Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפשים לקנות אוטו מיד ראשונה (כלומר שמי שמשתמש בו עכשיו קנה אותו חדש, השתמש בו ושאנחנו נהפוך ליד השנייה)

אוטומטי, שנתון 2012-2013 ומעלה

מה שחשוב לנו בעיקר זה שהרכב יהיה כמה שיותר בטיחותי

לאחר מכן שהוא יהיה יחסית מרווח ונוח, חסכוני בדלק ואמין לטווח הארוך

הנסיעות הולכות בו לא הולכות להיות ארוכות, נסיעות גג של 40-45 דקות וברוב הגדול של הזמן הרבה פחות מזה, כלומר 15-20 דקות

*אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם אתם ממש חושבים שהחריגה שווה את זה

תודה לעוזרים 8)

עריכה אחרונה על ידי grebr38
פורסם

לא מצליח לערוך אז אכתוב בהודעה נוספת:

יש לציין שאנחנו רוצים רכב במצב טוב, הבנתי לפי הנעוץ כאן שהקילומטראז' לא בהכרח קובע אבל אם אתם יכולים להכניס את זה למכלול השיקולים זה יהיה נהדר

פורסם

בתקציב הזה קשה עד בלתי אפשרי למצוא משפחתיות שהגיעו עם מערכות בטיחות מקוריות.

אני ממליץ על טויוטה קורולה, קיה פורטה או יונדאי I35. כולן מציעות מרווח טוב, ביצועים סבירים, צריכת הדלק של הקורולה קצת יותר טובה והיא גם מעט יותר נוחה בעיני. החסרון הוא שהיא גם קצת יקרה יותר.

פורסם
בתקציב הזה קשה עד בלתי אפשרי למצוא משפחתיות שהגיעו עם מערכות בטיחות מקוריות.

אני ממליץ על טויוטה קורולה, קיה פורטה או יונדאי I35. כולן מציעות מרווח טוב, ביצועים סבירים, צריכת הדלק של הקורולה קצת יותר טובה והיא גם מעט יותר נוחה בעיני. החסרון הוא שהיא גם קצת יקרה יותר.

תודה רבה על התגובה :)

תוכל להרחיב מה זה בדיוק אומר מערכות בטיחות מקוריות? מה המערכות כוללות וכו? כפי שאתה יכול לראות אני לא ממש מבין ברכבים

פורסם

בלימה אוטונומית ומערכות להתרעה או תיקון סטייה מהנתיב הפכו סטנדרט בשנה שנתיים האחרונות ולכן כדי לקנות רכב עם המערכות האלה צריך לשלם קרוב ל-100 אלף ש"ח.

הרכבים שאני ציינתי קיבלו ציוני ריסוק טובים במבחנים האירופאים במקרה של הקורולה והאמריקאים במקרה של היונדאי והקיה ולכן בתקציב הנתון הם המומלצים בעיני.

פורסם
בלימה אוטונומית ומערכות להתרעה או תיקון סטייה מהנתיב הפכו סטנדרט בשנה שנתיים האחרונות ולכן כדי לקנות רכב עם המערכות האלה צריך לשלם קרוב ל-100 אלף ש"ח.

הרכבים שאני ציינתי קיבלו ציוני ריסוק טובים במבחנים האירופאים במקרה של הקורולה והאמריקאים במקרה של היונדאי והקיה ולכן בתקציב הנתון הם המומלצים בעיני.

והרכבים האלה לא כוללים את המערכות שציינת, נכון?

פורסם

לא.

הם כוללים 6 כריות אוויר ומעבר לכך מערכות ABS ובקרת יציבות שהן מערכות וותיקות יותר שקיימות בכל רכב חדש שנמכר בישראל.

פורסם
לא.

הם כוללים 6 כריות אוויר ומעבר לכך מערכות ABS ובקרת יציבות שהן מערכות וותיקות יותר שקיימות בכל רכב חדש שנמכר בישראל.

תודה רבה

אשמח לשמוע עוד הצעות ודעות

פורסם

מצטרף להמלצה על יונדאי i35, מניסיון הרכב עונה לצרכיך.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...