Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ל 15K ק"מ בשנה, ב 25 אלף ש"ח

chaimb
שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום וברכה.

מחפש רכב קטן שייקח את האישה לעבודה, 25 ק"מ כל צד נסיעה בשטחי יו"ש ללא פקקים. להערכתי תגיע ל 15 אלף בשנה.

חשוב מאוד שיהיה אמין עם אחזקה זולה וחסכון בדלק. כמובן מזגן טוב ונוחות עד כמה שאפשר.

פחות חשוב: עוצמת מנוע, תאוצות וכו'.

עדיפות לרכב אוטומט.

התקציב 30 אלף כולל יישור קו.

אשמח לקבל רעיונות.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורד פיאסטה דיי עונה על הדרישות שלך 1400 אוטומט רק תכוון לגרסא לפני מתיחת הפנים (בדגם של לפני 2013) כי אחרי מתיחת הפנים שמו ברכב תיבה רובוטית דו מצמדית בעייתית.

עוד אופציה היא הספייס סטאר קצת נופלת בסעיף הנוחות במיוחד אם אתם נוסעים בכבישים בינעירוניים ומפותלים ו30 אלף שקל זה הגבול התחתון שבו נמכרות ספייס סטאר לכן לדעתי בתקציב הנ"ל קשה יהיה לכם למצוא רכב במצב טוב שישרת אתכם נאמנה.

עוד אופציה היא ה208 של פיג'ו ההיתרונות הן נוחות מצויינת, חסכון בדלק בהשוואה לפיאסטה (לספייס סטאר הן שקולות) נוחות נסיעה שמתעלה על השתיים למעלה מנוע יעיל יותר (זריז) ובתקציבכם תוכלו לקנות אקזמפלר יותר חדש ופחות שחוק ככה שכנראה במוסך היא תעלה פחות. המינוסים הם מזגן בינוני (לא מקפיא מייד אצלי לוקח 2-3 דקות עד שהוא מתגבר על החום לאחר עמידה בשמש) וידני בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלו 208 אינה אפשרית.

מצטרף להמלצה על הפיאטסה, אם כי פחות טובה מבחינת צריכת דלק, הייתי מוסיף גם את מזדה 2 באמת איבזור דינמיק, סוויפט עם מנוע 1.5 גם תהיה זריזה למדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלו 208 אינה אפשרית.

מצטרף להמלצה על הפיאטסה, אם כי פחות טובה מבחינת צריכת דלק, הייתי מוסיף גם את מזדה 2 באמת איבזור דינמיק, סוויפט עם מנוע 1.5 גם תהיה זריזה למדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

למה לא אפשרית? יש מגוון 208 ידניות 1200 ביד 2 גם בפחות מ25 אלף שקל. אני קניתי את שלי במצב מצוין עם 83 אלף ק"מ שנת 2014 בדיוק ב25 אלף לאחר ישור קו שכלל החלפת דיסקים ורפידות קדמיים הרכב עלה לי סה"כ 26200.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוויפט/ספלאש הן אופציות ראויות.

אפשר גם לחפש דייהטסו סיריון 2011 ולהשאיר חלק מהתקציב לחסכון ולו זמני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה:

רכב ידני לא רלוונטי. לכן פז'ו לא רלוונטי.

מיצובישי ספייס סטאר לא נכנס משהו נורמלי בתקציב רק רכבים שחוטים.

לגבי פורד פיאסטה מפחד מהאמינות וצריכת דלק. מעדיף רכב יפני עם טכנולוגיה טיפשה בלי בעיות במזגן או משאבת מים וכדומה.

סוזוקי ספלאש זו אופציה טובה. מחיפוש ראשוני ראיתי שאפשר להשיג 2012-13 בתקציב רכב שמור.

אשמח לקבל חוות דעת מבחינת צריכת דלק ועוד מידע רלוונטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקפיץ.

אשמח לקבל כל מידע בנוגע לסוזוקי פלאש בתקציב של 25K כנראה שנת 2012-13. כל מידע יעזור, איך המנוע, נוחות, מזגן, צריכת דלק, אמינות וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...