Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסך שהתנהל באופן סביר ביותר, זיהה את הפנס השבור ואף התאמץ לצמצם את העלויות עבורך בחיפוש פנס משומש.

משהו לא נכון פה?.

אם המוסך היה אמין, הוא היה מחליף את הפנס על חשבונו, עם או בלי קשר למצלמת הדרך.

הלקוח לא צריך לשאת בהוצאות הנזק, תודה רבה באמת למוסך ש"התאמץ לצמצם את העלויות" :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים.

ועדיין, איפה העקיצה פה?

האם המוסך (או העובד) בכוונה שברו את הפנס ע"מ לגנוב מפות"ש כסף?

המילה "עקיצה" מפריעה לך? אוקי, צודק (למרות שהם גרמו לנזק וניסו להלביש עליו את העלות = עקיצה בעיניי).

איך היית מגדיר את זה? זה לא "שירות שערורייתי", כי זה לא שירות בכלל.

פורסם

לפני שמסרת את הרכב לא צילמו ורשמו לך איפה יש נזק קיים? אין איזה נוהל כזה עם מוסכים שלוקחים את הרכב לטיפול? - מוזר.

בכללי בגלל זה ברכב פרטי אני אוהב להיות במוסך, ככה אני יודע בדיוק מה קורה ומתי - למסור את הרכב לנהג צעיר שאני לא מכיר איך הוא נהג ולך תדע מה הוא יעשה ברכב בדרך למוסך פחות מתאים לי.

בכל מקרה יש מצב שהנהג פגע ומנהל המוסך לא ידע וחשב שהלקוח מנסה להתחמק, אבל עצם העובדה שהוא לא טרח לבדוק ובחר להאשים ולטאטא את האשמה של המוסך מתחת לשטיח זה לא בסדר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מסכים.

ועדיין, איפה העקיצה פה?

העקיצה בכך שבמקום להתקשר ללקוח ולהגיד לו - תקשיב, קרה מה שקרה, מחליפים לך את הפנס לחדש ללא עלות, מצטער על העיכוב - קח שובר לארוחת בוקר בינתיים, ניסו למנף את הקטע לחיוב נוסף. עקיצה פר אקסלנס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק כדי להבהיר: מנהל העבודה היה נוכח בזמן הפגיעה - בסרטון רואים אותו היטב מסמן לנהג ליסוע אחורנית ולפתע קופץ בחדות ורץ אל הרכב.

פורסם

לפעמים אני שואל את עצמי, למה?

כל שגיאה כזאת גורמת ללקוח לא להתקרב יותר למקום, בדיעבד כנראה המוסך הפסיד יותר מלקוח אחד.

הבעיה שזה קורה המון ובייחוד שזה מגיע ממוסך מורשה זה הכי כואב.

מזל שהיה לך מצלמה, אני בטוח שלגשת לצילומי האבטחה דל המקום לא היו נותנים לך.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
מסכים.

ועדיין, איפה העקיצה פה?

העקיצה

בכך שבמקום להתקשר ללקוח ולהגיד לו - תקשיב, קרה מה שקרה, מחליפים לך את הפנס לחדש ללא עלות, מצטער על העיכוב - קח שובר לארוחת בוקר בינתיים, ניסו למנף את הקטע לחיוב נוסף.

עקיצה פר אקסלנס.

ולא רק זה. גם שהעמיד מולם את העובדות הם התנערו מזה.

ומסתבר שבנוסף לכל מנהל העבודה היה שם לראות את זה.

חביבי. עקיצה סטייל חיים הכט.

פורסם

עקיצה או לא, מדובר בהתנהלות מבזה ומביישת... לא להאמין שכך מתנהג מוסך מורשה. אני לא הייתי מכניס את הרכב שלי לשם לעולם! כל הכבוד לפות"ש על "החקירה" הקצרה וההגעה לאמת. ושוב, בושה למוסך הזה!

פורסם

לא רק עקיצה, אלא גם טיוח.

בושה וחרפה.

ולפותח השרשור, זה יפה שאתה סומך ככה בעיניים עצומות על אנשים. לתת את הרכב שלך למוסך שיקח, ייטפל, ויחזיר את הרכב. עצה ממני - אל תעשה את זה יותר. סמוך על עצמך בראש ובראשונה. קח את הרכב למוסך. תהיה נוכח. בחיים לא הייתי נותן את הרכב למישהו ומשאיר אותו ללא השגחה.

פורסם
נראה לי שכל הצדדים יצאו פה עם שיעור לחיים.

בהחלט.

הלקוח קיבל שיעור נוסף בזה שאסור להאמין לאף אחד.

המוסך יודע מהיום להנחות את העובדים שלו לבדוק שלרכבים אין מצלמות ואם יש אז לנתק אותם.

זה השיעור היחיד שהמוסך למד מהסיפור הזה.

אי אפשר להחזיר אמון אחרי דבר כזה. טיפולים זה כסף, וזה לא בונה אמון.

לא הייתי חוזר למוסך הזה בחיים.

פות"ש, יש סיכוי להעלאת הוידאו? טשטש פרצופים כמובן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יש פער גדול בין הכותרת שנתת, "ניסיון עקיצה שערוריתי" לבין הסיפור שאותו אתה סיפרת.

יש פה עובד שסרח, מוסך שהתנהל באופן סביר ביותר, זיהה את הפנס השבור ואף התאמץ לצמצם את העלויות עבורך בחיפוש פנס משומש. בזכות הערנות שלך, ובזכות התיעוד שסיפקת, העובד "נתפס" והמוסך נשא בעלות הפנס.

משהו לא נכון פה?

(למען הסר ספק, אין לי שום קשר למוסך דב).

אם נכונה ושלמה גרסת פותח השרשור, אז הבעייה היא באמרת מנהל המוסך בדבר קיומו של "סדק" בפנס, שלא כולם מבחינים בו וכך אדם יכול להאמין שהוא קיים, ולא בקיומו של שבר גדול.

אם זה המצב אזי מדובר במעשה חמור.

פורסם

עקיצה היא מעשה נוכלות, של ניצול רצון של אחר לעשות כסף בקלות, ולגזול ממנו את כספו באותו מהלך.

ניסית לעשות שם כסף בקלות וניצלו אותך?

לא מדובר בנסיון עקיצה, ובטח לא שערורייתי.

סהכ מדובר בעובד מוסך לא ישר. הכותרת נערכה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה לא עובד מוסך לא ישר.

התחיל בעובד והמשיך למנהל העבודה.

המוסך גם לא פיצה אחרי שגילה שאשם - אלה אחרי שהלקוח התלונן במסגרת סקר שירות.

פורסם

בקיצור... אם לא הייתה לך מצלמת רכב היית משלם על נזק שהמוסך גרם?

נ.ב איך הם לא מודעים לכך שיש מצלמה ברכב? זה כל כך בולט ונפוץ היום.

פורסם

ברוב מוסכי היבואן שהייתי חותמים על טופס מסירה+נזקים בבוקר בשני העתקים. לא החתימו אותך על כזה ? זה מונע אחר כך "טענות".

• תוכן חדש...