Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב ספורטיבי, אמין, יפה, צריכת דלק סבירה, רמת פוליסה בביטוח נמוכה, 5 דלתות ושיעמוד בתקציב. אומנם אני מחפש את הרכב האולטימטיבי אבל אני סומך עליכם:wink: .

שבת שלום,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הדבר הספורטיבי היחידי במאזדה הוא שהפנסים שלה דומים לפנסים של המיאטה.

שאר הרכב זהה לדגם המשפחתי הבלתי ספורטיבי בעליל.

205GTI ואמינות זה משהו שכן הולך ביחד, בהנחה שהרכב מתוחזק ולא מוזנח.

בעניין הביטוח - אתה מתכוון לעשות ביטוח מקיף ? אם כן כך בחשבון שביטוח מקיף לא זול בכלל.

במקרה של טוטל-לוס חס וחלילה אתה תקבל מהביטוח את ערכו של הרכב ע"פ מחירו במחירון.

לדעתי ההשתתפות העצמית (בלי הפרמיה בכלל) יותר גבוהה מהמחיר שמופיע במחירון ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
גם לא 205 GTI וגם לא מאזדה עונות לדרישות שלו.

הטובה ביותר בסכום הזה היא סיטרואן ZX וולקן.

כן אבל הבן אדם אמר אמינות והסיטרואנים והפגואים לא רכבים ממש אמינים(ראה רכבים צרפתיים:wink: )

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

מזה אמינות?

לקחת רכב בן 15 ולהרוס לו את הצורה ולצפות שלא יעשה בעיות. אני לא חושב.

שוב פעם נשאלת השאלה, מזה ספורטיבי, כי אם אתה חושב שהונדה סיוויק זה ספורטיבי, תקנה לך מזדה או משהו כזה.

תגיד שאתה רוצה רכב שיעסור את ה170.

רמי

אם יש בעיה עם האמינות של הצרפתים, אולי תציע לו את הנסיכה היפנית שלך, קטלק נסיכה, נסיכת פשע!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ה205 לא אופציה מפני שהבחור רוצה רכב עם 4 דלתות..

106XSI משנתון מוקדם יחסית יכולה להיות אופציה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

למה אתם מדביקים סטיגמה כזאת לGTI ולצרפתיות בכלל?

GTI שהייתה מטופלת ושמורה כל החיים שלה ועשו לה טיפולים בזמן לא תעשה אף בעייה אחת!!

ומבחינת אמינות היא תהייה אמינה כמו כל משפחתית מטופלת!!

פורסם

רמי,אני מסכים איתך בכל מילה .

מה גם שהוא לא ימצא שום רכב ספורטיבי אמין במחיר הזה

בשביל רכב ספורטיבי בסכום הזה שיתפשר על הקטע של האמינות ושיהיה מוכן ליישר איתה קו

אני הוצאתי לפחות 10k אחרי שקניתי את שלי ,אין מה לעשות השנים והידיים עושות את שלהם

לא משנה אם זו איטלקית או יפנית , שוודית או צ'רקסית מכונה זו מכונה ,והיא צוברת בלאי ככל שהזמן עובר.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
למה אתם מדביקים סטיגמה כזאת לGTI ולצרפתיות בכלל?

GTI שהייתה מטופלת ושמורה כל החיים שלה ועשו לה טיפולים בזמן לא תעשה אף בעייה אחת!!

ומבחינת אמינות היא תהייה אמינה כמו כל משפחתית מטופלת!!

הבעיה היא ,שהיא עוברת כל כך הרבה ידיים ,וכל יד עם השגעונות שלה לשפר ולשנות

חלקים, הורסים את הרכב ומעבירים אותו הלאה ברגע שהם מיצו בו את גבולות היכולת.

היד הבאה מקבלת רכב שחוט ,מתקנת את מה שצריך ואז שוב מוסיפה משדרגת והורסת וחוזר חלילה .

אז לך תגן עכשיו על האמינות של ה-205 ,כמה שאני אוהב את האוטו הזה ,זה רק בתאוריה להגיד שהיא יכולה הייתה להיות אמינה, או להביט בקינאה על שכנינו בארופה שיודעים לתחזק מכוניות כמו שצריך .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

טוב, נראה לי שמספיק לדבר על ה-205GTI, ברור שהיא לא מתאימה למי שמחפש חסכון ואמינות ו-5 דלתות. בעצם, שום רכב לא מתאים.

מחפש המהירות - אתה מחפש רכב ספורטיבי או משפחתי? תחליט. מכיוון שתוכל לקנות ב-20K משהו ספורטיבי ויפה, אבל הוא לא יהיה אמין או עם צריכת דלק סבירה או 5 דלתות. ותוכל למצוא אחלה סופר מיני 5 דלתות עם צריכת דלק טובה ואמינות סבירה, אבל היא לא תהיה ספורטיבית בגרוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תאמת *** תאמת = את האמת *** שעד שהגעתי להודעה שלך זה הדבר היחיד שעוד נשאר לי בראש..

היא נכנסת לי לתקציב? (אני מדבר על הקליאו)

יש ZX-ים יותר מ3 דלתות (4 או 5 כבר בילבלתם אותי) שהן בגירסאות ספורטיביות?

מישהו חשב על איזו איטלקייה ממשפחת לאנצ'יה, אלפא או פיאט? או שהן לא נחשבות לאמינות?

ואני מבקש חברה תענו רק אם יש לכם ניסיון ולא משמועות.

**אני מסרב להתייחס לרעיונות כמו ג'י טי איי, אקס אס איי וראלי כי הן פשוט לא מתאימות

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...