Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדיף קצת מרחב בקבינה בטח בגלל הגדולים יותר.

בגאז' גדול זה מאסט.

אני מאוד אוהב את האמינות והנוחות של הסובארו- אבל יש משהו שאני מפספס?

גם מונדאו בחשבון.

תודה

פורסם

אני מצטט

מעדיף קצת מרחב בקבינה בטח בגלל הגדולים יותר.

בגאז' גדול זה מאסט.

אני מאוד אוהב את האמינות והנוחות של הסובארו- אבל יש משהו שאני מפספס?

גם מונדאו בחשבון.

תודה

בכל חברה יש דוגמאות לכאן ולכאן, יש כאלה עם בעיות אמינות ויש כאלה שהרבה פחות וגם דוגמאות לרכבים של 4 ו 5 שנים על הכביש ורק טיפולים שוטפים, אז אל תדבר שטויות בבקשה

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

נוחות, שלושה ילדים, מרחב בקבינה ותא מטען גדול - תבדוק את הסיטרואן פיקאסו (הרגיל, לא הגרנד).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אם אתה מחפש גם מרווח מאחור, בטיחות וגם שיהיה חיסכון בדלק אם הולכות להיות לך נסיעות רבות אז עדיף לך ללכת על הנירו לדעתי. הסובארו היא גם מאוד כייפית לנסיעה אבל היא שותה דלק בצורה הזויה, תנסה לעשות נסיעת מבחן בשביל להתרשם.

פורסם

לדעתי האישית, מבחינת בגאז', האוקטביה אוכלת את כל האופציות, מנוע 1.4tsi משפיל את הסובארו וחסכוני מאוד בדלק. מבחינת אמינות - מנהל מוסך סקודה שהוא גם כן חבר מספר שמשנת 2015 כמות הבעיות עם גיר ה DSG ירדו פלאים אחרי שידרוג הגיר והקלאצ'ים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...