Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים שנוצרו בטורקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מה האיכות של הרכבים שנוצרים בטורקיה ומגיעים לארץ, לדוגמא הונדה סיוויק דור 9, יש הבדל בין ייצור ביפן או בטורקיה?

פורסם

סביר להניח שהאיכות לא זהה

לטויוטה יש ספקי חלקים בכל העולם כולל סין.

סביר להניח שמכוניות המיוצרות בטורקיה מקבלות חלקים סיניים

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

בדור ה-7 של הסיביק המודלים 03-06 יוצרו בתורכיה בעוד הדגמים 01-02 יוצרו ביפן ואני חייב להגיד שההבדל ניכר בהחלט. אולי לא כל אחד ישים לב, אבל מי שיתעסק מעט עם הרכב ירגיש את ההבדל בעיקר באיכות הקליפסים ויתר הפלסטיקים העדינים.מבחינה מכאנית לא ידוע לי על הבדלים מסויימים.

פורסם

היתה לי סיוויק חדשה מתוצרת יפן ויחד איתה הגיעו משלוחים גם מתורכיה.

רציתי לאמת את ההנחה שהמשלוחים מיפן איכותיים יותר אז שאלתי את מנהל המוסך שאמר שזה אותו דבר בדיוק, החלקים זהים.

פורסם

לי אישית מפריע מאוד רכישה של כל מוצר מפולין ובייחוד ביקורים בפולין.

אבל זה לא הדיון נראה לי.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

לא רציתי להיכנס לזה אז אכתוב על קצה המזלג -

1. http://www.annefrankguide.net/en-US/bronnenbank.asp?oid=20747

2. https://www.mako.co.il/news-israel/local-q1_2018/Article-ff619654d8d3161004.htm (תראה את הסרטון בפנים)

3. https://www.youtube.com/watch?v=FntGcjy_A0s

מחנות ההשמדה בפולין הם על סף אטרקציה, בסביבת המחנות (במרחק הליכה/זחילה) ישנם חנויות/מקומות בילוי/כו'. (מה שמעיד בעיניי על זילזול רב).

אנו רצים כדי להוות הכנסה מהותית לכלכלת פולין. וגם אחרי הכתבה הנ"ל אנו עדיין ממשיכים לטוס לשם ולממן אותם, אבל העיקר לא לקנות מקרר beko.

בנוגע לגרמניה שכמובן היו אכזרים גם כן, אך לפחות היום הם נוצרים לשונם ומתייחסים ליהודים בכבוד. אפילו יותר מכבוד רגיל. ומדובר על אנשים קשים מאוד בתור קולגות וכו', אבל יודעים להתנהג ולא יוציאו מילה מהפה (ובטח שלא יעשו מעשה) כלפי יהודים/ישראלים.

מי שנוסע לגרמניה לחופשה פרטית, או נוהג ברכב גרמני - זו זכותו.

אני לא מטיף מוסר לאף אחד ממי לקנות או לא לקנות, בניגוד ל"טירוף" האוחז את עמנו ישראל כנגד טורקיה. "טירוף" שהייתי מעדיף שהיה מופנה כלפי הפולנים, שנהנים מכסף קבוע כל שנה מישראל, בזמן שהפולנים היו יותר נוראיים ואכזריים מכל מה שהיו הטורקים בהיסטוריה.

פורסם

תוסיף לרשימה גם רוסים ואוקראינים בשטחים הכבושים, ששיתפו פעולה עם הנאצים, והיו לעיתים יותר אכזריים מגרמנים עצמם, לדוגמא הגברת הלא כל כך נכבדה הזאת:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Antonina_Makarova

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם הליטאים היו נוראיים בלשון המעטה.

אבל רק לפולין אנחנו נוסעים במס(ע)ות, כך ששאר המדינות פחות רלוונטיות.

פורסם

אז לאן תיסע כדי לראות את המחנות המפורסמים בעולם שמהווים חלק רציני מההסטוריה של העם שלך?

ובלי קשר שנאץ יהוגים יש בכל העולם. נאמר שפורד היה אנטישמי ושיתף פעולה עם היטלר, אז נפסיק לייבא פורד?

פולקסווגן התחילה כפרוייקט של היטלר אז לא נקנה פולקסווגן וגם לא סיאט וסקודה ואאודי (כי הם שייכים לפולקסווגן)

בכלל אני בעד שנקנה רק יפני, גם ככה זה מה שהעדר אוהב, אז נסתדר מצוין

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אז לאן תיסע כדי לראות את המחנות המפורסמים בעולם שמהווים חלק רציני מההסטוריה של העם שלך?

אני אגיד לך לאן לא אגיע,

למחנות שהפכו למקור הכנסה משמעותי למדינה שרצחו בה את רוב האוכלוסייה היהודי, ולא מצטערים על כך עד הלום.

מחנות שמהוות הצדקה (והסיבה היחידה למען האמת) להקמת מסעדות/חנויות בקרבתם.

כבר ציינתי למה "אם כבר" עדיף לבקר בגרמניה מאשר בפולין. אז אם אתה רוצה לבקר במחנה במדינה אחרת, תמיד אפשר לנסוע לגרמניה.

נ.ב

אין צורך להשתמש בדמגוגיה, הרי ציינתי כי:

אני לא מטיף מוסר לאף אחד ממי לקנות או לא לקנות

פורסם

ובלי קשר שנאץ יהוגים יש בכל העולם. נאמר שפורד היה אנטישמי ושיתף פעולה עם היטלר, אז נפסיק לייבא פורד?

פולקסווגן התחילה כפרוייקט של היטלר אז לא נקנה פולקסווגן וגם לא סיאט וסקודה ואאודי (כי הם שייכים לפולקסווגן)

בכלל אני בעד שנקנה רק יפני, גם ככה זה מה שהעדר אוהב, אז נסתדר מצוין

מבחינתי מאושר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...