Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אחלה רכב אבל זה רק טבעי שלא יוכל לעמוד ראש בראש מבחינה טכנולוגית מול מתחרות מדור חדש יותר.

אני מנחש שהוא נמכר עדיין בכמויות כאלו גבוהות באירופה בגלל תמחור הוגן יותר, וגם בגלל עיצוב שעדיין נמצא בטופ של הקטגוריה. אולי גם באירופה כן מציידים אותו במערכות בטיחות?

בכל אופן הרכב טוב, רק התמחור שלו כרגע בארץ לא סביר.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אני מתאר לעצמי שלצעירים, שזה רוב קהל היעד אני מהמר, פחות אכפת ממערכות בטיחות ויותר אכפת מהלוק של הרכב, ביצועים טובים, אבזור לא רע (מחוץ למערכות בטיחות) תמחור טוב ושיהיה מהנה לנהיגה. סעיפים שהקליאו עומדת בהם יפה.

פורסם

וגם האיביזה... שמציעה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

למה?

שניהם מכוילות לצד הקשיח עם זווית גילגול קטנה, לאיביזה לדעתי מושבים תומכים יותר שאוחזים טוב יותר בגוף בפניות והגיר מהיר יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה לי להאמין שבאירופה יש העדפה לקליאו על פני האיביזה רק בגלל שהיא יותר מהנה לנהיגה, אני בטוח שיש גם לקליאו יתרון גדול בתמחור על פני האיביזה באירופה. תקנו אותי אם אני טועה.

חוץ מזה, וזה סובייקטיבי אבל הקליאו נראית יותר טוב מהאיביזה החדשה. יותר מזה, אני חושב שסיאט עשתה צעד מסויים לאחור מבחינת העיצוב ושאני יותר מתחבר לעיצוב איביזה של הדור הקודם המעוגל יותר מאשר העיצוב המרובע יחסית של הנוכחית, יש לה מראה קצת מצועצע מדי.

פורסם

יקר, רכב שנשחט במחירון (כי זה רנו) ואמינות לא ברורה.

במחיר הזה אתה מקבל מאזדה 2/איביזה מאובזרות לעילא.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

המחיר יקר כי הוא עם טרייד אין במחיר מחירון. ברור שאם היה מגיע עם מזומן המחיר היה זול יותר . לפני שנתיים וחצי התעניינתי באותו דגם. אז המחיר היה 104 לעזקת מזומן. כתלות בשער היורו זה כנראה פלוס מינוס המחיר היום. (מודה שלא זוכר מה היה שער המטבע אז).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
יקר, רכב שנשחט במחירון (כי זה רנו) ואמינות לא ברורה.

במחיר הזה אתה מקבל מאזדה 2/איביזה מאובזרות לעילא.

כי האמינות של האיביזה ממש ברורה.

לא שאני חושב שזו עסקה טובה כן?

פורסם

כן יותר כיוונתי למאזדה 2 אבל אז יאמרו שאני משוחד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נסעתי על המאזדה 2 רמת גימור דינמיק וחייב לציין שהרכב נוסע לא רע בכלל ובנוסף לקחתי הצעה על הרמת גימור שכוללת ריפודי עור וכו'

סהכ כולל הכל יצא 111K

הזמנתי נסיעת מבחן על האיביזה וה - C3

פורסם
אגב , היה בה מובילאיי? מעניין אותי אם הם עדיין דוחפים לה סתם.

בקליאו? לא,משהו בסגנון אבל לא מובילאיי

• תוכן חדש...