Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מושג איך ממה שאמרתי כתבת את מה שכתבת אבל אני אנסה שוב.

להצהרה הבאה אין משמעות.

חוזר שנית, אין משמעות ואין מה לחזור על זה עוד פעם.

מברך על הפטור ממובילאיי, אני מבין.

אבל עדיין, פטור ממובילאיי , לא מושג בזכות אלה, אלה בזכות מה שהחוק מחייב, זה שלא אכפת לך ממנו(מאמין שאאחרת לא היית טורח לעוות אותו).

מה שרשמת נובע מההעדפה שלך לבקרת שיוט אדפטיבית ותיקון סטייה מנתיב (מאמין שזה התכוונת בבקרה), ואין שום בעיה עם ההעדפה שלך,

רק אין סיבה לכפות אותה על המציאות.

(ובוא אני אגלה לך סוד, אני גם לא הייתי קונה רכב אוטומטי ללא בקרת שיוט אדפטיבית).

המובלאי הזה ווירוס ענק

אם יש לי שנאה אחת ברכב מאז שהחלפתי זה הדבר.

פשוט מצפצץ בלי הכרה ובמיוחד שהוא מרגיש האצה שאני רוצה לצאת לעקיפה והרכב במסלול שלי מתקרב עד שאני פונה שמאלה הוא קורע את האוזן עם האתרעה המשוגעת שלו.

אני מכבה אבל בכל הפעלת הרכב הוא נדלק מחדש - פשוט אסון אסון.

כמות הקלXXות שירדתי על אבי אבות הסיליקון שממנו הוא יצא הינה עצומה, הרכיב הזה מלבד היותו צפצפה לא שווה כלום.

מסיח את הדעת שלי על כל פיפס שאני שם לב ו"חי" את הכביש והתנועה אבל הוא פשוט האסון של הרכב.

קובי

:-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...