Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני החוק שחייב כל יבואן(משמע תחילת 2018) היבואן הציע בתסופת תשלום מוביילאי(לא היה חייב) - לאחר החוק הוא התחיל להתקין מובאון(גם על הקפצ'ור וכלל הדאצ'יות).

הסיבה שהוא בחר לדעתי במובאון ולא מוביילאי(שתזכה אותו ל"ציון" גבוהה יותר בגלל זיהוי תמרורים) מכיוון שהרכב עם 4 כריות אוויר ובכל מקרה לפי החוק יקבל ציון 0 ללא קשר למערכת הבטיחות שתותקן בו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

קראסו שמים בקליאו את ה Movon, לא שונה מהמובילאיי, יש מצב שאפילו פחות מוצלח.

עריכה: איחרתי בתגובה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

במאזדה 2 דינמיק (מה שקל אוטו מוכרים באפס ק"מ) יש מובילאיי, נכון ללפני שבועיים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מילא מסע ההשמצות שלך נגד פיז׳ו (ואולי צרפתיות בכלל, אני לא עוקב...), אבל להמציא מחירים תלושים לגמרי מהמציאות? בוא ספר לנו איפה באירופה מוכרים קליאו חדשה ב8500 יורו בבקשה.

רמז: לא תמצא...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
תנסה להצטייד בשפם ולהיכנס לסוכנות שוב לעיסקת מזומן - מבטיח לך שתקבל מבצע "העיניים שלך יפות" של לפחות 10K, אם לא 12.

ואז תבין שהם בסך הכל מורידים לך מהמחירון של המיקרה 10 אלף שקל, ולא נותנים לך מחירון.

אותו דבר קרה לאמא שלי לפני שנה שהתעניינה בקפצ'ור במקום היונדאי I30 שלה, הציעו לה מחירון תמורת אלפיים שקל הנחה או לקבל 14K שקל הנחה על הקפצ'ור תמורת מזומן - ואז עלתה השאלה "אז בעצם הטרייד עולה לי 12 אלף שקל?" והנציג אמר "אבל גם הנחה של 2,000 זה יפה" במילים אחרות? אין הנחה - המחירון שעל הנייר הוא לא המחיר של הרכב בפועל.

יפה, לפחות התנהלו בשקיפות אם נתנו לה ככה את כל האופציות בגלוי. הלוואי כל הטריידים היו עובדים ככה אבל רובם יותר עסוקים בליצור מצג שווא כאילו הם עושים לך טובה ענקית פה.

ואני גם אשמח לראות איפה באירופה מקבלים קליאו חדשה ב 35K...

פורסם

אם לא אכפת לך לנסוע על ידני הייתי בודק אאודי A1 או מיני וואן.

תעשה נסיעת מבחן ותראה מה אתה מרגיש

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם
אם לא אכפת לך לנסוע על ידני הייתי בודק אאודי A1 או מיני וואן.

תעשה נסיעת מבחן ותראה מה אתה מרגיש

אין לי בעיה עם ידני כי המיקרה שלי ידנית השאלה מה המחירים ומה התמורה

פורסם
לדעתי התמחור של הרכב הזה בדיחה...הרכב צריך לעלות חצי.

אם תבדוק רכבים כאלה אחרי שנתיים תבין כמה עשרות אלפי שקלים אתה עומד לאבד.

היבואן רוצה לעשות כאן קופה ענקית

אולי אתה גם רוצה שישלמו לך כדי שתיקח אותה בכלל?

וכל רכב מאבד מהערך שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...