Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מטבלט בין מצרים יש לי רכב מאזדה 3 החדשה 2014

מערכת I STOP --> START STOP

(זה המצבר שנאמר לי שצריך 60A EFB)

מה המלצתם לגבי סוג החברה שנפ/ בוש/ ורטה / וולטה?

פורסם

בהנחה שאין ברכב מערכת i-Eloop , תרכוש מצבר EFB תוצרת בוש/ורטא בעל ערך CCA תואם או גבוה למצבר המקורי.

אם יש מערכת i-Eloop (טעינה בבלימה) אז תרכוש מצבר AGM תוצרת בוש/ורטא בעל ערך CCA תואם או גבוה למצבר המקורי.

פורסם
בהנחה שאין ברכב מערכת i-Eloop , תרכוש מצבר EFB תוצרת בוש/ורטא בעל ערך CCA תואם או גבוה למצבר המקורי.

אם יש מערכת i-Eloop (טעינה בבלימה) אז תרכוש מצבר AGM תוצרת בוש/ורטא בעל ערך CCA תואם או גבוה למצבר המקורי.

על סמך מה אתה כותב שהרכב של פותח האשכול חייב מצבר AGM במידה וקיימת מערכת I-ELOOP ?

איזה כייף לי :)

פורסם

במאזדה 3 צריך מצבר EFB כמו שציין פותח השרשור. מצבר EFB של ורטה צריך לעלות בסביבות 900 ש"ח.

הבדלי המחירים בין המותגים השונים קטנים, אני הייתי הולך על בוש או ורטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
על סמך מה אתה כותב שהרכב של פותח האשכול חייב מצבר AGM במידה וקיימת מערכת I-ELOOP ?

מתוך האתר של ורטא:

https://www.varta-automotive.com/en-gb/technology/efb-battery-technology

"Ideal for start-stop vehicle technologies without regenerative braking technology"

או בתמצות, מצברי EFB מומלצים לרכבים בלי בלימה רגנרטיבית

אני מריח פוטנציאל לשרשור עם ידע.....

פורסם

Legend יצאת חומוס פותח השרשור כתב במפורש שהרכב שלו צריך מצבר EFB אתה הגבת בתגובה מתחכמת (וכביכול) "ידענית".

מכיר את המונח TMI?

מתוך כך שמאזדה 3 מותקן מצבר EFB ניתן להניח שכנראה אין בה בלימה רגנרטיבית.

תשובה עם מידע לא רלוונטי רק מבלבלת ולא מסייעת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אתה בטוח שמאזדה משנתון 2014 לא הגיע עם מערכת i-ELOOP ?

במידה ומותקן מצבר EFB מקורי שהגיע במקור עם הרכב הדבר לא בהכרח מצביע שהרכב ללא מערכת i-ELOOP.

פורסם

בדיקה שערכתי אכן מאשרת שלמאזדה 3 יש כנראה מערכת i-ELOOP, ולמרות הכל היצרן ממליץ על מצבר EFB.

כנראה שזה תלוי בעוצמת הטעינה שהמערכת מייצרת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

לא מכיר את המונח עוצמת הטעינה. האם קיימת אפשרות לדעת מהי 'עוצמת הטעינה' במאזדה עם מערכת I-ELOOP לעומת גולף דור 7 עם מערכת

בלימה רגנרטיבית ועל סמך הנתונים של 'עוצמת הטעינה' לקבוע האם ברכב צריך להיות מותקן מצבר EFB או AGM ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אם היצרן קבע שמצבר EFB מתאים למאפייני הרכב, עבורי זה מספיק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
למאזדה 3 בארץ אין ולא היה בשום דגם את מערכת הI-ELOOP

אני עובד במאזדה.

מקס

בתור אחד שעובד במוסך של מאזדה האם תוכל לומר לנו איזה מצבר מרכיבים במוסך לרכבים עם מערכת S&S ושל איזה ייצרן.

• תוכן חדש...