Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - אאודי RS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לשבת עם איש מכירות בדלק ולקבל הצעה לא עולה כסף. היה לי איתם דין ודברים לפני שרכשתי את ה E קלאס. הם רצו על ה 530e משמעותית יותר כסף ועל ה M2 בכלל. הכל היה בטלפון ובאימיילים. יכול להיות שאם אשב שם, המצב ישתנה אבל הם יושבים במקום מאוד לא אטקראטיבי מבחינתי. אם יפתחו סוכנות בהרצליה זה יקל עלי מאוד :-D.

סקירה מורחבת? אתה מתכוון לשנה עם האאודי?

רשמת משהו על סיקור בספטמבר אוקטובר

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש ותודה על הסיקור.

נעת בין כמה נקודות קיצון ברכישות האחרונות שלך,

ההימור שלי שבאאודי תמצא את הבינגו.

בינתיים מאוד נהנה מהאאודי אבל לא הייתי מהמר שזה הבינגו. תמיד שיש לך משהו אחד, אתה רוצה את השני. גם כל הנסיעות שלי לגרמניה, פעמיים בשנה, לא תורמות :lol:

פורסם

תודה על ההתיחסות לשאלותיי.

תיזהר עם הנסיעות לגרמניה, מניסיון אישי זה מסתיים בזה שהביקורים הופכים ליהיות בארץ. :)

לגבי הבעיה שיש לך עם מכוניות בנות יותר מ-3 שנים, סבבה כל אחד והעניינים שלו.

הייתי נמנע מביצוע הקפה אחת במכונית ישנה נורמאלית (נניח פורשה 904/6 או 910 או אפילו 911 rs משנת 73) על מסלול סביר במערב עשויה לשנות את דעתך, ואין דרך חזרה.

פורסם
תודה על ההתיחסות לשאלותיי.

תיזהר עם הנסיעות לגרמניה, מניסיון אישי זה מסתיים בזה שהביקורים הופכים ליהיות בארץ. :)

:lol:

לגבי הבעיה שיש לך עם מכוניות בנות יותר מ-3 שנים, סבבה כל אחד והעניינים שלו.

הייתי נמנע מביצוע הקפה אחת במכונית ישנה נורמאלית (נניח פורשה 904/6 או 910 או אפילו 911 rs משנת 73) על מסלול סביר במערב עשויה לשנות את דעתך, ואין דרך חזרה.

לפני שרכשתי את ה A45 בשנת 2013, נכנסתי לבאבאריאן מוטורס בהרצליה. בדקתי איתם על יבוא אישי של ה RS3 שאז לא יובא בצורה מסודרת לארץ. הנציג ניסה לשכנע אותי שלא כדאי היום לעשות יבוא אישי לרכב במחיר הזה וניסה למכור לי פורשה קאררה אס 2011 ב 580 אלף ש"ח. היא לא היתה בתצוגה אז הוא נתן לי לשבת בפורשה 911 שנת 2005 או משהו כזה. חייב לומר שזה הרגיש ממש רע. בכלל לא עשה לי חשק לרכוש את ה 2011 למרות שהיא בטוח היתה יותר מזמינה לטעמי. לגבי נהיגה בדבר כזה, אני מבין מהרבה חומר שקראתי וצפיתי בו שככל שתלך אחורה בשנים, חווית הנהיגה תגדל כי אין אלקטרוניקה. הכל בידי הנהג.

לא סביר שיצא לי לנהוג בחת כזאת אבל אם כן, אשמח לדווח על כך.

פורסם
אבל נהגת בקיימןS? לא?

אם כן אז הקיימן אחת המהנות, לא חייב רכב חזק בכדי להנות .

לא נהגתי באף פורשה נכון ליום זה. רציתי בנסיעה הבאה שלי לשכור טורבו אס אבל הוא לא היה זמין. אני בטוח שעוד יצא לי.

ברור שלא חייב רכב חזק להנאה. ראה ברז ומיאטה. קל וחומר שקאיימן יהיה מהנה מאוד. כפי שציינתי, לא פוסל אותו בעתיד. לצערי ה אס מעל התקציב אבל אני בטוח שגם "הרגילה" מהנה מאוד.

פורסם
לא נהגתי באף פורשה נכון ליום זה. רציתי בנסיעה הבאה שלי לשכור טורבו אס אבל הוא לא היה זמין. אני בטוח שעוד יצא לי.

ברור שלא חייב רכב חזק להנאה. ראה ברז ומיאטה. קל וחומר שקאיימן יהיה מהנה מאוד. כפי שציינתי, לא פוסל אותו בעתיד. לצערי ה אס מעל התקציב אבל אני בטוח שגם "הרגילה" מהנה מאוד.

אני לא מכיר את הרשימה המלאה של הרכבים בהם נהגת עד היום, אבל יש נקודה שבה זה מפסיק להיות כלי רכב ונהיה כלי נשק, מקום שבו הנהיגה היא ממניעים אנוכיים לחלוטין. זה פשוט מתחבר לך למוח אחרת. זה לא כלכך קשור לנתוני ההספק אלא לשורת אלמנטים סובייקטיביים למדי שבסוף מפוצצים אותך ברגש. תנסה 911, ואם אתה בארהב תנסה קורבט.

בהכירי את אודי, אני די בטוח שהRS3 רחוקה משם. גם 135 לא שם, לא יודע לגבי M2. מיאטה, גיגית אנמית ורכה שכמותה, בטוח לא. אבל הקאימן שם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
העיניין עם הצבע מעניין. לא נתקלתי באף אחד שאמר שהצבע בסדר. או שמאוד אוהבים או שאומרים שמכוער. לא הייתה לי ברירה. כל בחירה של צבע לטעמי היתה גורמת לעיכוב גדול במסירה. עיכוב שיכול להגיע גם עד 4 חודשים לדברי היבואן אבל מניסיון עבר זה בד"כ 6 חודשים.

אם הייתי צריך לבחור, דווקא הייתי הולך על הכחול אבל אני ממש מרוצה גם מהנוכחי. מאוד נישתי.

הקטע עם הצבע כל כך נכון, המיאטה הנוכחית שלי היא בקוד הצבע Nardo grey כמו אצלך, עשרות אנשים אמרו לי שהצבע מדהים בעיניהם אבל לראשונה בחיי מישהו שפגש אותי בחנייה עצר אותי כדי להגיד לי שלדעתו הצבע מכוער [emoji38]

ממש מוציא אמוציות מאנשים הקוד צבע הזה :)

אני מת עליו והדבר שאני הכי אוהב בו זה שבכל תנאי תאורה הוא נראה אחרת לגמרי, מכהה מאוד כשחשוך עד בהיר מאוד כשמואר

IMG-20180714-WA0006.jpeg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
או שמאוד אוהבים או שאומרים שמכוער.

לראשונה בחיי מישהו שפגש אותי בחנייה עצר אותי כדי להגיד לי שלדעתו הצבע מכוער [emoji38]

וואלאק,מי שאומר שהצבע הזה מכוער...צריך משקפיים ומהר :shock:

תתחדש ותהנה,סע בדרכים טובות :)

רכב פצצה,אולי יהיה לי כזה ביום מן הימים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...