Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבאת את הילדים לנסיעת מבחן ?

תמיד לקחת לבדיקה מטעמך. אין לסמוך על מה שראית במחשב שלהם. חוסר במגן כנף יכול להצביע על פירוק לצורך תיקון...

דרך אגב, יד1 ליסינג אמור לעלות 20٪ פחות מדגם פרטי מקביל. לפחות מבחינה ביטוחית . תבדוק את הנושא.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטרף לצבי בהצעה.

יש לנו חברים עם כיסא + בוסטר גב + סלקל על פורסטר 2014 שעוד טוענים שנוח לתמרון וקשירה.

בנוסף, לשכנים שלי יש 3 ילדים גדולים קצת יותר (2 בוסטרים) עם פורסטר 2017, ראיתי במו עיני שהילדים יושבים ברווחה וקושרים עצמם בקלות.

מה שכן, אין ספק שהפיקאסו מרווחת יותר.

נשאר לך להחליט מה יותר חשוב לך .

אנחנו עם בוסטר מלא (גב?) וסלקל מהיותר צרים שיש, אמנם הכיסא רחב אבל אני לא רואה איך הם נכנסים כולם, בטח לא ברווחה. עם האיזופיקס בבוסטר וסלקל אין על מה לדבר, בכלל לא נשאר מקום לא לכיסא ולא למבוגר שישב בנוח אם שמים את הסלקל מקדימה. בלי איזופיקס (מה שאני ממש מעדיף לא לעשות) אפשר אולי לדחוס את שלושתם אבל גם אם אחליף לכיסא צר יותר עדיין נכנס בקושי ולילד בבוסטר אין גישה לחגור ולשחרר.

שורה תחתונה מבחינת מרווח ונוחות הפיקאסו כנראה מתאים יותר והוא לא פורסטר אבל הוא גם אוטו לא רע בפני עצמו.

פורסם
אז נסעתי אתמול על 2 הרכבים. הפורסטר מפנק ברמות. אחלה אוטו ובדיוק מה שהייתי קונה אם היה אפשר להכניס את כיסאות הבטיחות מאחורה... נפסל עקב חוסר התאמה :cry:

אני שואל ברצינות, ואשמח אם תסביר: מה יותר מפנק בפורסטר לעומת הפיקאסו, בטח באקסקלוסיב שמאובזרת ברמה שהפורסטר לא יכול אפילו לחלום עליה?

מאוד ברור שהפורסטר עדיפה ביכולת שטח (כאילו דא), ושאפשר להעדיף אותה בגלל אמינות (נתפסת או אמיתית, לא ממש משנה) וירידת ערך (גם במקרה הזה, לא בטוח שלגמרי בצדק בתור רכב משומש). אבל פינוק? זה חדש לי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני שואל ברצינות, ואשמח אם תסביר: מה יותר מפנק בפורסטר לעומת הפיקאסו, בטח באקסקלוסיב שמאובזרת ברמה שהפורסטר לא יכול אפילו לחלום עליה?

מאוד ברור שהפורסטר עדיפה ביכולת שטח (כאילו דא), ושאפשר להעדיף אותה בגלל אמינות (נתפסת או אמיתית, לא ממש משנה) וירידת ערך (גם במקרה הזה, לא בטוח שלגמרי בצדק בתור רכב משומש). אבל פינוק? זה חדש לי.

מצטרף לדברי עמיתי...

בתור אחד שלפני חצי שנה היה בהתלבטות בין פיקאסו לאאוטלנדר ודומיו אני יכול להגיד שאין מה להשוות בין הרכבים.

הפיקאסו מתעלה על מרבית הג׳יפונים למיניהם למעט עניין המראה החיצוני וטיולי שטח (למי שרלוונטי )

בשאר הפרמטרים לפיקאסו מנוע חזק יותר. היא מרווחת יותר. מאובזרת. מיזוג למושב האחורי. בג’אז ענק ומחיר נמוך יותר

אפילו אשתי שלא מבינה ברכבים ולאחר שהסתכלה על מרווח ועיצוב הפנים של הפיקאסו לעומת השאר העדיפה אותה באופן ברור

פורסם

אין ספק שהפיקאסו מרווחת יותר ומתאימה יותר למצבנו. הפורסטר הרגישה לי טוב בהרבה מבחינת חווית נהיגה, ישיבה גבוהה וכו' אבל אין ספק שזה שיקול נמוך יותר במכלול השיקולים.

בכל מקרה בחרנו בפיקאסו, השאלה איזה... זו המדוברת כאמור יד 1 מליסינג עם 70 אלף ק"מ, כמו כן קיבלתי היסטוריית טיפולים ונעשו התיקונים הבאים:

לוח שעונים הוחלף פעמיים(!) ב- 600 ק"מ ו- 40 אלף ק"מ

הוחלפו רפידות קדמי ב- 20 אלף ק"מ

צמיג קרוע ב- 25 אלף ק"מ

מצבר ב- 50 אלף ק"מ

פולי משאבת מים ב- 52 אלף ק"מ

גלגלת מותחן משאבת מים ב- 55 אלף ק"מ

שוב רפידות קדמי וצלחת בלם ושוב מצבר ב- 71 אלף ק"מ

תלונת לקוח אחרונה- בגרר בד' הגה קשה צוין שנבדק ההגה, לא כתוב אם תוקן משהו.

האם נראה סביר?

לי זה מרגיש כמו הרבה תיקונים לכ"כ מעט ק"מ. המחיר שהוצע לי נמוך בהתאם אבל השאלה אם שווה את זה. יש לי הרגשה שהמחיר לא סתם כ"כ אטרקטיבי. חשובה לי אמינות הרכב ולא רוצה להיכנס להרפתקאות. כאמור יש אחריות על 10 מכלולים עיקריים אבל לא על חשמלים למיניהם (מצבר ולוח שעונים כבר הוחלפו פעמיים...)

מתלבט אם יש לי מה לקחת לבדיקה עצמאית. אשמח לדעתכם

פורסם

אני הייתי מעדיף להתרחק מאוטו שעבר החלפת לוח שעונים פעמיים (עם או בלי אחריות). תמיד יהיה עדיף לקנןת רכב שהתעסקו איתו כמה שפחות. כל רכב שעבר יותר מטיפולים והחלפת חלקים של בלאי רגיל בשוטף, עדיף להמנע אם יש אופציות אחרות.

כשקונים רכב משומש לפעמים עדיף שיהיה 90 אלף ק"מ ולא 80 אלף מאחר ובד"כ ב 90 אלף יש טיפול גדול יותר ומשמעותית יותר יקר ועדיף שיהיה על חשבונם.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ה- 80 ו- 90 אלף ק"מ מתייחס לפיקאסו ספציפית או בכללי?

בהיסטוריית טיפולים ראיתי כל 20 טיפול של הח' שמן מנוע, מסנן שמן, מסנן אוויר (רק ב- 40 אלף) ואטם מנוע.

מה באמת אומר טיפול גדול בפיקאסו?

פורסם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה SAVE, אבל אני לא מוצא שם אינפורמציה על שגרת טיפולים ומה מכיל טיול גדול ומתי עושים אותו?

מישהו יודע ויכול לומר? וגם כמה בערך עולה טיפול גדול?

שאלה נוספת - האם בטוח לקנות דרך אופרייט ליס?

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

אני בדיוק במצבך כולל הכלב, הבוסטרים והכסא

רכשתי גרנד סניק דיזל 2014 יד ראשונה מליסינג עם 65 שעון.

רכשתי לפני כחצי שנה בעלות של 70,000 ש"ח

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

אין דבר כזה טיפול גדול (לטעמי).

הטיפול השנתי עולה ₪900 (מחירי מוסך היבואן כולל המעמ) מחליפים פילטרים (שמן,דלק,מזגן,מנוע) ושמנים.

הוא עלול לקפוץ במחיר כי צריך להחליף גם צלחות ,מצבר,מצתים, בולמים או בלאי אחר . זה בלאי שהוא משתנה מנהג לנהג . יש נהג שיחליף ברקסים קדמיים כל טיפול שני ויש נהג שכל טיפול רביעי. יש מספר קטן של חלקים שהיצרן מורה להחליף בקמ מתקדם מאד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מניסיון של חבר, בעל סובארו B4 עם שני מושבי בטיחות בצדדים ובוסטר במרכז. יש מלא מקום להכל ובנוסף מרווח רגליים נדיב. הרכב נוח משמעותית מכל האופציות שנרשמו פה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...