Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כן אני יודע. עשרה אנשים כמוני שואלים את השאלה הזאת פעם בשנה בממוצע, אבל שמעתי שזה בוטל ועכשיו, כשעברתי טסט וקיבלתי מדבקה לשנת 2019, ואני לא יכול להדביק אותה!

אני יכול להדביק אותה רק מהצד החיצוני של הרכב או על דף (הצד עם הדבק הוא לא הפנים של המדבקה).

אז תהיתי האם עלי ללכת ולדרוש מדבקה "נכונה" או לחלופין אני יכול פשוט לא להדביק אותה?

אם זה משנה, הרכב עומד רוב השבוע בחניה ברחוב שיש בה פקחים שמחלקים דוחות (הרכב עם תו חניה על השמשה ועומד על פי החוק), ואני נוסע בו מקסימום פעם בשבוע ובעיקר סופי שבוע.

תודה רבה!

פורסם

במידה וקיבלתה מדבקה הפוכה, הלא מדובר בבעיה של המשטרה ?

בגדול רואים את השנה ואת החודש, זה מספיק.

לגבי הדבקת המדבקה, מכיוון שהרכב לא מרבה לנסוע אני רואה לנכון להבדיק, זה ימנע הדבקה של מודעות "רכב לגריטה"

פורסם

הרכב שנת 2014, לא נראה לי שמישהו ירצה לגרוט אותו.

המדבקה הפוכה ככה שלא ניתן לראות מה מודפס עליה עם אני מדביק אותה מבפנים. רק מי שיושב בפנים יכול לראות את המודפס.

פורסם (נערך)

צרף את המדבקה לאוסף הבולים שלך כבול נדיר.

וברצינות - הסיפור מוזר, הרי הפקידה במכון הרישוי היתה אמורה להדביק את הספח על הרשיון, והיתה מגלה שהמדבקה פגומה. ראה מה קורה שם, ואם אין ברירה קח את הרשיון והחלף מדבקה, דאג להדביק את הספח המתאים על הרשיון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בעיה ,כל מסוף דוחות של פקח מחובר למחשב ,שם יש רישום שעברת טסט ,אף אחד לא יכול לתת לך דוח ,גם אם קיבלת ניתן לבטלו בקלות

פורסם

ויש ברשיון חותמת "כשיר לתנועה" עם שם מכון הרישוי ותאריך המבחן. אבל זה לא פותר את בעיית השוטר\פקח הבודק את הרכב בחניה ואשר אינו מצוייד במסוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בחיי לא הדבקתי את מדבקת הטסט ומעולם לא קיבלתי איזושהי הערה או משהו.

הוא שואל חוקית, לא הרגשה אישית שבמזל לא תפסו אותך.

יש לך קישור להנחיה?

לפחות בחמש השנים האחרנות לא הדבקתי את השטות זאת, אמנם הרכבים היו יחסית חדשים אבל עדיין...

הוא מבקש לדעת חוקית, לא הרגשה אישית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף פעם לא הדבקתי את המדבקה. שומר אותה בצמוד לרשיון הרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

החוק אומר שהטסטר הוא זה שצריך להדביק את המדבקה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני כבר 4 שנים רצופות ללא המדבקה, עברתי ה-מ-ו-ן בדיקות ומחסומים משטרתיים בהם בדקו את הרישיון שלי ואת הרכב ולאף אחד לא הפריע שאין מדבקה על הרכב.

כנ"ל לגבי פקחים למרות שאני לא בטוח שיש להם בכלל סמכות לתת לך דו"ח על זה שאין לך טסט לרכב אבל בכל מקרה בדקו לי את הרכב מלא פעמים גם פקחים ואף פעם לא קיבלתי דו"ח.

עד כמה שאני יודע אין חובה לשים את המדבקה על הרכב.

פורסם

פקח לא מעניין אותו אם לרכב יש/אין טסט, זה לא בסמכות שלו בכלל.

לשוטר לעומת זאת זה כן בסמכות שלו אבל בדיקה של חצי שניה בטבלט שיש בכל ניידת ניתן לראות אם הרכב "בתוקף" או לא.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...