Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתגובה לפרסומת שגרתית של גולף בדף הפייסבוק של היבואן, העליתי שאלה שקשורה לאבזור בטיחות.

עד כה, אף נציג שלהם, לא וירטואלי ולא באולמות תצוגה נתן לי תשובה מספקת. הפעם זה קרה...

שאלה:

Screenshot_20180502-141655.jpg

תשובה:

Screenshot_20180502-141722.jpg

שאלתי גם בפומבי, אבל דווקא לשאלה שלי, הנציג בחר לענות רק באופן פרטי (במסנג'ר).

ומכיוון שזה לא משהו אישי בינו לביני, אז בחרתי לשתף כאן... ;-)

לגופו של עניין, אני אכן סבור שגולף מאד איכותית ונוחה, ודי התרשמתי ממנה בנסיעה. במיוחד עם 150 כ"ס.

אבל עד שלא תיישר קו עם יונדאי, טויוטה, הונדה, מאזדה באבזור בטיחות, אז לא קונה.

אצלי לפחות אין פשרות בנושא הזה.

באופן כללי - אני לא מבין מה הקטע של האירופאיות? למען ההגינות אני חייב לציין שגם המתחרות האירופאיות,

רובן לא מגיעות לכאן עם "פטור ממובילאיי". (רק בדגמי פרימיום שמתקרבים ל-200K...)

אולי חוץ מאוקטביה.

עריכה אחרונה על ידי daido1
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניינת המילה ״מצלמות״ - כי ע״פ איך שרשמו במשרד הרישוי את הפולו החדשה, באמת יש לכל הדגמים מצלמת רוורס. נקווה שהם סוף־סוף מתחילים להביאה כסטנדרט לכל הדגמים החדשים.

אני מודע לזה ש-VW וסקודה מיובאים ע״ אותו היבואן, אבל נדמה לי שחטיבת סקודה עובדת יותר ביעילות בנושא הבטיחות האקטיבית. הם בקלות מביאים דגמים מעודכנים (הם קוראים לזה גירסה 2 - ראו אוקטביה/סופרב) בלי להמציא רמת גימור חדשה והרבה הודעות לעיתונות ובלאגן. ראו דוגמת עדכון בקרת שיוט אדפטיבית לכל דגמי אוקטביה לפני חודש. בקלות...

פורסם

Very nice :mm_yeah:. תודה על המידע. מקווה שהפולו GTI ו/או הפולו 150 כ"ס (בהנחה שתגיע לארץ בקרוב) יקבלו בקרת סטייה מנתיב עד סוף 2019.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

לפולו אין אופציה לבקרת סטייה מנתיב גם באירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כן, כרגע, אבל בשנה וחצי דברים יכולים להשתנות.

צודק. אם למשל יהיו עוד אנשים כמוני, שמודעים קודם כל, נותנים לנושא עדיפות, ואף רוכשים בגלל זה את המתחרות ה"נופלות באיכותן".

רק כשזה מגיע לכיס... ;-)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז הגיע ינואר 2019.

הגולף קיבלה מנועים חדשים, עקב התקן החדש והפסקת ייצור גרסת ה-1.4.

ויש שינוי לטובה - יש תיקון סטייה מנתיב שפוטר ממובילאיי, יש ג'אנט 16 וג'אנט 17 בדגם הבכיר יותר (במקום טאסות 15 וג'אנט 16 לפני העדכון), ה-GTI מקבלת חישוקי 18 ולד הפעם כסטנדרט, יש תוספת לוח מחוונים דיגיטלי לגרסת ה-1.5 והפעם ניתן להזמין את חבילת הביצועים ל-GTI.

לדעתי טיגואן יקבל עדכון זהה עם המעבר למנוע החדש, ובפאסאט יחכו למתיחת הפנים הקרובה.

ג'טה תגיע רק אם צ'מפיון יביאו גם בתקינה אמריקאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמעט ופתחתי שרשור נפרד בעניין כשמצאתי את זה... :)

עוד קצת פרטים:

ה1.0 115 כ״ס מחליפה את ה-1.4 125 כ״ס, וה1.5 150 כ״ס מחליפה את ה1.4 בעלת אותו ההספק.

בשני המקרים ישנו שינוי לא משמעותי לרעה מבחינת הביצועים, אך צריכת הדלק אמורה להיות משופרת מעט ב1.0 בהשוואה לגרסה הקודמת. ה1.0 מאיצה ל100 ב9.8 שניות, כאשר ה1.5 עושה זאת בשניה וחצי פחות.

מחיר הגרסה הבסיסית נותר ללא שינוי על 132 אלף ש״ח, וחוץ מהחישוקים הגדולים יותר ובקרת סטיה מנתיב שהוזכרו פה, נוספו עוד כמה פיצ׳פקס כמו חיישני גשם ותאורה, ומראה נגד סינוור.

ה1.5 התייקרה ב2000 ש״ח ביחס לקודמתה, אך

כוללת איבזור כמו גג פנורמי ומפתח חכם בנוסף לחישוקי 17 ולוח שעונים דיגיטלי שהוזכרו כבר.

הGTi שמגיעה עתה בגרסת הפרפורמנס בעלת 245 כ״ס ודיפרנציאל קדמי מוגבל החלקה מצויידת במושבי עור, מושב נהג חשמלי תאורת לד מלאה וג׳אנטים 18 עם קליפים אדומים להשלמת המראה הספורטיבי. 0-100 ב6.4 שניות ומחיר שיעמוד על 225 אלף ש״ח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ב-132 ש"ח הייתי מצפה לקבל את מנוע TSI 1.5 "המוחלש", עם 130 כ"ס ולא מנוע 1.0 TSI.

כנראה שהציפיות שלי גבוהות מדי :)

טוב שהכניסו מערכות בטיחות מקוריות ולכן אין צורך בהתקנה מקומית של מובילאיי.

• תוכן חדש...