Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, משתף בבדיקה, לשם שינוי הפעם הרגיש לי שהבדיקה בסדר וגם לדברי הבודק מדובר בליקויים לא רציניים שחלקם אפילו לא מצריכים תיקון. מה דעתכם?IMG_20180801_085856.jpg

פורסם

לא נראה לי שהמצב של הרכב כ"כ טוב, רשמו שיש הבדלים בלחץ בצילינדרים, זה לא צריך להיות, יכול להיות שהמנוע עבר טראומה.

פורסם

הבוחן אמר שאלה הפרשים קטנים ושזה סביר לרכב שעשה נסיעות עירוניות, הוא טען שמדובר בבלאי טבעי שאין טעם לתקן

פורסם

צרף את הדוח הממוחשב כדי להבין איזה הפרשי לחץ קיימים, אם מדובר הפרשים קטנים, אין כנראה כל בעיה קריטית.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בדר"כ הפרשים של עד 10% הם בסדר, פה סהכ מדובר גם על צלינדר אחד, לא הייתי פוסל את הרכב על סף בגלל זה..

במחיר המתאים זאת עסקה בסדר גמור, לדעתי 15%-20% פחות מהמחירון משקף את מצב הרכב בהתחשב גם בשאר הליקויים בבדיקה , במיוחד שמדובר על רכב שיש המון ממנו.

פורסם

מספיק שמצתים לא יהיו בשיאם/מסננים סתומים ואלו יהיו התוצאות-אין בעיה במנוע לפי הדוחות האלו.

כן כדאי להכניס את הרכב ליישור קו כולןל בדיקת מיסבי גלגלים והחלפנה חלקית לפחות של שמן גיר.

ד"א,אם הרכב נקנה מפרטי יש עליו אחריות עד 2019.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה, רכשתי את הרכב בסוף ואני מרוצה מאד, הוא הולך באמת לקבל בקרוב את הטיפול שנה שישית שיעשה את היישור קו שהזכרת. ובאמת הוא עוד באחריות יצרן לעוד שנה על המנוע והגיר.

פורסם
תודה, רכשתי את הרכב בסוף ואני מרוצה מאד, הוא הולך באמת לקבל בקרוב את הטיפול שנה שישית שיעשה את היישור קו שהזכרת. ובאמת הוא עוד באחריות יצרן לעוד שנה על המנוע והגיר.

אם כך,אתה יכול להסיר דאגה מליבך לגבי המנוע והגיר לפחות.

חשוב להקפיד על טיפול ברכב עפ"י הוראות היצרן לרבות החלפת שמן גיר החלפה חלקית גם אם לא כתוב בספר(שמן מתחמצן עם הזמן וצובר שבבי נסורת וכך מגיעים לגיר ש/שובק חיים-יש כאן שרשור על מטזדה 5 מאתמול ,מוזמן לעיין).

גם אם הטיפול לא נעשה במורשה יבואן חייב להיות תיעוד כדי שאם תזדקק למימוש אחריות לא יהיו בעיות- אם ההפרש בין הצעות המוסכים לא משמעותי עדיף לעשות את יישור הקו במורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה, זה כנראה מה שאעשה, לפחות בטיפול הזה(זה טיפול שנה שישית ובכל המורשים אמרו לי את מה שאמרת-שיש לעשות החלפה של שמן גיר בטיפול הזה).

• תוכן חדש...