Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעלתי את מוד הדיאגנוסטיקה של המכשיר, המנוע עצמו לא מסתובב.

יתכן שמדובר רק באיזה נתק, אבל במידה וזו תקלה מהותית, למישהו יש נסיון או הערכה לגבי העלות שאיי-רובוט לוקחים על בדיקת מעבדה ו/או תיקון?

תודה מראש.

פורסם

ממה שאני ראיתי, המכשיר מאוד מודולרי, והיחידות מתפרקות.

לי הייתה בעיה במברשת הצד, פירקתי, הלכתי לחנות שלהם ובמקום קניתי חדש, עלה 110 בערך.

תבדוק גם לגבי המנוע שאתה מחפש. באתר שלהם יש גם מידע ומחירון.

ליאור.

פורסם

תודה, אבל המחירון הוא לאביזרים, לא לחלקים אינטגרלים כמו המנוע.

הם אפילו לא מפרסמים מה מחיר בדיקת המעבדה. פשוט חבל לי לטרוח להביא אליהם את המכשיר ולשלם על בדיקה, אם עלות התיקון היא גבוהה, כבר אעדיף לרכוש מכשיר חדש (ולא רומבה הפעם).

פורסם

מניח שבדקת, אבל רק לוודא

ניסית לנקות את אזור המברשות ולהוציא אותן? הרבה פעמים יש שיערות ודברים נלווים שמונעים מהמנוע להסתובב.

פורסם (נערך)

לי היה נסיון טוב מאוד (לאשתי אם לדייק) עם החנות/שרות של איירובוט ביהוד.

אני לא יודע איך - אבל מישהו אצלנו הצליח לפרק את אחד ממגיני הפלסטיק (שהוא גם מין חיישני התנגשות קפיציים כאלה).

בחנות סידרו את זה על המקום עם חיוך ולא גבו מאום.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

התקלה כבר אובחנה. הבעיה היא במנוע או בכרטיס, זה לא שהמברשות מנסות להסתובב ותקועות.

הרומבה עובד אצלי קשה וזוכה לניקוי יסודי אחת לכמה חודשים, כולל פירוק תיבת הגיר שאפילו היא מתמלאת ג׳יפה עם הזמן. יתכן שבאחד הפירוקים הזקתי למשהו. יש לי יד טובה אבל לא להחלפת רכיבים אלקטרונים.

בתקווה שאירובוט לא ישחטו במחיר התיקון.

פורסם

עדכון למי שזה מעניין:

הגעתי למרכז השירות ביהוד שאבחון שהמנוע של המברשות לא פועל (דההה, זה מה שאמרתי לו), וקבע מבלי לפתוח את המכשיר שצריך להחליף מנוע. האפשרות שאולי סתם יש נתק פשוט בכלל לא עלתה (מרגיש קצת לא מקצועי, כאילו עובד לפי איזה צ׳קליסט).

עלות החלפת מנוע כ-300 ש״ח.

החלטתי לא להקשות ולבקש שיבדקו אולי התקלה פשוטה יותר וגם לא לתקן, המכשיר ישן למדי, וגם החיישנים באחד הצדדים לא תקינים.

התכנון כרגע הוא לרכוש שואב רובוטי של חברה אחרת, זולה יותר.

• תוכן חדש...