Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרות תיקון של רסיבר ישן Sansui?

thebaron
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תקראו לי אדם סנטימנטלי, אבל היום יום הולדתי ה-49, והוצאתי מהבוידם את הרסיבר שקניתי לעצמי כמתנת שחרור - כן, לפני 28 שנים!! עד לפני 4-5 שנים עבד נהדר. להפתעתי, התצוגה תקועה על רדיו כלומר, לא ניתן להחליף בין מקורות שמע (רדיו/טייפ/CD וכו'). מה עושים? לא בא לי להוציא כספים, יש כאן אלקטרונאי/אודיופיל חובב שיכול לקחת את האתגר להציץ? יש לי קשר רגשי חזק למכשיר הנהדר הזה. תודה למסייעים.

הדגם: RZ-1000. אני מצרף תמונה מהאינטרנט, לא יכול לצלם כרגע בעצמי.

2418481141102lt.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיש כתב באופן הברור ביותר שיש לו קשר רגשי למגבר.

אז יוגב, אני מבין שמה שכתבת בא לרמז שתשמח לבדוק בעצמך את המגבר ולנסות לתקן אותו, והיות ושוויו אפסי לא תבקש כל תמורה?

אם לא הבנתי נכון אז התייחסותך לא תורמת.

יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשכח מניסיונות תיקון של 'להציץ' ואולי מישהו יראה את התקלה.

קפוץ או תתקשר למעבדת 'רם תאורה והגברה' בת"א.

מקצוען אמיתי ומחירים נוחים. בדיקה כ-150-200 שקלים.

http://www.ramgabay.co.il/

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשכח מניסיונות תיקון של 'להציץ' ואולי מישהו יראה את התקלה.

קפוץ או תתקשר למעבדת 'רם תאורה והגברה' בת"א.

מקצוען אמיתי ומחירים נוחים. בדיקה כ-150-200 שקלים.

http://www.ramgabay.co.il/

תודה מרק, זו בהחלט אפשרות וייתכן ואעשה זאת. אבל עדיין מנסה מזלי אצל אדם מבין עניין שיעשה זאת בכיף ללא תמורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאתה אומר זה לא שהתצוגה תקועה אלא הכפתור שמשנה מקורות לא עובד.

לדעתי תנסה בעצמך לפתוח אותו ולראות שזה לא עניין של קורוזיה/מגעים בכפתור עצמו

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צר לי לאכזב אותך אבל לאודיופילים יש פרויקטים יותק מעניינים להשקיע בהם את זמנם.

בדוק את הכפתור המחליף, יכול להיות שפשוט הוא לא מתפקד.

הייתה לי סאגה דומה עם NAD 7020. ישב אצלי פתוח בקופסה, מחכה להינצל כעשר שנים. לא הייתי מסוגל לתת אותו לתיקון כי ידעתי שלא אהיה מרוצה מהתוצאה. בסוף בעצת חבר אודיופיל נתתי אותו לתיקון אצל אחד הטכנאים הנחשבים ביותר בקרב האודיופילים. ביקש 800 שקל, לא התווכחתי, רק ביקשתי שיעשה עבודה טובה.

לאחר זמן מה גיליתי שהטיונר לא מתפקד כהלכה ואז נודע לי שהוא בעצם לא רוצה/יכול להתעסק עם הטיונר, שזה בעייתי, שאין לו איך לבדוק כי אין קליטה איפה שהוא גר ושלל תירוצים שלא היית מצפה לשמוע ממישהו עם שם כזה (לכל הפחות היה מזהיר מראש שזה המצב).

אפילו לא טרח להגיד מראש.

בנוסף אפשר לקנות באיביי רסיבר תקין כולל משלוח בפחות מעלות התיקון...

קח בחשבון שגם אצלך המצב דומה... בפחות מעלות התיקון תוכל לקנוץ רסיבר כזה באיביי ולהשתמש בו להצרחת מכלולים לצורך תיקון הרסיבר שלך.

עריכה אחרונה על ידי אביב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכשירי וינטאג' נחשבים הם אלו מתקופות קדומות יותר. זה מכשיר שאין לו שום ערך, מתקופת השקיעה הסופית של Sansui.

באמת, אל תטרח.

נ.ב. שלטים כבר היו אז.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כמעט בטוח שהרסיבר שהיה אצלי עד לפני כחצי שנה היה בדיוק כזה! אחי רכש אותו בתחילת-אמצע שנות התשעים... כמתנת שחרור לעצמו. אח"כ התגלגל אליי, עבר כמה דירות, ולפני כשנתיים הועבר לאחסון. עד אז עבד מעולה במשך שנים רבות. לצערי אני לא איש בשורות, הושלך לפח פסולת אלקטרונית לא מזמן.

וכן, היה לו שלט. למה טרום עידן השלטים? שלטים לטלויזיה ווידאו אני זוכר כבר בסוף שנות השמונים.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי דיבר על ערך? ומה אכפת לי מה נחשב או לא נחשב? בעיניי המכשיר הזה מאד נחשב, ובא לי שימשיך לעבוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אודיופיל לא ייסתכל לכיוון.

טכנאי יוכל להשמיש כמעט כל מגבר. לגבי הטיונר, יכול להיות יותר מורכב.

אני לא יודע מאיפה אתה בארץ, אבל ברחוב קינג ג'ורג' בת"א אני זוכר אלקטרונאי שמתעסק בציוד ישן. תביא לו, אם הוא עדיין חי או שמישהו לקח את המקום על עצמו. תגיד שאתה מוכן לשים אפילו אלפייה כדי שיעבוד, ככה שיהיה שווה לו את הזמן.

http://udiradiostar.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

עוד מקום שמתעסק עם דברים ישנים:

http://www.binyamini.com/category/amplifiers

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סתירה מהותית בין "לא בא לי להוציא כספים" לבין תיקון מגבר. כל מגבר, נעזוב בצד כרגע אם הוא טוב או לא, ערך סנטימנטלי/כספי ושות'.

אם אין לך 200₪ על בדיקה ועוד איזה 300₪ פוטנציאליים על רכיבים, אני ממליץ שתיפרדו יפה לשלום.

מסוג המקרים שנופלים בדיוק לנקודה הקלאסית של חובבים מומחים שיתעסקו בזה אך ורק עבור עצמם, שלא למטרת פרנסה, לעומת בעלי מקצוע שיעדיפו לא לגעת בלי תמורה הולמת. אלה החיים. החובבים המומחים האלה די נעלמים מן העולם, אגב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם עדיין ישנו, אבל היה בחור בשם פרדי בגורדון או פרישמן שתיקן לי סנסוי שהיה ישן לפני 15 שנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...