Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שירוקו 2015 *מתעדכן*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים!

לפני כמעט חודש רכשתי את הרכב הראשון שלי שירוקו 2015 1.4 Twincharged 160HP.

הרכב נקנה עם 40 אלף ק''מ בלבד במצב סטוק מוחלט, הרכב במצב מצויין מאוד עם שפשופי חנייה למיניהם.

אני כמו תמיד אוהב להשקיע בדברים עדדד הסוף לא משנה כמה כסף וזמן זה יגזול ממני, והחלטתי לשתף אתכם בפרוייקט שירוקו שלי באשכול מתעדכן.

אז ככה הרכב היה נראה בקנייה -

IMG_20180808_180418_208.jpg

IMG_20180808_180328_881.jpg

20180808_193841.jpg

ביום שישי האחרון נסעתי לטיפטופ ברמלה אלוף הג'נטים והצמיגים המוכר ובחרתי בקפידה 4 ג'נטים של Vossen מקוריים בצבע שחור בגודל 225/40/18 ו4 צמיגים איכותיים של חברת Kommo.

על הדרך גם צבעתי את הקאליפרים בצבע אדום.

תמונות -

20180824_192321.jpg

IMG_20180825_WA0020.jpg

ואתמול ביקרתי בסדנת קלין קאר בפתח תקווה שישבו לי על האוטו כמעט 8 שעות וביצעו פוליש + ציפוי ננו לכל חלקי הרכב כולל שמשות ואני חייב להודות שיצא פשוט מדהים, ממליץ עליהם בחום!

תמונות -

40126131_2659789080713601_2578495955594641408_o.jpg

40143580_2659789070713602_745160285936943104_o.jpg

40168603_2659789040713605_5970267548057337856_o.jpg

התכנונים הקרובים הם -

* החלפת פנסים קידמיים לפנסי לד יפים + קסנון(הוזמנו כבר)

* התקנת מערכת מולטימדיה עם מסך גדול יותר ממה שקיים עכשיו.

* התקנת דוד של ראמוס/בורלה(עוד לא הוחלט)

* התקנת תוכנת ניהול מנוע כנראה של APR.

אם יש לכם הצעות לשיפור הקוסמטיקה + מנוע אשמח לשמוע חברים אני פה כדי להקשיב כמובן :)

עריכה אחרונה על ידי Naor2231
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש,

ברשותך - למה אתה מתקין תוכנה? למה אתה מחליף אגזוז?

למה הפנסי לד?

מה לגבי הצמיגים? מה זה KOMMO? התכוונת לkumho? איזה דגם?

אני שואל את השאלות האלה כי זה נשמע לי אישית כאילו אתה סתם נופל לסטריאוטיפ ולא משקיע מחשבה. אנחנו מעודדים פה מאד להשקיע באוטו - אבל עם שכל וטעם ובעיקר עם מחשבה והבנה עד הסוף של מה שאנחנו עושים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

לא kommo ולא kumho.

בתמונות נראים הכיתובים Three A והדגם P606.

צמיג סיני פר אקסלנס.

העיקר שבשרשור שצורף לעיל הייתה כוונה לרכוש צמיגי מישלין.

ולכן, זה בדיוק זה.

זה נשמע לי אישית כאילו אתה סתם נופל לסטריאוטיפ ולא משקיע מחשבה.

מצד שני, הוא כן התייעץ בנושא.

אולי המחיר הוא זה שבסוף קבע.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לא kommo ולא kumho.

בתמונות נראים הכיתובים Three A והדגם P606.

צמיג סיני פר אקסלנס.

העיקר שבשרשור שצורף לעיל הייתה כוונה לרכוש צמיגי מישלין.

ולכן, זה בדיוק זה.

מצד שני, הוא כן התייעץ בנושא.

אולי המחיר הוא זה שבסוף קבע.

חיכיתי בידיוק לתגובה הזאת, כן מדובר בצמיג Kumho Three A p606 וההתלבטות בינהם לבין מישלין ps4 הייתה עד לרגע שנהגתי על שניהם.

תופתע לגלות בידיוק כמו שאלק מטיפטופ אמר לי, הקומו הזה עם כמה שהוא "סיני" "זול" ולא משנה מה תגיד. מרגיש לי זהה לps4 מבחינת אחיזה(נבדק ביבש בלבד כמובן) האחיזה שלו מדהימה ברמה שהייתי בהלם.

מעבר לזה הצמיג הזה מגיע עם 4 שכבות ככה שלפנצר אותו לא קל בכלל ו5 שנות אחריות כולל החלפות.

לעומת זאת מישלין ps4 צמיג שנחשב מהעליתא כמובן כי זה של מישלין האגדיים אבל לא רואה שום היגיון בלהשקיע 1000 ש"ח פר צמיג לצמיג שלא יחזיק לך שנה אפילו עקב השחיקה המהירה שלו.

שלא נדבר על האפשרות שלו להקרע והכל שגם זה שברון לב לא קטן כי זרקת 1000 שח לפח פשוט.

הקומו האלה הפתיעו אותי ברמה מטורפת עד כמה שהם טובים ועוד במיוחד ביחס למחיר שלהם שהוא 550 לצמיג, מעבר לזה אפילו בנתוני מעבדה שרשומים על המדבקה שעל הצמיג, הקומו מנצח את המישלין בכל פרמטר אבל זה לא מה שעשה לי את זה.

מה שגרם לי לרכוש אותו זה נטו העובדה ששני מרצדסים amg שמו אותי באותו היום גם וכמובן התחושה שנסעתי איתו

פורסם
אתה כותב שאתה פה בשביל להקשיב אבל בשרשור הזה אמרו לך שמדובר במנוע רגיש ביותר ושכל שיפור עלול להכניס אותך לצרות.

עשה מה שבא לך, זה כסף שלך, רק תהיה מודע להשלכות.

נכון אחי אני מודע לרגישות של המנוע הזה ובגלל זה לא אתקדם מעבר לתוכנה ודוד זה כח מה שאני מתכוון להוסיף, אני מכיר לא אחד ולא שניים שמחזיקים במנוע הזה והם בסטייג 2/3 ועברו את ה100 קמ וברוך השם הכל בסדר.

ומכיר עוד אחד שלא מזמן הלך לו המנוע הזה אבל ב290 אלף ק"מ ואני מאחל לעצמי מצב דומה.

פורסם

קח בחשבון שכל החלפת מידת צמיגים בלי אישור, החלפת דוד אחורי, או החלפת פנסי חזית יכולה להכשיל בטסט ולגרום לבעיית חוקיות מול משרד התחבורה/משטרה. שלא תיכנס להרפתקאה שלא תדע איך לצאת ממנה. בכל מקרה שמור אצלך את כל החלקים המקוריים לשעת צרה.

פורסם
תתחדש,

ברשותך - למה אתה מתקין תוכנה? למה אתה מחליף אגזוז?

למה הפנסי לד?

מה לגבי הצמיגים? מה זה KOMMO? התכוונת לkumho? איזה דגם?

אני שואל את השאלות האלה כי זה נשמע לי אישית כאילו אתה סתם נופל לסטריאוטיפ ולא משקיע מחשבה. אנחנו מעודדים פה מאד להשקיע באוטו - אבל עם שכל וטעם ובעיקר עם מחשבה והבנה עד הסוף של מה שאנחנו עושים.

תוכנה אני מתקין מאותה הסיבה שכל אחד מתקין כמובן, מחפש קצת יותר כוח וזריזות.

אגזוז אני עדיין בלבט לגבי זה מאחר ולרכב יש רעש מדהים בסטוק אבל המטרה של ההחלפה היא בעיקר לטובת הרעש הבשרני.

פנסי לד הוזמנו מאלקטרו עזאם, מין הסתם לטובת שיפור הקוסמטיקה של הרכב, נותנים מראה כועס ובאים עם קסנון מאחורה כמובן.

הדגם המדוייק של הצמיגים הוא Three-A P606 225/40/18.

כמובן שמושקעת מחשבה בשיפורים האלה כי בסופו של דבר אף אחד לא רוצה לבזבז כסף לחינם

פורסם
קח בחשבון שכל החלפת מידת צמיגים בלי אישור, החלפת דוד אחורי, או החלפת פנסי חזית יכולה להכשיל בטסט ולגרום לבעיית חוקיות מול משרד התחבורה/משטרה. שלא תיכנס להרפתקאה שלא תדע איך לצאת ממנה. בכל מקרה שמור אצלך את כל החלקים המקוריים לשעת צרה.

לצמיגים והגנטים יש כבר אישור כמובן דרך מכון הטסטים.

מבחינת דוד ופנסים אני מודע להשלכות אבל הם לא ימנעו ממני מלעשות את זה בסוף.

אגב דוד ראמוס הוא בעל תקן ונחשב כלא מזהם

פורסם

אני כמו תמיד אוהב להשקיע בדברים עדדד הסוף לא משנה כמה כסף וזמן זה יגזול ממני

ביום שישי האחרון נסעתי לטיפטופ ברמלה אלוף הג'נטים והצמיגים המוכר ובחרתי בקפידה 4 ג'נטים של Vossen מקוריים בצבע שחור בגודל 225/40/18 ו4 צמיגים איכותיים של חברת Kommo.

לא רוצה לבאס אותך, אבל VOSSEN מקוריים לא מיוצרים במידה 18, אלא מתחילים מ19 (מוזמן לבדוק באתר הרשמי שלהם).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תתחדש,

אם הג'אנט יקר ומושך את העין הייתי ממליץ לשים על כל ג'אנט אום עם בוקסה מיוחדת.

שלא תמצא אותו על בוקים באיזה בוקר.

יכול להיות קנית רפליקה באיכות טובה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

טיפטופ ברמלה מוכרים פה בפורום, מוזמן להריץ חיפוש. לא יודע מה התקינו לך ברכב, אבל Vossen זה לא.

לגבי הצמיגים - הטיעון שלך של "הרגשתי את שני הצמיגים" מטופש. זה רכב ראשון שלך, ולפי הבחירות שאתה עושה אני אהמר ואגיד שכנראה אתה לא נהג מקצועי, ולכן לא ברור לי למה נדמה לך שאתה יכול להשוות בין הצמיגים. חוץ מזה, איך בדיוק עשית את ההשוואה? לא פירטת... הרי צריך שני סטים בשביל זה על אותו רכב באותה מידה. ויכול להיות שהמישלין היו גמורים ועוד 101 פרמטרים.

לגבי הפנסים - בדקת שיש עדשה ברכב? אם לא אתה תסנוור את כל העולם ובמקרה הטוב יורידו אותך מהכביש, במקרה הרע אתה עלול לגרום לתאונה.

תוכנה - אמרו לך את זה אינספור פעמים בכל השרשורים שלך... אתה לא קרוב ללהיות קרוב לרמה הנדרשת כדי לנצל את הרכב שלך, תשקיע את הכסף בעצמך כנהג במקום לשבור את המנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...