Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת פריז 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז נכון שנותרו עדיין שלושה חודשים עד התערוכה, אבל מאחר וכבר ידוע מי מהיצרנים יהיו שם ומי מהם מתכוונים להדיר רגליהם, כמו גם מי מהם מתכוון לחשוף דגמים חדשים או לפחות להציג אותם לקהל הרכב בפעם הראשונה, חשבתי שמן הראוי שיהיה שרשור בעניין שאפשר לעדכן לקראת התערוכה.

אז בואו נתחיל ביצרנים שיבלטו בהיעדרם והם פורד, אינפיניטי, וולוו, ניסן, והאחיות לקבוצת FCA - אלפא רומיאו, פיאט, אברט וג׳יפ.

מאזראטי אסטון ולמבורגיני אמנם לא יגיעו כיצרנים, אבל הדילרים המקומיים כן יציגו מספר דגמים.

ישנם דיווחים סותרים לגבי פולקסווגן שמצד אחד טוענים שלא יציגו בתערוכה, ומצד שני שמועות עקשניות טוענות שהקרוסאובר החדש שלהם T-Cross (אח קטן לT-Rock) כן יוצג בתערוכה…

ואת מי כן נזכה לראות שם (ללא סדר מיוחד) ומה אנחנו יודעים שיציגו כרגע:

אאודי תציג לראשונה לקהל הרכב את ה A1 החדשה כמו גם את הA6 Allroad (לא משהו שנראה במחוזותינו…).

ב.מ.וו תככב השנה בראש ובראשונה עם סדרה 3 החדשה שהיא כנראה ההשקה החשובה בתערוכה השנה, כמו גם סדרה 8, X5, וZ4 החדשות שיוצגו בפעם הראשונה לקהל הרחב.

סיטרואן תציג את הגרסה האירופאית (שהיא גם הישראלית…) לקרוסאובר/ג׳יפון החדש שלה הC5 Aircross, כשהחטיבה היוקרתית יותר שלה DS (מותר לדבר על סיטרואן וDS באותה נשימה?) תציג את ה DS3 Crossback, אח קטן לDS7 ומתחרה לקאנטימן, Q2 ושאר המיני ג׳יפוני פרימיום.

מרצדס תציג את הדורות החדשים של הB Class וGLE כמו גם את התשובה שלהם לטסלה X ויגואר I-PACE בדמות ג׳יפון מחושמל לגמרי בשם EQ C .

פיז׳ו תציג את גרסת הסטיישן ל508 החדשה, אם כי אני מניח שזו גם תהיה הפעם הראשונה שהרבה אנשים יזכו לצפות גם גרסת הסלון שתגיע לתערוכה גם בגרסת פלאג אין.

רנו מתכוונת להציג דגם חדש לחלוטין של הקליאו פלוס מספר רכבי קונספט.

פורשה תציג מתיחת פנים למקאן הפופולארית (בחו״ל בחו״ל…)

סקודה תציג גרסת vRS לקודיאק בעלת 237 כ״ס ואלמנטים ספורטיביים.

יונדאי תציג כנראה את גרסת ההאצ׳בק לi30 החדשה.

קיה תציג גרסת סטיישן לסיד בשם Proceed.

ואחרונה חביבה כרגע זו סוזוקי שתציג את הג׳ימיני החדשה בפעם הראשונה באירופה.

אישית אני בעיקר מחכה לראות את ב.מ.וו השנה שתשיק את כמות הרכבים החדשים הגדולה ביותר (או לפחות תציג אותם לקהל הרחב בפעם הראשונה), וגם קצת מאוכזב שוולוו החליטו להיעדר ולא להציג שם את הS60 החדשה, אבל גם מג׳נבה הם יעדרו מסתבר.

למי ששוקל להגיע, התערוכה תהיה פתוחה לקהל בתאריכים 4-10 לאוקטובר מ10 בבוקר (הפריזאים לא אוהבים לקום מוקדם) ועד 8 בערב, עם מספר ימים בהם תהיה פתוחה עד 10בלילה.

כמות חדרי המלון בפריז גבוהה משמעותית מג׳נבה אמנם אבל עדיין מומלץ כבר להזמין משהו.

אתר התערוכה שכולל את כל האינפורמציה למבקרים.

https://www.mondial-paris.com/en/visiteur/auto

IMG_6235.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני גם הבנתי שהקליאו אמורה להיחשף בפריז, פחות סביר, אולי גם מחליף לקפצ'ור המזדקן ואולי ה208 החדשה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אתה צודק לגבי הקליאו, ואפילו קראתי על זה לפני שבועיים. מעדכן תודה!

פורסם
אולי גם מחליף לקפצ'ור המזדקן ואולי ה208 החדשה.

כרגע מדברים רק על גרסת קופה לקפצ׳ור שתוצג בחודש הבא במוסקבה. לגבי ה208 הבנתי שזה כנראה יהיה בג׳נבה.

פורסם
אני מתכנן להיות באמסטרדם באותו הזמן,די מתלבט עדיין איך להגיע לפריז.

די קל האמת [emoji4]

פורסם

מישהו שהיה בפרנקפורט ובפריז ויכול להגיד איך הרמה בפריז ביחס לפרנקפורט?

שנה שעברה הייתי בפרנקפורט והתרשמתי לטובה, שוקל השנה לטוס לתערוכה בפריז. (וכן, אני יודע שהתערוכה פעם בפרנקפורט ופעם בפריז)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התוספת והניחושים שלי:

1. אאודי: Q3 חדש.

2. יונדאי: i30 פאסטבק N.

3. קיה: סיד שוטינגברייק - כמחליפה לסיד פרו.

4. פולקסווגן: לפחות דגם חשמלי אחד בגרסת ייצור.

5. סקודה: גרסת PHEV לסופרב, גרסת ייצור לקרוסאובר העירוני VISION X.

6. הונדה: CR-V היברידי, HR-V מחודש ואולי, אינסייט החדשה לאירופה (מכוניות היברידיות תוספות תאוצה באירופה).

7. טויוטה: ראב4 אירופאי, קאמרי כתחליף לאוונסיס, אולי סופרה ללא הסוואה.

8. מאזדה 3 חדשה ומנועי SKY-X.

9.סובארו: אסנט לאירופה ופורסטר החדש.

10. פיאט: פונטו חדשה, 500 חדשה, טיפו אבארט, 500X XL, כרומה חדשה... (לא באמת, כן?!)

פורסם
רכב?

פרט והסבר..

טיסת לואוקוסט, רכבת, לא חסרים פתרונות. רכב זה פתרון יקר, ומנסיוני בתערוכת פרנקפורט החניה יקרה, יש פקקים באיזור התערוכה ולוקח די הרבה זמן למצוא חניה. סביר מאוד להניח שהמצב בפריז דומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
התוספת והניחושים שלי:

1. אאודי: Q3 חדש..

אאודי Q3 תוצג כנראה ממש בימים/שבועות הקרובים. תכלס כבר יש תמונות של הרכב כשבערך 90% מההסוואה כבר הוסרה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
טיסת לואוקוסט, רכבת, לא חסרים פתרונות. רכב זה פתרון יקר, ומנסיוני בתערוכת פרנקפורט החניה יקרה, יש פקקים באיזור התערוכה ולוקח די הרבה זמן למצוא חניה. סביר מאוד להניח שהמצב בפריז דומה.

אני צריך לחזור חזרה אחר כך לאמסטרדם,על רכבת בהחלט חשבתי,מקוה שיש רכבת מהירה בין שתי הארצות.

• תוכן חדש...