמיתי ).

בפועל - אתה פעלת בהתאם להנחיות שלהם, ואם נוצר אובדן של כד בגלל שהשליח שלהם לא עידכן כנדרש או שמישהו במחסן גנב כדים כדי לעשות עציצים בגינה, זו אינה אשמתך.

תתחיל בפניה מסודרת לחברה עם תלונה חריפה שאין אצלך שום כד שלהם, ושכל התהליך אצלהם פרוץ לחלוטין מרגע שאתה שם את הכד מחוץ לבית, בהתאם להנחייתם.

אתה לא הראשון שמתלונן על זה. אסור לוותר להם!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לסרב לשלם.

היה לי מקרה דומה עם נביעות שבסיומו איימתי לפנות לרשות לני"ע שיבדקו את הדוחות הכספיים שלהם עקב מצג שווא של נכסים. (כדים אצל לקוחות ששווים כמה עשרות שקלים לכד, כפול כמות לקוחות יוצא הרבה כסף בדוחות שהם יודעים שאינו אמיתי ).

בפועל - אתה פעלת בהתאם להנחיות שלהם, ואם נוצר אובדן של כד בגלל שהשליח שלהם לא עידכן כנדרש או שמישהו במחסן גנב כדים כדי לעשות עציצים בגינה, זו אינה אשמתך.

תתחיל בפניה מסודרת לחברה עם תלונה חריפה שאין אצלך שום כד שלהם, ושכל התהליך אצלהם פרוץ לחלוטין מרגע שאתה שם את הכד מחוץ לבית, בהתאם להנחייתם.

אתה לא הראשון שמתלונן על זה. אסור לוותר להם!

כפיים!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כפיים!

זה לא היה כזה פשוט.

בפניה הראשונה שלי לשירות לקוחות הם התעקשו לקבל כסף. משהו כמו 17$ (למה דולר?) עבור כל כד.

אז פניתי לפניות הציבור, ושם קיבלתי תשובות אטומות שאני חייב להם ואין מה לעשות, רק לשלם.

אז פניתי למנכ"ל, וחזר אלי אותו נציג מהשירות לקוחות ואמר שהוא מדבר בשם המנכ"ל ואין מה לעשות.

בשלב הזה פניתי למבקר הראשי של החברה (בחברה ציבורית המבקר הראשי כפוף ליו"ר הדירקטוריון והוא מעל המנכ"ל) עם העתק ליו"ר הדירקטוריון. הצגתי את השתלשלות האירועים, הצגתי את התשובות שניתנו בשם המנכ"ל, העליתי תהיות אם המנכ"ל באמת מודע לתשובות שניתנות בשמו, ואיימתי בפניה לרשות לניירות ערך בנושא שמבחינתי עלול להשפיע מהותית על הדוחות של החברה בשנים האחרונות...תוך יומיים קיבלתי מכתב רשמי שהם קיבלו את פנייתי ובדקו ואין שום חוב.

אבל זו פרקטיקה מוכרת של החברות האלה, ואם מגגלים על זה, יש עליהן הרבה תלונות כולל במועצה לצרכנות ובמשרד התמ"ת.

אסור לוותר להם.

מיותר לציין שלאורך כל השנים פעלתי כפי שהנחו אותי - הוצאתי את הכדים מחוץ לבית, וכשחזרתי מהעבודה המתינו לי כדים מלאים, וכמובן שלא נשמר אצלי אפילו לא כד אחד, הם אספו את כולם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

רק ממשיך את דיסקו.

היינו לקוחות שלהם מ-96 בערך.

לא קיבלנו מעולם איזו דרישה או הודעה שישנם כדים שלא החזרנו. היינו יכולים לעצור את זה הרבה לפני שהגיע ל-15.

גם אם היו טוענים שכד או שניים נאבדו אז הייתי בולע את הצפרדע. 20 שנה. לך תדע.

אבל 15?! הזוי.

יש עוד עניין של מתקן לכדים שהזמנו ושילמנו ואחרי ככה וככה שנים לא נראה טוב.

בכל מקרה אחרי שהפסקנו את השירות שוחחנו איתם ושאלנו האם יש ציוד שעלינו להחזיר ונאמר לנו שלא.

אז זרקנו את המחזיק כדים הזה.

כמובן שעכשיו מחייבים עליו (סכום זניח לעומת ה-15 כדים).

פורסם

בתאכלס, עם כזה פז"מ מפתיע אותי שהם נעצרו ב 15. יכלו בקלות להוסיף עוד 0.

נשמע כמו שיטת מצליח דרקונית ביותר, שרק העקשנים (או שסתם אוהבים דיסקו) יכולים להינצל ממנה.

פורסם

לא נשמע טוב להעלות חוב מהאוב.

אם לא הודיעו לך כל השנים הם לא יכולים אחרי ניתוק שלך.

אבל דיסקו(כל הכבוד!) אתה חזק צעיר ובריא, תחשוב על הקשישים והחלשים שאוכלים את זה.

אנחנו היינו כ 10 שנים בחברה מתחרה אומנם שיכנעו אותנו בתקיפות להישאר אבל לא חייבו על כדים

רקים למרות שביקשנו שישאירו לנו כמה, הסכימו ללא שום בעיה.

פורסם
זה לא היה כזה פשוט.

בפניה הראשונה שלי לשירות לקוחות הם התעקשו לקבל כסף. משהו כמו 17$ (למה דולר?) עבור כל כד.

אז פניתי לפניות הציבור, ושם קיבלתי תשובות אטומות שאני חייב להם ואין מה לעשות, רק לשלם.

אז פניתי למנכ"ל, וחזר אלי אותו נציג מהשירות לקוחות ואמר שהוא מדבר בשם המנכ"ל ואין מה לעשות.

בשלב הזה פניתי למבקר הראשי של החברה (בחברה ציבורית המבקר הראשי כפוף ליו"ר הדירקטוריון והוא מעל המנכ"ל) עם העתק ליו"ר הדירקטוריון. הצגתי את השתלשלות האירועים, הצגתי את התשובות שניתנו בשם המנכ"ל, העליתי תהיות אם המנכ"ל באמת מודע לתשובות שניתנות בשמו, ואיימתי בפניה לרשות לניירות ערך בנושא שמבחינתי עלול להשפיע מהותית על הדוחות של החברה בשנים האחרונות...תוך יומיים קיבלתי מכתב רשמי שהם קיבלו את פנייתי ובדקו ואין שום חוב.

אבל זו פרקטיקה מוכרת של החברות האלה, ואם מגגלים על זה, יש עליהן הרבה תלונות כולל במועצה לצרכנות ובמשרד התמ"ת.

אסור לוותר להם.

מיותר לציין שלאורך כל השנים פעלתי כפי שהנחו אותי - הוצאתי את הכדים מחוץ לבית, וכשחזרתי מהעבודה המתינו לי כדים מלאים, וכמובן שלא נשמר אצלי אפילו לא כד אחד, הם אספו את כולם.

לא הבנתי למה איימת לפנות לרשות לניירות ערך ולא לרשות המיסים...?

פורסם

כי אין כאן עניין של תשלום / העלמת מס, אלא של דוחות כספיים לא מדוייקים, במודע.

לשעבר:

פורסם

כאשר הדוח הכספי לא מדוייק ככל הנראה יש גם אי דיוק בהערכת המלאי שמשפיעה על הרווח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הפוך, כאשר שווי המלאי אינו מדוייק אז...

לשעבר:

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל איום שלך חסר שיניים לחלוטין. אתה צריך להוכיח שמדובר בניהול מלאי כושל ומתמשך לאורך שנים ולא רק בטעות ספציפית אצלך. כמו כן אתה מניח שהפרשים לא נלקחו בחשבון בדוחות הכספיים. בנוסף, אתה מטיל דופי במקצועיות של אחד מארבעת משרדי רו"ח הגדולים בארץ.

הם כנראה הבינו שיש להם עסק עם מישהו אובססיבי והחליטו למחול על החוב מאחר ואין להם דרך להוכיח שאכן לא החזרת את הכדים ולא כי איימת לפנות לרשות לניירות ערך.

פורסם

בעיה למצוא עוד אנשים שעשו להם את התרגיל ולהוכיח דפוס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הכל טוב ויפה, אבל איום שלך חסר שיניים לחלוטין. ... בנוסף, אתה מטיל דופי במקצועיות של אחד מארבעת משרדי רו"ח הגדולים בארץ.

הם כנראה הבינו שיש להם עסק עם מישהו אובססיבי והחליטו למחול על החוב מאחר ואין להם דרך להוכיח שאכן לא החזרת את הכדים ולא כי איימת לפנות לרשות לניירות ערך.

האיום לא היה חסר שיניים, והם הבינו את זה יפה מאוד. זה שאחד מארבעת משרדי הרו"ח הגדולים עושה להם את הדוחות - ספר את זה לחברת אנרון.

בדרך גם קיבלתי איומים מהם, זה לא הלך בקלות.

הם בהחלט הבינו שיש כאן עסק עם לקוח דפוק שהנזק שהוא עלול לגרום להם הוא גדול מאוד, והעדיפו לחפף אותי מאשר לבדוק את רצינות כוונותי.

לשעבר:

• תוכן חדש...