Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כניראה שמישהו כן לוקח אחריות. צריך גם להגיד מילה טובה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

מילה טובה על מה? על זה שמטפלים ברכב במסגרת האחריות?

פורסם

מילה טובה על התיעלות, שיפור ביחס ללקוחות וזאת לאור הפוסטים הקבועים והזועמים על אותו יבואן. אנחנו אלופים בלקטול ולעביר ביקורת שלילית פה בפורום.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אם מגיעה ביקורת שלילית, אז זה מה יש. אם יבואן פועל במסגרת אחריות כנדרש ממנו, זה ה-א' ב', ועל זה לא מגיעה מילה טובה. זה כמו שתיתן מילה טובה למסעדה על זה שקיבלת את האוכל ששילמת עליו.

פורסם
לא ברור איך ממשיכים לרכוש את הרכבים התקולים והכושלים הללו, שיודעים מכתחילה שיש תקלה סידרתית שבוא תבוא באיזהו שלב. והחמור הוא שיש יבואן כושל ורופס שצריך בדרך כלל מלחמה איתו. איפה חברי הכנסת הרופסים שמנעו בזמנו הצעת חוק של חבר הכנסת אופיר אוקניס על הצעת חוק:אחריות יבואני רכב על תקלה סידרתית.

כי הם לא חברים פורום (ברובם) ושים לב שפותח השרשור הצטרף לא מזמן.

מחזק את דבריו של הכותב מעליי. מה שהם עשו, זה לא טוב ולא רע, נטרלי לדעתי יותר מתאים. אחרי הכל, מחיר האחריות איכשהו מגולם במחיר הרכב שנקנה מהחברה.

פורסם

איזה קטע, קרה לי בדיוק אותו הדבר לפני שבוע, עם אותן ההודעות (hill assist, traction control), והחליפו מחשב גיר (באחריות). לי זה קרה בפורד פוקוס 2011 של אישתי. מעניין שיוצאות בדיוק אותן ההודעות משני גירים של שני יצרנים (הגיר הוא לא אותו גיר אם איני טועה). נכון?

דרך אגב, מחשב הגיר הוחלף בדיוק לפני שנה - נראה כמה זמן יחזיק הנוכחי, כך שהבעיה ממש לא נפתרה. רק הורחקה למועד קרוב כלשהו בעתיד.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
מצפים לעדכון. :)

הוצאתי את הרכב הבוקר מהמוסך,

הוחלף מכטרוניקס לחדש במסגרת האחריות (ללא חיוב).

תודה על היעוץ.

פורסם

צודק.

תודה לצ'מפיון מוטורס שלוקחים אחריות בעקבות פשרה בתביעה ייצוגית על כשל תכנוני שהם מכחישים.

אם כבר תגיד תודה למי שתבע אותם.

פורסם

תודה על היעוץ.

מקוה שאמרת תודה בסוף, למרות שעל פי היעוץ פה הם "חיבים להחליף" ואין צורך להיות נימוסים פשוט לדרוש מה שמגיע וזהו! למען הסר ספק איני עובד בחברה המדוברת ויש /היו לי רכבים מכל היבואנים המושמצים פה. אני קונה מה אני אוהב ולא מה שאומרים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תודה על היעוץ.

שמח בשבילך שהעניין נפתר וללא חיוב.

אגב, לפני שזה קרה והרכב נתקע, האם חשבת בסימנים מקדימים כלשהם?

יש כאלו שאומרים שהחלפת ההילוכים דרך ידית ההילוכים (P, N, D) הייתה עם דיליי ארוך יותר עד שבפועל ההילוכים נכנסו (ההילוך שמופיע על המסך בלוח השעונים) או תגובות איטיות יותר של הגיר, חשת במשהו לפני שהרכב נתקע?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אני לא יודע לומר בוודאות מאחר ובדר"כ הגולף אצל אישתי ,

עד כמה שאני יודע לא היו סימנים מקדימים.

האמת שמזל שזה קרה במקום נוח יחסית ולא בכביש מהיר.

פורסם

מי דיבר עם חוסר נימוס? תודה ברור שיש להגיד, אבל לשבח אותם זה מוגזם כי אחרי הכל, הם ביצעו את הוראת בית המשפט.

פורסם

אין סימנים מוקדמים למוות במכטרוניק. פת"ש מקווה ששמו לך שמן מנרלי במוח ולא סינטטי כי זאת סיבה הכי נפוצה בגללה נשרף מוח של הגיר והיה על זה ריכול לפני כמה שנים.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

למיטב זכרוני זה היה סתם תירוץ לבעיה.

החליפו את השמנים והמכטרוניק המשיך להתקלק.

זה פשוט גיר דפוק. לא משנה איך תסובבו אותו ואיזה שמן או עדכון תעשו לו.

חבל שvw פשוט לא מבינים את זה ומרימים ידיים מהגיר הזה.

• תוכן חדש...