Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת פריז 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

8. מאזדה 3 חדשה ומנועי SKY-X.

סביר להניח שגם המתיחת פנים של המיאטה תהיה שם עם המנוע החזק יותר ושאר השיפורים שעדיין לא הוצגו באופן רשמי.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למרות שתיחשף באופן רשמי כבר ב18 בספטמבר, סיאט תציג את הTaracco, הגרסה שלה לקודיאק וטיגואן AllSpace בפעם הראשונה לקהל הרחב בתערוכה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
אני מתכנן להיות באמסטרדם באותו הזמן,די מתלבט עדיין איך להגיע לפריז.

ברכבת ישירה, ממרכז העיר למרכז העיר כ-3.5 שעות כולל סנדוויץ' בירה ופיפי. 120E הלוך ושוב, המחיר משתנה לפי השעה, כדאי להזמין מראש.

טיסה יכולה להיות זולה יותר, אבל ניג'וס ולא מביאה אותך למרכז העיר.

יש גם אוטובוס ב-50 יורו לתפרנים (הלוך ושוב) - או טרמפ.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני גם הבנתי שהקליאו אמורה להיחשף בפריז, פחות סביר, אולי גם מחליף לקפצ'ור המזדקן ואולי ה208 החדשה.

טוב אז קליאו לא תהיה שם, ניאלץ לחכות לג׳נבה. גם לא מחליף לקפצ׳ור, ולא 208 חדשה.

יואב, תחליף כדור בדולח [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

4. פולקסווגן: לפחות דגם חשמלי אחד בגרסת ייצור.

8. מאזדה 3 חדשה ומנועי SKY-X.

9.סובארו: אסנט לאירופה ופורסטר החדש.

10. פיאט: פונטו חדשה, 500 חדשה, טיפו אבארט, 500X XL, כרומה חדשה... (לא באמת, כן?!)

אף אחת מהן לא תהיה בתערוכה...

פורסם
טוב אז קליאו לא תהיה שם, ניאלץ לחכות לג׳נבה. גם לא מחליף לקפצ׳ור, ולא 208 חדשה.

יואב, תחליף כדור בדולח [emoji12]

איך זה הגיוני שהקליאו לא תהיה שם, הרי זה דגם שאמור כבר לצאת השנה באירופה לא?

אם ככה אז אני מתאר לעצמי שרק בסוף 2019 היא תצא בחו״ל?

פורסם

אלו אכן היו השמועות. אבל לפי כל הדיווחים היא לא תופיע בפריז, ולכן אלא אם כן הם מתכננים השקה נפרדת בשלב מאוחר יותר השנה (ואין עוד הרבה זמן), כנראה שמדובר בשנה הבאה.

אגב תמונות ריגול שלה(מוסוות כמובן) כמו גם של הקפצ׳ור (אם כך עדיין תיקרא) רק החלו להופיע בשבוע האחרון.

פורסם

לפי הלוח זמנים השקה כבר לא תהיה השנה, ולישראל איפה שזה רלוונטי לנו היא לא תגיע לפני 2020, ככה שהדיווחים שהיו פה בפורום מצד ״גורם בכיר בקרסו״ על זה שהם מעיפים את הקליאו 4 האחרונות שנותרו במלאי ושהם מפסיקים לייבא יחידות נוספות לטובת ההשקה המתקרבת של הקליאו 5 הן לא פחות מקשקוש.

גם אז זה היה נשמע לי מופרך שקרסו שעדיין מייבא לנו את המיקרה הישנות ממהר לזרוק את הקליאו 4 שעדיין מנפקת מספרים לא רעים בכלל כל חודש אבל עכשיו זה בכלל שם חותמת סופית לגבי העניין.

פורסם

קרסו יכולים לייבא את המיקרה הישנות מהודו, הסיבה שהמיקרה הישנה היא זאת שנמכרת פה זה בגלל שלחדשה אין את הגיר האוטומטי שכל הישראלים כ"כ אוהבים.

הקליאו 4 לא בטוח שתמשיך להיות מיוצרת ברגע שהחדשה תוכרז.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למה איך שמוכרזת הקליאו 5 אין עוד קליאו 4 להזמין? מיידית מופסק היצור?

בכל אופן ההכרזה תגיע רק ב 2019 ככה שהדיבורים פה על זה שקרסו ממהר להעיף את היחידות האחרונות של דור 4 הן מופרכות.

פורסם

חבל, דווקא האוטו בתמונות לא נראה רחוק בכלל מייצור, ודיי ציפיתי לראות אותה שם.

אצטרך להסתפק בבמוו סדרה 3 וZ4 שיהיו שם בין ערימות הקרוסואוברים המשמימים.

• תוכן חדש...