Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטוס כיבוי אש ריסס לי את הרכב, מה עושים?

שימו לב! השרשור הזה בן 2207 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לפני מספר שבועות נסעתי בכביש בגין לכיוון פסגת זאב, בסוף המנהרה השניה בתחילת הירידה ראיתי שריפה בצד שמאל ומטוס כיבוי אש מעלי, הוא ריסס את השריפה במין חומר אדום ותוך כדי הרכב שלי נצבע באדום גם. לאחר כמה ימים הלכתי לשטיפה, אחרי השטיפה חצי רכב מבריק וחצי רכב מאובק בצבע אדום. ניסינו עם מטאטא, חומרי ניקוי, סקוץ', הלכתי לעוד שטיפה ואותו הדבר, זה כמו אבק אדום כשמנקים אותו הוא נראה שמתנקה ולאחר כמה שניות חוזר לעצמו להיות אבק אדום על הרכב.

קרה למישהו? מה עושים? יש אפשרות לתבוע את העירייה או מכבי אש או משהו? פוליש יעזור?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

לפני מספר שבועות נסעתי בכביש בגין לכיוון פסגת זאב, בסוף המנהרה השניה בתחילת הירידה ראיתי שריפה בצד שמאל ומטוס כיבוי אש מעלי, הוא ריסס את השריפה במין חומר אדום ותוך כדי הרכב שלי נצבע באדום גם. לאחר כמה ימים הלכתי לשטיפה, אחרי השטיפה חצי רכב מבריק וחצי רכב מאובק בצבע אדום. ניסינו עם מטאטא, חומרי ניקוי, סקוץ', הלכתי לעוד שטיפה ואותו הדבר, זה כמו אבק אדום כשמנקים אותו הוא נראה שמתנקה ולאחר כמה שניות חוזר לעצמו להיות אבק אדום על הרכב.

קרה למישהו? מה עושים? יש אפשרות לתבוע את העירייה או מכבי אש או משהו? פוליש יעזור?

מפליא אותי כל פעם מחדש החוסר ידע והמקצועיות של מכוני שטיפה איך לטפל בבעיה...

בדרך כלל דברים כאלה יורדים עם bug & grime remover או עם פלסטלינה, either way, אחרי ה"מטאטא, חומרי ניקוי, סקוץ' " הזה הרכב הזה חייב לעבור פוליש כדי להוריד את הנזק שנעשה לצבע :roll: טוב שגם לא התחלתם לשייף את הצבע עם נייר 800...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

חכמה בדיעבד אמנם, אבל על פניו הזמן שעבר בין הארוע לשטיפה היה מספיק זמן לחומר להידבק לרכב.

להבא כשחומר כלשהו נשפך על הרכב הולכים לשטוף מה שיותר מהר.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפליא אותי כל פעם מחדש החוסר ידע והמקצועיות של מכוני שטיפה איך לטפל בבעיה...

בדרך כלל דברים כאלה יורדים עם bug & grime remover או עם פלסטלינה, either way, אחרי ה"מטאטא, חומרי ניקוי, סקוץ' " הזה הרכב הזה חייב לעבור פוליש כדי להוריד את הנזק שנעשה לצבע :roll: טוב שגם לא התחלתם לשייף את הצבע עם נייר 800...

כמובן שלא קרענו את כל הרכב, עשינו ניסויים בחלק קטן בפח, לא התחלנו לשפשף את כל הרכב.

אני אנסה את bug & grime remover או פלסטלינה.

כמה עולה פוליש במידה וצריך?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שלא קרענו את כל הרכב, עשינו ניסויים בחלק קטן בפח, לא התחלנו לשפשף את כל הרכב.

אני אנסה את bug & grime remover או פלסטלינה.

כמה עולה פוליש במידה וצריך?

1200/3500 תלוי במידת הנזק וכמה אתה רוצה רכב תצוגה.

אבל תתחיל עם פלסטלינה כפי שהומלץ לך. (אם תרצה יש לי ככפה אחת במקרה בארון,אובססיית קניות...)

ואם תרצה 2? אעזור לך בייעוץ וחומרים. (ללא עלות כמובן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1200/3500 תלוי במידת הנזק וכמה אתה רוצה רכב תצוגה.

)

יש המלצה על מקום?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הרבה תלוי במיקום שלך. אישית אני ממליץ על שלומי כי ראיתי מה היכולות שלו

וגם איש נחמד וגמיש. דבר איתו אני בטוח שתהיה מרוצה גם מהתוצאה וגם מהמחיר.

https://www.detailing.co.il/

ולא,אין לי שום אינטרס, זו רק המלצה שבאה ממקום נקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

לפני מספר שבועות ..............

מה עושים? יש אפשרות לתבוע את העירייה או מכבי אש או משהו??

חבל שאתה מחכה מס' שבועות...

בכל מקרה, תצלם את הרכב עם דגש על הבדלי הברק. תשלח מייל למכבי האש עם פירוט של הארוע (תאריך וכו'. הם יבדקו אם אכן הרימו מטוס כיבוי) ותציין שאתה עדיין מנסה באמצעים שלך לפתור את הבעייה ושבתום התהליך (יצליח או לא) , תפנה אליהם.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2207 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...