Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי אאודי A4 מהדור האחרון.

בגדול אני מאוד מרוצה מהרכב, אבל יש לי בעייה עם נוחות המושב בנסיעות ארוכות, שנובעת מבסיס מושב קצר לטעמי הגורם לחוסר תמיכה באגן התחתון.

לטעמי גם האפשרות להקשית את המושב כך שיתמוך יותר באגן, אינה מספקת.

אני לא מדי גבוה (1.80 בערך) ולמעשה גם נמוכים ממני הרגישו בבעייה.

מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו?

יש חברה שמתמחה בשיפור/הארכת המושב מבלי לפגוע בכריות האוויר?

האם כדאי ללכת על פתרון מן המוכן כמו של ד"ר גב ודומיו, והאם הפתרונות האלו בכלל שווים משהו?

לעצתכם אודה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

בקיצור נמרץ - לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

לפעמים אפשר למצוא מדגם בכיר כסא נהג שמתאים בדיוק גם לדגם שלך וגם נותן תמיכה משופרת. משהו מפירוקייה. צריך מזל למצוא כזה וקצת ידע.

אצלי בפיג'ו בדגם הבכיר יש תמיכת גב תחתון ובדגם הבסיס לא. אבל גם הכסא הבסיסי נח מאד.

כסא מהיצרן עולה אלפי שקלים.

פתרון נוסף ופחות בטיחותי : יש כסאות בהזמנה והרכבה אישית. תפירה ידנית . אין מה לדבר על כריות אויר....

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...