Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס או יאריס?

28Neo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מחפש רכב ידני עד 8k , חשוב שיהיה חסכוני ואמין כמה שיותר. יש לי כרגע אופציה יונדאי גטס 2007 מנוע 1400 170km ב8000 שח. או טויוטה יאריס 2002 sol מנוע 1300 (86כ"ס) עם 250km. שניהם מטופלים במצב טוב, מה עדיף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שחדש יותר ועם פחות קילומטרז - קח בחשבון שב2 המקרים צפוי הפתעות, מדובר ברכב ישן שיש סיכוי סביר שתופיעה תקלה שתהיה בערך בשווי הרכב.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין סיבה לקחת יאריס ישנה יותר ועם ק״מ הרבה יותר גבוה.

קח בחשבון שבגטס ברמת איבזור glf אין abs ויש כרית אוויר אחת, לכן כדאי לחפש gli/glx/gls.

כמו כן ב 2006 הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל מנוע חזק יותר ומעט חיסכוני יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלה של 8,000 ש"ח ? גם אם ילך מנוע לא יגיע לזה.

הפלוס של רכב ידני הוא שאין גיר אוטומטי,שעלות שיפוצו היא חצי או יותר ממחיר הרכב.

לא הייתי קונה את הטויוטה- תצטרך אישור בלמים לרכב מיושן,הרכב נסע לא מעט (אולי ממוצע לשנתון ומטה מכך אבל לך תדע איזה בלאי יש-רכב זה לא רק מנוע וגיר יש הרבה מסביב כמו גומיות/משולשים/תפוחים/צינורות וכו'..)

לגבי הגטס- לא הייתי קונה אם הייתה ליסינג/השכרה לשעבר בשום אופן- לפחות בשנתונים הראשונים 2003-5 עם מנוע 1,350 רכבי ציי הרכב סבלו מבוצה במנועים ולא מעט מנועים הוחלפו.

נכון,מדובר כאן במנוע שונה אבל,בציי הרכב לא מטפלים ברכבים כמו שצריך.

אם תמצא גטס פרטית לחלוטין עם מנוע 1400 יד לא גבוה וק"מ סביר (170,000 עדיין סביר) לך על זה.

הייתי בודק אופציה כמו פיאט בראבו/פונטו /איבו -אפשר גם להשיג רכב שמור יותר מ 2 המועמדות שהבאת כאן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...