Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרירה על ידי נותן השירות הלא נכון

שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום , זקוק לייעוץ ,אני יתחיל עם קצת רקע.

השעה חמש , אני מתחיל נסיעה מאשקלון לבאר שבע , במהלך הנסיעה נדלקת נורת חום מנוע ומתחילה להבהב.

למכשיר הסלולרי נשאר 10% סוללה. אני מוציא את המסמך ביטוח חובה , עליו רשום מספר של שירות גרירה.

במהלך השיחה עם חברת הגרירה , המוקדנית מעדכנת אותי שיש בעיה , והרכב שלי מופיע על הבעלים הקודמים ואני צריך לפנות לביטוח שלי.

אני מסביר שאני כרגע תקוע בשום מקום ואין לי סוללה, כך שאין לי זמן לברר את הנושא מול הביטוח (אני קיבלתי את הרושם שחלה טעות כלשהי אצלהם במערכת). נלקח ממני כרטיס אשראי לביטחון , ונאמר לי שיגבה כ800 ש"ח במידה ואני לא מבוטח.

בדיעבד , מסתבר שבמסמך של פוליסת ביטוח צד ג' מופיע ששרותי הגרירה אצל נותן שירות אחר. פניתי לסוכן ביטוח , נאמר לי שאין מה לעשות והוא ינסה להוריד לי את סכום החיוב בכמה מאות שקלים.

שני המסמכים מאותה חברת ביטוח.

יש מה לעשות , או שאני יקח את זה בתור שכר לימוד ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברת הגרירה,אם תגבה ממך 800 ש"ח- אין לך מה להלין נגדה.

סוכן ביטוח מסודר מנפק ללקוח מינימום העתק של פוליסת צד ג' + מדבקה עם שם חברת הגרירה(לכל צרה שלא תבוא).

כדי לתקן את המעוות,הוא יצטרך לעבוד קשה כדי להוריד את סכום החיוב, לא בטוח שהוא יצליח אבל לך תדע.

להבא: לדאוג למינימום מדבקה או כרטיס ביקור של חברת גרירה ואם יצאת בלי נייד טעון מהבית לדאוג למטען לרכב,המתחבר לשקע המצת כדי לא להיתקע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוכן ביטוח טוב יפטור אותך מן התשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברת הגרירה,אם תגבה ממך 800 ש"ח- אין לך מה להלין נגדה.

סוכן ביטוח מסודר מנפק ללקוח מינימום העתק של פוליסת צד ג' + מדבקה עם שם חברת הגרירה(לכל צרה שלא תבוא).

כדי לתקן את המעוות,הוא יצטרך לעבוד קשה כדי להוריד את סכום החיוב, לא בטוח שהוא יצליח אבל לך תדע.

להבא: לדאוג למינימום מדבקה או כרטיס ביקור של חברת גרירה ואם יצאת בלי נייד טעון מהבית לדאוג למטען לרכב,המתחבר לשקע המצת כדי לא להיתקע.

הנייד הגיע טעון מהבית , במהלך היום ירד הטעינה . מטען לרכב קיים , אבל זה דרש ממני להמשיך להניע את המנוע ולהסתכן במכת חום , ככה שהעדפתי לעשות בזה שימוש מאוד מצומצם . אבל מטען נוסף לשימוש במשרד כן היה חוסך לי את הצרה הזאת.

ההתקשרות שלי עם הסוכן בוצעה דרך הטלפון כך שהמסמכים קיבלתי במייל/דואר .

כשהגעתי לפגישה איתו בעקבות הדרישה לחיוב מהחברת גרירה , הוא כן הביא לי כרטיס ביקור ועדכן אותי שאילוא היינו נפגשים , הייתי מקבל כרטיס ביקור וגם הייה מוריד את המספר טלפון מהמסמך ביטוח חובה, ורושם את המספר של השרות הנכון. כל זה כמובן חוכמה בדיעבד.

ישה - גם אני חושב כך , אבל לדבריו חברת הביטוח "בונקר" בנושאים האלה ואין מצב שאני לא ישלם, הוא מצדו ינסה לדאוג להנחה.

אני יעדכן אם הסוכן הצליח להוריד במשהו את סכום החיוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מטען לרכב קיים , אבל זה דרש ממני להמשיך להניע את המנוע ולהסתכן במכת חום ,

לא נכון!

חצי סיבוב מפתח. המנוע לא עובד. אבל המאווררים. והמערכת החשמלית כן !! כולל המצית. יעבדו.

שימוש ארוך מדיי יכול לגמור מצבר. ! אבל לא מנוע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...