Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קאיה נירו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכישת קאיה נירו חדשה עבור אשתי. מדובר ברכב שני במשפחה (רכב ראשון הנו רכב ליסינג מהעבודה בו מבוצעות רוב הנסיעות). הרכב ישמש בעיקר לנסיעה יומית מהבית לעבודה (כ 50 ק"מ סה"כ) ובד"כ לא בשימוש בסופי שבוע. הכוונה היא להחזיק את הרכב לזמן ארוך מאוד (מאמין שלפחות סדר גודל של 7 שנים).

שאלות:

1. האם לפי נתוני הנסיעה אכן כדאי לקנות רכב היברידי או שלאור הק"מ הנמוך רכישת רכב היברידי אינה כדאית?

2. קיבלנו הצעה מהסוכנות של 134,000 לעומת רכב אפס ק"מ (אלבר) שם ההצעה הייתה 125,000. לאור הזמן הארוך אותו מתכוונים להחזיק את הרכב, האם היתרונות נוטים לרכישת הרכב מאלבר?

3. באלבר טענו שאין כל רישום שמדובר ברכישה מליסינג והזכירו רק את נושא הידיים (אנחנו נהיה יד שנייה). האם אכן כך או שמדובר בהטעיה?

תודה מראש

פורסם

הנירו לא יקרה יותר ממשפחתית בנזין רגילה כמו קורולה לדוגמא.

ככה שאין בעיה לרכוש היברידי גם במקרה של נסועה שנתית נמוכה (50 ק"מ ביום = 12000 שנתי).

לא ציינת האם מרווח במושב האחורי ובתא המטען חשוב לכם. לכן קשה לדעת אם ההונדה מספיקה (על פניו, סופר מיני כרכב שני - הרבה יותר הגיוני).

הרכישה מאלבר נכונה יותר למי שמחזיק ברכב מעל 3 שנים (אישית, אני חושב שפער של 7 אחוז הינו נמוך מידי, מאמין שאצל היבואן ניתן להתמקח עוד קצת).

האיוניק מוצעת במחירים מצויינים באפס קילומטר, הנירו עדיין לא (מאמין שמחירה ירד עם הזמן).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אז בהחלט שניתן להסתפק ברכב קטן וזול יותר מהנירו.

ג'אז אופציה טןבה.

הייתי בוחן גם קקטוס 0 ק"מ שעולה רק 85 ונותן תמורה מצויינת.

בכל מקרה, חובה לתת לאישה לבצע נסיעת מבחן על כל דגם שעובר את הסינון הראשוני.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תראה אני הייתי מנסה להוריד אותם עוד יותר מבחינת הנחה אבל לדעתי בהחלט שווה להשקיע ברכב היברידי כי אתה לא יכול לדעת כמה תיסעו עם הרכב בעוד שנה או שנתיים ולאיזה עוד מטרות הרכב ישמש. הנירו היא מאוד בטיחותית ונוחה לנסיעה פרט לכך שהיא מאוד חסכונית, תנסו לעשות נסיעת מבחן ולראות האם היא תתאים לאשתך..

• תוכן חדש...