Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מכונית מיני כ20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמובן מהכותרת- אני מחפש לקנות רכב [ראשון שלי] מיני לזוג צעיר.

התקציב הוא כ20,000ש"ח, אפשר לחרוג מעט בשביל משהו טוב.

מבין כל האופציות הקיימות בשוק [פיקנטו, אלטו, ספארק, I10, ועוד שאולי שכחתי]

מי יהיה הכי [לפי סדר עדיפויות]:

1. חסכוני בדלק.

2. אמין [רואה הכי פחות מוסך].

שבוע טוב ותודה מראש לעוזרים :)

פורסם

אלטו ידנית תהיה הכי חסכונית וגם מאוד אמינה.

מנגד, זהו רכב ספרטני מאוד שהניסיון לחסוך בו ניכר מכל כיוון.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

גם ניסאן מיקרה ידנית באה בחשבון .

שנתיים אצל הבן שלי , 0 תקלות , 1 ל16 צריכת דלק

חסרונותיה בתחום הנוחות והרעש לא מפריעים לו ואם הוא מרוצה אז גם אני מרוצה

פורסם

גם 107 / c1 ידניות יכולות לבוא בחשבון, שתיהן עם מנוע של טויוטה (זהות מכנית לטויוטה אייגו).

מה שכן, אלו רכבים מאוד ספרטניים, בסכום כזה אפשר למצוא סופר מיני חסכונית יחסית שתהיה אמינה בצורה סבירה, אבל הרבה יותר נעימה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
גם 107 / c1 ידניות יכולות לבוא בחשבון, שתיהן עם מנוע של טויוטה (זהות מכנית לטויוטה אייגו).

מה שכן, אלו רכבים מאוד ספרטניים, בסכום כזה אפשר למצוא סופר מיני חסכונית יחסית שתהיה אמינה בצורה סבירה, אבל הרבה יותר נעימה.

נו... כתבתי שאני לא מתעכב על הדגמים הספיציפיים האלו אלא פתוח לשמוע המלצות...

אם מי מהם לדעתך מומלץ יותר מאחרות- תגיד :)

פורסם
יא חביבי ליטר ל16קמ זה הרבה דלק במכונית מיני... זה צריכה של פיקנטו אוטומטית עם המנוע הגדול [1.25]...

איפה ראית פיקנטו אוטומטית ששותה 1 ל16 בתואי מעורב עם מזגן ?

מיקרה ידנית היא בין החסכוניות שיש ואפילו אם תמצא רכב ששותה 1 ל18 - על כמה כסף מדובר שזה כל כך חשוב ?

פורסם
איפה ראית פיקנטו אוטומטית ששותה 1 ל16 בתואי מעורב עם מזגן ?

מיקרה ידנית היא בין החסכוניות שיש ואפילו אם תמצא רכב ששותה 1 ל18 - על כמה כסף מדובר שזה כל כך חשוב ?

אני נסעתי לפני שבוע הלוחזור ת"א יממלח וזה מה שהראה המחשב דרך בפיקנטו. מיותר לומר שעם מזגן והכל...

פורסם

גם הפנדה (הידנית) יכולה להיות אפשרות מצויינת.

אם אתה בכיוון של סופר מיני, הייתי מחפש פיאסטה או קליאו דור 3 ידניות, סביב 2012 אמורות להיכנס לתקציב. הן יהיו קצת פחות חסכוניות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני נסעתי לפני שבוע הלוחזור ת"א יממלח וזה מה שהראה המחשב דרך בפיקנטו. מיותר לומר שעם מזגן והכל...

אני דברתי על תוואי מעורב . בתוואי שאתה מדדת מיקרה מראה 1 ל 20 וכמה לא זוכר בדיוק

אתה כנראה לא תסע יום יום תל אביב ים המלח אז זה לא נתון חשוב.

תאמין לי כמי שנסע על שני הרכבים שמיקרה ידנית חסכונית הרבה יותר מפיקנטו אוטומטית

פורסם

הכי חיסכוניות יהיו האלטו ופיגו 107 ואחיות שלה, הפנדה גם חיסכונית אבל בגירסה החדשה השמינה וכבר לא שוקלת כמו הפיגו 107.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קצת הרתיעו אותי מהאירופאיות. שהטיפולים בהם מצריכים יותר מקצועיות ודיוק, שלא תמיד קיימים אצל כל המוסכניקים פה...

ולכן כנראה שאלך על אלטו

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

אין שום דבר בפיגו שצריך ידע מיוחד.

הפיגו 107 זאת העצם טיוטה אייגו,

כול מוסך מורשה צריך לדעת לטפל בה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...