Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם נכנסים בתקציב שלי שנע בין 60-70 .

חשוב לי רכב אמין, עם נסיעה מהנה, ומרווח מאחור מאחר ויסעו מאחור שני כיסאות תינוק ואישתי.

מה ממליצים מהשניים?

אשמח להמלצות נוספות שעונים על התנאים שהעלתי פה.

פורסם

נסיעה מהנה לא תמצא לא בזה ולא בזה. היונדאי עדיפה מבחינת אמינות , הפלואנס עדיפה מבחינת חסכון בדלק וגם נוחה יותר וחזקה יותר.

פורסם
חשוב לי רכב אמין, עם נסיעה מהנה, ומרווח מאחור מאחר ויסעו מאחור שני כיסאות תינוק ואישתי.

ב-i35 המרווח מאחור טוב יותר בכמה סנטימטרים משמעותיים מאוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי הנסיעה ביונדאי ובפלואנס לא מהנה, אך היא גם לא מענה.

בתקופה של כחודשיים שהייתה ברשותי I35 מליסינג, דווקא מאוד אהבתי את הרכב.

הפלואנס דיזל שחבר שלי קנה לא מזמן, אכן מאוד חסכונית וחזקה (לא מהירה! חזקה), אבל אישית אני מוצא אותה רועשת מדי בהאצות.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הI35 מרווחת ואמינה להפליא, אבל החלונות במושב האחורי לא מספיק גדולים עבור הילדים, בונוס קטן זה הסאן רוף,

הפלואנס לטעמי (והיה לי את שתיהם לתקופה לא קצרה) נוחה משמעותית כולל בכסא הנהג,

ומסכים שבנסיעה בפקקים היא קצת רועשת והכפתורים של בקרת האקלים והרדיו לא נוחים בעליל.

פורסם

בין אם פותח השירשור יבחר ב-i35 או בפלואנס, כדאי מאוד לבצע מדידה "על רטוב". בשתי המכוניות קשה לי מאוד להאמין שמבוגר יוכל לשבת בצורה סבירה בין שני מושבי בטיחות מאחור. אולי עם מושבי בטיחות צרים במיוחד כמו Cosco Scenera או Clek, וגם זה בספק.

חזיר דיזל

פורסם

מי שמתכוון להושיב אדם בוגר בין שני כיסאות תינוק בשורה השניה, מוטב שיתמקד במיניוואנין ( טויוטה ורסו, רנו סניק/ גרנד סניק, סיטרואן פיקאסו/ גרנד פיקאסו ).

לרכבים האלה יש 3 מושבים נורמליים ונפרדים בספסל האחורי, ולא פס ברוחב 30 ס"מ באמצע השורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בעל פולאנס... ואני חושב שעניין הרעש הוא לא ככ מורגש ובטח לא מפריע, המרווח ענק, יציאת מיזוג אוויר אחורה... ונוחות מעולה... אני מאוד אוהב את הרכב למעט פלסטיקה זולה... ואני גם חושב שהוא רכב יחסית אמין.

פורסם (נערך)

כל אחד מתייחס לרעש בצורה אחרת. אני אישית רגיש מאוד לרעש.

אני נוסע המון על מרצדס דיזל וקיה סיד דיזל. הפלואנס טרקטור לידן.

כך או כך אני חושב שמעבר לרעש ולדשבורד המיושן והדל הפלואנס דיזל רכב נהדר.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...