Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי שברולט ספארק 2017 לבנה LT+. היא קצת משעממת אותי ואני מתלבט אם להחליף לאלפא מיטו תלתן ירוק בשנתון נמוך בשנתיים או לעשות שינויים ברכב. יש לי הרבה שאלות בנוגע לשינויים במראה הרכב ושמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא:

1) לרכב יש כרגע חישוקי 14 אינץ׳ קלים. יש דגם בכיר יותר גם עם 15׳. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לשים חישוקים גדולים יותר על דעת עצמי? איך אני יודע איזה גודל מותר לי? נגיד 17׳...

2) במידה ואי אפשר להחליף, הייתי רוצה לצבוע את הקיימים בשחור מבריק ואת הקליפרים באדום או צהוב או כחול. מקומות של צביעת רכב יעשו את זה?

3) בנוסף לצבוע גג בשחור מבריק (״דמוי פנורמי״) ולצבוע את חיפוי המראות המראות לשחור מבריק גם כן. יש דרך לדעת שהתבע לא יתקלף? צבע שחור בשמש של מדינתו החמה נשמע כמו רעיון פחות מוצלח. אפשר לשים איזה ציפוי לשמור על זה?

4) עוד דבר שהייתי רוצה לעשות זה החלפת הריפוד הקידמי, יש מקומות שעושים את זה ברמה שיראה כאילו זה הריפוד של המושב?

5) יש דרך לגרום לרכב להשמע קצת יותר סקסי? בדגש על קצת. לא רוצה להפריע לאנשים או ליצור תדמית של ערס. הבנתי שבעיקרון צריך לשחק עם זרימת האוויר באגזוז. איך עושים את זה?

בכללי חשוב לי שהכל יהיה מסודר וחוקי.

תודה רבה!

פורסם

היי,

האם הרכב משעמם מבחינת המראה בלבד או גם מבחינת הנהיגה בו?

האלפא והספארק הם שני רכבים שונים להשואה.

אענה לך למה ששאלת:

1. לדעתי אפשר לעלות למידה 15 לגבי 17 אני חושב שבלתי אפשרי, התשובה הכי מדויקת לבדוק בתוכנת "אוטו דטה" מהם המידות האפשריות לשינוי,פנצ'ריה מכובדת בד"כ יודעת את המידות המאושרות לכל רכב.

אם תעלה במידה תאלץ גם להחליף צמיגים ברכב קח זאת בחשבון.

2. לצבוע את הג'אנטים אפשרי ואפשר גם לרכוש ג'אנטים שחורים סביר להניח שהעלות תהייה זהה.

את הקליפרים ניתן לצבוע לבד אם יש לך קצת סבלנות, יש מדריכים מפורטים בפורום.

3. במקום לצבוע את הגג והמראות פתרון זול יותר ואיכותי יותר (וגם אם נמאס אפשר להוריד) אפשרי לבצע עיטוף בויניל.

4. יש מקומות שניתן לקנות ריפודים "זולים" ויש מקומות שגם מבצעים תפירת ריפודי עור על הכיסאות

5. לגבי שינוי מערכת הפליטה אי אפשר "לשחק" עם כיוון זרימת האוויר נדרש לבצע שינוי של המערכת (בד"כ החלפת דוד או שינוי של כל הצנרת).

פורסם

תודה רבה על התשובה! הויניל לא מתקלפים או נהיים דהויים או מקבלים כתמים?

והספארק מבחנת ביצועים מספקת אבל היא לא כיפית לנהיגה ואין בה רגש. חושב שאולי החלפת דוד (ממה שקראתי, לא כ״כ מבין מה זה) יתן קצת fill לכל העסק. הסיבות לא לקחת את האלפא - ביטוח יקר, ירידה בשנתון, תא נוסעים לא משהו (פחות מהספארק, למרות שאם מחליפים מולטימדיה זה משפר את הרוב). שוקל עכשיו גם את המיני קופר one ברמת גימור בסיסית. שגם היא עם ביטוח יקר אבל תא הנוסעים יותר כיפי.

פורסם

מדבקה איכותית לא תדהה כ"כ מהר.

גם צביעה לא מקצועית יכולה לדהות/ להתקלף/ להראות גרוע.

חפש המלצות על בעלי מקצוע בתחום.

אם החשיבה שלך היא להחליף גם את הרכב בקרוב יתכן והבעלים החדשים לא יאהבו את משחקי הצבע ולכן מדבקה קל להסיר מאשר לצבוע מחדש את הגג.

• תוכן חדש...